Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija

QUOTE(bevardė @ 2016 08 29, 11:51)

bevardė, 29 Rug 2016 - 11:51, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

bevardė, 29 Rug 2016 - 11:51, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Jūsų kraujo tyrimai tikrai rodo autoimuninį tireoiditą, bet jei echoskopija nerado jokių pakitimų tikrai pasikartokit kraujo tyrimus. Jei vis tik jie bus tokie, kokie yra pirminiai rezultatai, nežaiskit, tiroksinas jums būtinas.

Jūsų kraujo tyrimai tikrai rodo autoimuninį tireoiditą, bet jei echoskopija nerado jokių pakitimų tikrai pasikartokit kraujo tyrimus. Jei vis tik jie bus tokie, kokie yra pirminiai rezultatai, nežaiskit, tiroksinas jums būtinas.

Butinai pakartosiu po keleto menesiu, gal netycia kas pasikeis, nors aisku, stebuklu kazin ar buna...
Atsakyti
Jūsų vietoje nelaukčiau ir kartočiau dabar.
Atsakyti
Sveikos merginos. Nuo ligos pradzios, kai nustate autoimunini tiroidita, praejo 4 menesiai.Buvo rastas ir guziukas. Paskyre 1/4 tabl.Novothyral. Hormonai dabar normos ribose, bet tas guziukas siek tiek padidejo, tad gydytojas padidino doze iki 1/2 tabletes. As vat svarstau ar didinti ta doze?
o gal tas guziukas dideja, nes vaistai netinka? Zodziu, esu pasimetusi... Ai ir dar ...cholesterolis blogasis yra padidejes, nors ir gerojo yra nemazai. Niekaip nepavyksta jo sunormalizuoti. Gal ji itakoja skydliauke?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dan@25: 01 rugsėjo 2016 - 09:13
QUOTE(Dan@25 @ 2016 09 01, 10:08)

Dan@25, 01 Rgs 2016 - 10:08, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Dan@25, 01 Rgs 2016 - 10:08, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Sveikos merginos. Nuo ligos pradzios, kai nustate autoimunini tiroidita, praejo 4 menesiai.Buvo rastas ir guziukas. Paskyre 1/4 tabl.Novothyral. Hormonai dabar normos ribose, bet tas guziukas siek tiek padidejo, tad gydytojas padidino doze iki 1/2 tabletes. As vat svarstau ar didinti ta doze?
o gal tas guziukas dideja, nes vaistai netinka? Zodziu, esu pasimetusi... Ai ir dar ...cholesterolis blogasis yra padidejes, nors ir gerojo yra nemazai. Niekaip nepavyksta jo sunormalizuoti. Gal ji itakoja skydliauke?

Cholesterolis turi polinki dideti sergant skydliaukes ligomis. Kokio stiprumo geriat nvt?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 09 01, 12:41)

maskatukas, 01 Rgs 2016 - 12:41, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

maskatukas, 01 Rgs 2016 - 12:41, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Cholesterolis turi polinki dideti sergant skydliaukes ligomis. Kokio stiprumo geriat nvt?

100/20-geriu 1/4 tabl,o dabar padidino iki 1/2 tabl,nors tyrimai ir geri.
Atsakyti
QUOTE(Dan@25 @ 2016 09 01, 09:08)

Dan@25, 01 Rgs 2016 - 09:08, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Dan@25, 01 Rgs 2016 - 09:08, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

o gal tas guziukas dideja, nes vaistai netinka? Zodziu, esu pasimetusi...

o gal tas guziukas dideja, nes vaistai netinka? Zodziu, esu pasimetusi...

Identiška ir mano situacija su tais guziukais.Pasitikėk savo gydytoju, nemanau, kad vaistai netinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lybera: 01 rugsėjo 2016 - 17:20
QUOTE(Lybera @ 2016 09 01, 18:19)

Lybera, 01 Rgs 2016 - 18:19, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Lybera, 01 Rgs 2016 - 18:19, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Identiška ir mano situacija su tais guziukais.Pasitikėk savo gydytoju, nemanau, kad vaistai netinka.

O kokia doze vartojat?as taip bijau tu vaistu,kad skydliauke pripras ir kad reikes vis didesnes dozes...
Atsakyti
QUOTE(Dan@25 @ 2016 09 01, 17:29)

Dan@25, 01 Rgs 2016 - 17:29, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Dan@25, 01 Rgs 2016 - 17:29, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

O kokia doze vartojat?as taip bijau tu vaistu,kad skydliauke pripras ir kad reikes vis didesnes dozes...

Aš geriu Tiroxiną.Pradėjau nuo 25 mg, paskui doze padidino iki 50 mg, o dabar jau geriu 75 mg.
Nereikia bijoti vaistų, kai reikia, tai reikia, nieko nepadarysi.Kaip diabetikai visą gyvenimą leidžiasi insuliną, taip ir mes prie skydliaukės ligų geriame šiuos vaistus.
Atsakyti
Mane endokrinologė visad pataiso, sako tiroksinas ne vaistai. ;-)
Atsakyti
QUOTE(Evelika @ 2016 09 02, 12:55)

Evelika, 02 Rgs 2016 - 12:55, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Evelika, 02 Rgs 2016 - 12:55, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Na kai eini pas koki gydytoja ar guldo i ligonine tiroksinas yra vaistas. Sakau pamirsau pamineti. O jie man , vaistus reikia prisiminti.
Atsakyti
Nu cia geras - ne vaistai. biggrin.gif Mano seimos gydytoja ir tai pripazista, kad jis bjaurus vaistas, su nemazai salutiniu, o cia kitiems turbut kaip vitaminai. biggrin.gif
Atsakyti
Tiroxinas - analogiškas skydliaukės T4 hormonas, tik sintetinis.
Žinoma, kad vaistas, man jį reikės gerti visą likusį gyvenimą.

https://lt.wikipedia...wiki/Tiroksinas

QUOTE(Ramce @ 2016 09 02, 14:09)

Ramce, 02 Rgs 2016 - 14:09, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Ramce, 02 Rgs 2016 - 14:09, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Nu cia geras - ne vaistai. biggrin.gif Mano seimos gydytoja ir tai pripazista, kad jis bjaurus vaistas, su nemazai salutiniu, o cia kitiems turbut kaip vitaminai. biggrin.gif

Skaičiau, kad yra žmonių, kurie geria Tiroxiną su tikslu sulieknieti, nes šis vaistas greitina medžiagų apytaiką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lybera: 02 rugsėjo 2016 - 16:03