Parduodu naujus ,ką tik gautus Ralph Lauren vyriškus laisvalaikio batelius.
Lengvi ,patogūs.
Dydis 9,5 D
Vidpadis 28 cm.
Domina keitimas į naujus vyriškus New Balance 10 dydžio laisvalaikio batelius
45 eurai su registruotu siuntimu
QUOTE(egluze2 @ 2017 08 29, 21:05)
Praktiskai nauji treniruociu Adidos firm kedai
Parduodu beveik naujus Adidas tamsiai melynos spalvos treniruociu kedukus,lengvi,galima ir laisvalaikiui nesioti,uzsidejus buvo kelis kart ir tik saleje,padas net neisitepes,gaila,bet man visdelto mazi,tiks nesiojancioms 39-39.5 dydi,vidpadis 25-25.5(mano 26cm ir man truuti spaudzia.Kaina-25
(Pirkti nauji ,Adidas pard.Laisves al.)
Parduodu beveik naujus Adidas tamsiai melynos spalvos treniruociu kedukus,lengvi,galima ir laisvalaikiui nesioti,uzsidejus buvo kelis kart ir tik saleje,padas net neisitepes,gaila,bet man visdelto mazi,tiks nesiojancioms 39-39.5 dydi,vidpadis 25-25.5(mano 26cm ir man truuti spaudzia.Kaina-25
(Pirkti nauji ,Adidas pard.Laisves al.)
Parduoti
Parduodu naujus ,ką tik gautus Ralph Lauren vyriškus laisvalaikio batelius.
Lengvi ,patogūs.
Dydis 9,5 D
Vidpadis 28 cm.
Domina keitimas į naujus vyriškus New Balance 10 dydžio laisvalaikio batelius
45 40 eurų su registruotu siuntimu
Nauji Nike sportiniai bateliai. Patogūs, lengvi, su tinkleliu, tad koja neprakaituos. Pavaikščiota tik kambaryje, tad etiketės nuplėštos. EU 41 dydis (UK 7), bet manau tiks ir 40 dydį nešiojančioms. Vidpadis 26,5 cm
35 EUR
Nauji sportiniai laisvalaikio bateliai. Pirkau sau, nuplešiau etiketes, galvojau nešiosiu. Bet gavau dovanų kitus, tad šie guli nenešiojami. Bateliai visiškai nauji. Tinka laisvalaikiui, sporto salei. Dydis UK 5, EU 38. Realiai spalva šiek tiek tamsesnė mėlyna.
10 EUR
Vilnius. Galiu siųsti
Rašykite AŽ.
35 EUR
Nauji sportiniai laisvalaikio bateliai. Pirkau sau, nuplešiau etiketes, galvojau nešiosiu. Bet gavau dovanų kitus, tad šie guli nenešiojami. Bateliai visiškai nauji. Tinka laisvalaikiui, sporto salei. Dydis UK 5, EU 38. Realiai spalva šiek tiek tamsesnė mėlyna.
10 EUR
Vilnius. Galiu siųsti
Rašykite AŽ.
Veiksmas Kaune. Galimas siuntimas.
Prašom į AZ
Nauja originali "Victoria's Secret" liemenėlė sportui
Maksimaliai prilaiko krūtinę, bet nesuvaržo judesių ir leidžia laisvai judėti. Kvėpuojantis audinys apsaugo nuo drėgmės. Reguliuojamos petnešėlės. Puikiai tinka bėgimui ir kardio treniruotėms.
Dydis rašo etiketėjė 70C ( 32C ), bet tiks nešiojančiai ir 75B ( 34B )
Spalva: kaip foto ant modelio
Kaina : 39 Eur DABAR TIK 37 Eur SU REGISTRUOTU SIUNTIMU
Nauji originalus "REEBOK" DANCE sporbatukai
Ypatingai lengvi
Dydis : ant bato rašo 5,5(USA) ir 22,5cm (vidpadukas 24cm) Manyciau 37 dydis
Kaina : 45 EUR DABAR TIK 36 Eur SU REGISTRUOTU SIUNTIMU
BATUKU NUORODA
Prašom į AZ
Nauja originali "Victoria's Secret" liemenėlė sportui
Maksimaliai prilaiko krūtinę, bet nesuvaržo judesių ir leidžia laisvai judėti. Kvėpuojantis audinys apsaugo nuo drėgmės. Reguliuojamos petnešėlės. Puikiai tinka bėgimui ir kardio treniruotėms.
