Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija

QUOTE(likija @ 2016 08 22, 15:01)
Sveiki, gal galit pakomentuoti TTH tyrimo rezultatus ?
Rezultatas 0.589
Norma 0,55- 4,78

Daktare sake normos ribose, bet parejus namo ziuriu ,kad neitelpu i norma  rolleyes.png

Ne daug nukrype nuo normos, jei jauciates gerai, ner ko nerimauti. Del visa ko, po keletos menesiu galit pakartoti, paziureti ar kinta, ar ne. 4u.png
Atsakyti
QUOTE(likija @ 2016 08 22, 15:01)
Sveiki, gal galit pakomentuoti TTH tyrimo rezultatus ?
Rezultatas 0.589
Norma 0,55- 4,78

Daktare sake normos ribose, bet parejus namo ziuriu ,kad neitelpu i norma  rolleyes.png

Kaip tai netelpat? Mažiausia norma yra 0,55, o pas jus 0,589, vadinasi 0,039 daugiau nei mažiausia norma. Taigi telpat. Bet panašu kad artėjat prie hypertirozės. Jei šiuo metu nevartojate vaistų tai viskas ok, jei vartojate tiroksiną, reikėtų mažinti jo dozę.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2016 08 23, 07:51)
Kaip tai netelpat? Mažiausia norma yra 0,55, o pas jus 0,589, vadinasi 0,039 daugiau nei mažiausia norma. Taigi telpat. Bet panašu kad artėjat prie hypertirozės. Jei šiuo metu nevartojate vaistų tai viskas ok, jei vartojate tiroksiną, reikėtų mažinti jo dozę.

Rimtai, man irgi pasivaideno, kad netelpa. bigsmile.png Susisviete, kad 0,489. bigsmile.png
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2016 08 23, 08:51)

Aciu 4u.png nieko nevartoju ir pirma karta gyvenime darytas tyrimas. Eme uzti galvoje, tai ir ieskau priezasties. Visokius tyrimus darausi.
Tai liux kad man norma 4u.png aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo likija: 23 rugpjūčio 2016 - 09:00
QUOTE(Ramce @ 2016 08 23, 09:07)
Rimtai, man irgi pasivaideno, kad netelpa. bigsmile.png Susisviete, kad 0,489.  bigsmile.png

As pati truputi netaip tuos duomenis paziurejau.telpu i norma, bet kiek suprantu ant ribos. Truputi daugiau galetu buti mirksiukas.png kiek suprantu nera labai aktyvi skydliauke.

Ir dar toks klausimas. Man sunku pastoti, o cia skydliauke galetu tureti reiksmes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo likija: 23 rugpjūčio 2016 - 09:25
Jūsų skydliaukė kaip tik per daug aktyvi wink.png Pastojimui įtakos turėti gali daug kas, šiuo atveju skydliaukę mažiausiai įtarinėčiau.
Atsakyti
QUOTE(likija @ 2016 08 23, 09:17)
As pati truputi netaip tuos duomenis paziurejau.telpu i norma, bet kiek suprantu ant ribos. Truputi daugiau galetu buti  mirksiukas.png kiek suprantu nera labai aktyvi skydliauke.

Ir dar toks klausimas. Man sunku pastoti, o cia skydliauke galetu tureti reiksmes?

Atvirksciai, skydliauke dirba per daug. Bet norint pastoti tokie skaiciai geriau nei tarkim, kad TTH butu virs virsutines normos.

bandykit kitus hormonus tirtis, lytinius visus. 4u.png
Atsakyti
Sveikos 4u.gif man padidino tiroksina iki 150 (remiantis ne skaicium(kuris telpa i normas) o savijauta), tai zinokit iskart savijauta pagerejo ir tvarkosi sekmingai moteriskos problemos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2016 08 25, 11:35)
Sveikos 4u.gif  man padidino tiroksina iki 150 (remiantis ne skaicium(kuris telpa i normas) o savijauta), tai zinokit iskart savijauta pagerejo ir tvarkosi sekmingai moteriskos problemos  biggrin.gif

Koks TTH buvo?
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2016 08 25, 11:35)
Sveikos 4u.gif  man padidino tiroksina iki 150 (remiantis ne skaicium(kuris telpa i normas) o savijauta), tai zinokit iskart savijauta pagerejo ir tvarkosi sekmingai moteriskos problemos  biggrin.gif

Ir man taip buvo, bet dėl TTH telpančio į normas (buvo kiek virš 3) gydytoja sakė dozės nekelt. Bet aš savavališkai kas antrą dieną gėriau ne 125 o 150 ir situacija pasikeitė į gerą.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2016 08 25, 13:02)
Ir man taip buvo, bet dėl TTH telpančio į normas (buvo kiek virš 3) gydytoja sakė dozės nekelt. Bet aš savavališkai kas antrą dieną gėriau ne 125 o 150 ir situacija pasikeitė į gerą.

drinks_cheers.gif man ir virs 3 ir savijauta buvo tragiska slinko plaukai kuokstais...........

as darau isvada kad galbut sveikam zmogui neturinciam sios ligos yra geras rodiklis jei jis telpa iki 4, bet sergant, jau sergant hipotiroze(remiantis amerikieciu forumais) geriausia palaikyti tth apie 1 4u.gif as tuom isitikinau ir savo kailiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 25 rugpjūčio 2016 - 19:39
QUOTE(Lucero @ 2016 08 25, 19:35)
drinks_cheers.gif  man ir virs 3 ir savijauta buvo tragiska slinko plaukai kuokstais...........

as darau isvada kad galbut sveikam zmogui neturinciam sios ligos yra geras rodiklis jei jis telpa iki 4, bet sergant, jau sergant hipotiroze(remiantis amerikieciu forumais) geriausia palaikyti tth apie 1 4u.gif  as tuom isitikinau ir savo kailiu

taip, jau daug metu stengiuosi palaikyti TTH 0,9-1,1. drinks_cheers.gif
Atsakyti