Žmogus -praeivis tavo gyvenime,Ir visada reikia būti pasiruošus tam,kad jis lengvai gali išeiti iš tavo gyvenimo taip,kaip ir atėjo.
Kiekvienam iš mūsų šiame gyvenime reikalingas žmogus,kuris reikiamu momentu galėtų duoti patarimą arba "velnių".......
Pirmadienis-penktadienis.Pirmadienis-penktadienis.Laikas taip bėga,kad nebespėju pratintis prie savo amžiaus___
Veidrodis-tai mano geriausias draugas,nes kai aš verkiu jis nesijuokia.
/Čarlis Čaplinas/
/Čarlis Čaplinas/
Kažkas pasakė,ad mes esame kalviai savo laimės.Man kartais atrodo,kad iš manęs atėmė tą kalvę,nes aš pastoviai kalu kažkokią tai h@nią.
Papildyta:
Ateities laukti beprasmiška.Vis vien nepastebėsi kaip ji taps dabartimi.....
Papildyta:
Ateities laukti beprasmiška.Vis vien nepastebėsi kaip ji taps dabartimi.....
Visi žmonės svajoja,tik skirtingai.Vieni tai daro naktimis,savo pasąmonės užkaboriuose,o išaušus dienai supranta,kad tai buvo tuštybė.O kiti svajoja dieną,ir jie yra pavojingi,nes tai daro atmerktomis akimis ir gali savo svajas įgyvendinti
/A.Lorensas"Septyni išminties bokštai"/
/A.Lorensas"Septyni išminties bokštai"/
Labai nemalonu ,kada sužinai,kad praradai tiek daug laiko vien tik tam,kad sužinotum,kad vis dėl to jis taip ir liko tau PAŠALINIS.
....meluoja...išduoda....atsiprašinėja.....išeina......grįžta...išeina......vėl meluoja.......vėl išduoda.......prisiekinėja meile........
-O KAIP AŠ?
Papildyta:
Labanaktis
Ugnis mano sieloj
-O KAIP AŠ?
Papildyta:
Labanaktis
Ugnis mano sieloj
Gal 99 žmonės iš 100 tave nuvils, bet pasaulio magija ir glūdi paklaidoje.
__________________________ LABRYT ____________
__________________________________ GRAŽIOS _____________
_____________________________________________ JŪSŲ VARINIJA
________ Jausk, ko trokšta tavo širdis,
nepaisyk kitų nuomonės.
Papildyta:
-
__________________________________ GRAŽIOS _____________
_____________________________________________ JŪSŲ VARINIJA
________ Jausk, ko trokšta tavo širdis,
nepaisyk kitų nuomonės.
Papildyta:
QUOTE(Stebuklinga @ 2016 12 04, 10:36)
Gal 99 žmonės iš 100 tave nuvils, bet pasaulio magija ir glūdi paklaidoje.
-
Fokusas ne tame,kad gyventi amžinai,Džekki,o tame,kad išlikti pačiam savimi...amžiams
/citata iš k/f "Karibų jūros piratai"/
/citata iš k/f "Karibų jūros piratai"/
Net vienas siūlelis gali išlaikyti žmones kartu,jeigu kiekvienas nustos traukti virvę į savo pusę......