Dydis rašo etiketėjė 70C ( 32C ), bet tiks nešiojančiai ir 75B ( 34B )
Spalva: kaip foto ant modelio
Kaina : 39 Eur DABAR TIK 37 Eur SU REGISTRUOTU SIUNTIMU
Nauji originalus "REEBOK" DANCE sporbatukai
Ypatingai lengvi
Dydis : ant bato rašo 5,5(USA) ir 22,5cm (vidpadukas 24cm) Manyciau 37 dydis
Kaina : 45 EUR DABAR TIK 36 Eur SU REGISTRUOTU SIUNTIMU
BATUKU NUORODA
Veiksmas Kaune. Galimas siuntimas.
Prašom i AZ
Nauja "ROXY" žiemos sporto striukė
Dydis : rašo xs, sakyčiau kiek didinta
Dry-Flight technology (10,000mm waterproofing / 10,000 breathability)
3M Thinsulate (Body: 200G / Sleeves: 160G / Hood: 160G) maps insulation to the places where its needed
Spalva : kaip foto skelbime
Kaina: 69Eur
DAUGIAU APIE STRIUKĘ ŠIOJE NUORODOJE
Prašom i AZ
Nauja "ROXY" žiemos sporto striukė
Dydis : rašo xs, sakyčiau kiek didinta
Dry-Flight technology (10,000mm waterproofing / 10,000 breathability)
3M Thinsulate (Body: 200G / Sleeves: 160G / Hood: 160G) maps insulation to the places where its needed
Spalva : kaip foto skelbime
Kaina: 69Eur
DAUGIAU APIE STRIUKĘ ŠIOJE NUORODOJE
Parduodu kelias poras netikusių legvučių, kokybiškų The People's Movement laisvalaikio batų. Gavusi pirmuosius nusprendžiau užsisakyt daugiau skirtingų porų, bet visgi neatitaikiau dydžių. Labai rekomenduotini batai, pati sėkmingai jau nešioju
Nauji The People's Movement juoda-balta laisvalaikio bateliai. Dydis 7.5 (vidpadis 24.5-25 cm). Labai lengvi ir patogūs. Kaina 20 Eur. 15 Eur 10 Eur
Nauji The People's Movement marsala spalvos laisvalaikio bateliai. Dydis 7 (vidpadis 24 cm). Labai lengvi ir patogūs. Kaina 20 Eur. 15 Eur 10 Eur
Papildyta:
Nauji The People's Movement sidabriniai laisvalaikio bateliai. Dydis 7.5 (vidpadis 24 cm). Labai lengvi ir patogūs. Kaina 16 Eur. 12 Eur 10 Eur
Jeigu reikalinga daugiau foto rašykite
Nauji The People's Movement juoda-balta laisvalaikio bateliai. Dydis 7.5 (vidpadis 24.5-25 cm). Labai lengvi ir patogūs. Kaina 20 Eur. 15 Eur 10 Eur
Nauji The People's Movement marsala spalvos laisvalaikio bateliai. Dydis 7 (vidpadis 24 cm). Labai lengvi ir patogūs. Kaina 20 Eur. 15 Eur 10 Eur
Papildyta:
Nauji The People's Movement sidabriniai laisvalaikio bateliai. Dydis 7.5 (vidpadis 24 cm). Labai lengvi ir patogūs. Kaina 16 Eur. 12 Eur 10 Eur
Jeigu reikalinga daugiau foto rašykite
Nauji adidas superstar 80s odiniai kedai. Dydis uk7, pedai 25,5. Bet kaip ir visi adidas kedai, mazinti, tad zymiu 39. Patogus, minksti. Deja man su 26cm peda per mazi.
Mano akimis, jie tobuli.
Parduodu uz ta pacia kaina, kaip ir atsiejo man iki pristatymo i namus. Grazinimui turiu dvi sav, tad tiek laiko ir pardavinesiu.
jonava, siunciu, 85 eur kaina.
https://www.vinted.l...80s-kedukai-39d