Viskas bus taip,kaip turi būti.
O ar gerai,ar blogai,mes suprasime PO TO.
Skaudu-tai ne visada blogai,malonu-tai ne visada gerai.
/Dmitrij Emec/
Papildyta:
Gyvenk kaip viešbutyje-mėgaukis viskuo,kas tave supa,bet prisimink,kad nieko negalėsi pasiimti su savimi.
/Lama Ole Nidalas/
_
Suprask mane, tik tiek prašau...
Mano širdis jau sudaužyta,
Nekęsk manęs, jei bus tau taip geriau...
Tik pirma pagalvok ar verta taip daryti?
Suprask mane, tik tiek prašau...
Mano širdis jau sudaužyta,
Nekęsk manęs, jei bus tau taip geriau...
Tik pirma pagalvok ar verta taip daryti?
Gyvenimas laužo stipriausius,klupdydamas ant kelių,kad jiems įrodytų KIEK jie gali pakelti.
Silpnųjų jis neliečia.
Jie ir taip visą gyvenimą šliaužioja.
Silpnųjų jis neliečia.
Jie ir taip visą gyvenimą šliaužioja.
Trenkta per visą galvą atsitiktinai netapsi.Čia jau reikia padirbėti.....
_______ Gyvenimą gali nugyventi dvejais būdais lyg tai būtų tavo didžiausia dovana arba lyg tai būtų pats beprasmiškiausias dalykas.
-
-
Laukti ir tikėtis puikus būdas išeiti iš proto.
______ Kiekvienas žmogus turi pribręsti pokyčiams. Klausimas, tik kada tas laikas ateis ir išdrįsite keistis.
___ -
___ -
и чтобы там ни было, в глубине души есть еще это: "я хочу чтобы ты пришел и опять разворотил мне всю жизнь к чертям"
Demon Hell
_________ Niekas didingo pasaulyje neįvyko be aistros
/ G.Hegel /
-
/ G.Hegel /
-
QUOTE(Prancuzze @ 2016 11 26, 21:39)
<p><span>и чтобы там ни было, в глубине души есть еще это: "я хочу чтобы ты пришел и опять разворотил мне всю жизнь к чертям" </span></p><p><span>Demon Hell</span></p>
- Natasha St-Pier On court
и чтобы там ни было, в глубине души есть еще это:
"я хочу чтобы ты пришел
и опять разворотил мне всю жизнь к чертям"
/ Demon Hell /
Viską nulemia skonis.Po kažko.Visame.Viskas priklauso nuo to,ką pajusi po to.Po susitikimo,po bučinio,po barnio,po sekso,po kavos,po žvilgsnio.Tas PO TO daugumoje atvejų yra lemiamas.
_________
______ Nesutelk dėmesio į bangą, dūžtančią Tau į kojas. Kol jos vandenyje, į jas suduš dar daug kitų bangų.
-
______ Nesutelk dėmesio į bangą, dūžtančią Tau į kojas. Kol jos vandenyje, į jas suduš dar daug kitų bangų.
-