Patirtis išmokė mane,kad jeigu žmonės daro kažką prieš tave,tai galutiniam variante,tai išeis tau tik į naudą.
/Indira Gandi/
Nesubrendę žmonės,įsimylėdami sunaikina vienas kito laisvę,sukuria priklausomybę,stato kalėjimą.
Subrendę žmonės meilėje padeda vienas kitam būti laisviems.
Jie padeda vienas kitam sunaikinti bet kokias priklausomybes.
Kada meilė gyvena priklausomybėje ji išsigimsta.
O kada meilė teka kartu su laisve,sukuriamas GROŽIS.
/Ošo/
Subrendę žmonės meilėje padeda vienas kitam būti laisviems.
Jie padeda vienas kitam sunaikinti bet kokias priklausomybes.
Kada meilė gyvena priklausomybėje ji išsigimsta.
O kada meilė teka kartu su laisve,sukuriamas GROŽIS.
/Ošo/
Šiame gyvenime reikia išmokti pasirinkti.Ką -išbraukti,o ką-pabraukti.
Ženkite lengvai per šitą planetą.
Jūs čia NEILGAM.
/Ravi Šankar/
Jūs čia NEILGAM.
/Ravi Šankar/
Vienas iš gyvenimo įstatymų skelbia,kad jei užsidaro vienos durys,atsidaro kitos.....Tik visa bėda tame,kad mes žiūrim į tas užsivėrusias duris ir nekreipiame dėmesio į atsiveriančias.
/Andre Gide/
Monika Linkytė.Po dangum
/Andre Gide/
Monika Linkytė.Po dangum
Kodėl žmonės neturi pasirinkimo?Lyg lietaus kirminai,mes visada pralaimime:gaminame valgį,valgom,miegam.Mylimi žmonės visada miršta.Arba išeina.Ir nežiūrint į nieką mes priversti gyventi.
/Banana Esimoto/
Leon Somov&Jazzu.GAILA
/Banana Esimoto/
Leon Somov&Jazzu.GAILA
_______ Džiaugiuosi, kad nesu įsimylėjęs ir nesu patenkintas pasauliu. Man patinka būti viskuo nepatenkintam. Įsimylėję žmonės dažnai tampa irzlūs, pavojingi. Jie praranda teisingumo jausmą. Praranda humoro jausmą. Tampa nervingi, psichiškai nesveiki nuobodos. Jie net tampa žudikais.
/ Čarlzas Bukovskis/
/ Čarlzas Bukovskis/
___________ Nėra iliuzijų - nėra nusivylimų.
_______ Aš buvau talentingas ir dabar esu talentingas. Kartais aš žiūrėdavau į savo rankas ir suvokdavau, kad galėjau būti didis pianistas ar dar kas nors. Tačiau ką veikė mano rankos? Kasė kiaušius, išrašinėjo čekius, užrišinėjo batų raištelius, nuleisdavo vandenį unitaze ir pan. Iššvaisčiau aš savo rankas. Ir smegenis.
/Čarlzas Bukovskis/
-
/Čarlzas Bukovskis/
-
________ "Kiekviena tiesa yra paprasta." - Ar tai nėra dvigubas melas?
/Frydrichas Nyčė/
-
/Frydrichas Nyčė/
-
_________ Tėra tik du svarbūs dalykai gyvenime. Vienas yra seksas. Kitas - ne toks svarbus.
/Vudis Alenas/
-
/Vudis Alenas/
-