Praktiskai nauji treniruociu Adidos firm kedai
Parduodu beveik naujus Adidas tamsiai melynos spalvos treniruociu kedukus,lengvi,galima ir laisvalaikiui nesioti,uzsidejus buvo kelis kart ir tik saleje,padas net neisitepes,gaila,bet man visdelto mazi,tiks nesiojancioms 39-39.5 dydi,vidpadis 25-25.5(mano 26cm ir man truuti spaudzia.Kaina-25
(Pirkti nauji ,Adidas pard.Laisves al.)
NAUJI orginalūs Nike Air Max 90 sportinukai pirkti Nike firminėje parduotuvėje ne LT. Kedai skirti laisvalaikiui, labai lengvi ir patogūs. Pade esančios pagalvės amortizuoja ir suteikia komforto pojūtį. Dydis 43, vidpadis skirtas 28 cm pedai pagal gamintoja, visas vidpadis 29,5 cm.
NAUJI orginalūs Nike Air Max 90 sportinukai pirkti Nike firminėje parduotuvėje ne LT. Kedai skirti laisvalaikiui, labai lengvi ir patogūs. Pade esančios pagalvės amortizuoja ir suteikia komforto pojūtį. Dydis 44, vidpadis skirtas 29 cm pedai pagal gamintoja, visas vidpadis 30,5 cm.
NAUJI orginalūs Nike Air Max 90 sportinukai pirkti Nike firminėje parduotuvėje ne LT. Kedai skirti laisvalaikiui, labai lengvi ir patogūs. Pade esančios pagalvės amortizuoja ir suteikia komforto pojūtį. Dydis 44, vidpadis skirtas 29 cm pedai pagal gamintoja, visas vidpadis 30,5 cm.
Nauji New Balance bėgimo kedukai. Modelis W3040SB1. Dydis 7,5 atitinka europinį 38, 24,5 ilgio ir platesnei pėdai (D dydis). pradinė kaina buvo 159,99 doleriai. Kaina 45 eurai
Mažai vėti kedukai. Man, avinčiai 37, siauri. Asics gel rocket. Nurodo euro 37, us 6, 23,00 pėdai. Kaina 12.
Striukytė bliuzoniukas S dydžio. Rankovės atsisega, galima vilkėti kaip liemenę. Kaina 7
Asics kedukai. Avėti mažai. Asics gel niambos 14 modelis. 23.5 pėdai. Kaina 10
Mažai vėti kedukai. Man, avinčiai 37, siauri. Asics gel rocket. Nurodo euro 37, us 6, 23,00 pėdai. Kaina 12.
Striukytė bliuzoniukas S dydžio. Rankovės atsisega, galima vilkėti kaip liemenę. Kaina 7
Asics kedukai. Avėti mažai. Asics gel niambos 14 modelis. 23.5 pėdai. Kaina 10
Parduodu visiškai naujus, originalius Asics GEL-Fit Tempo 2 kedukus.
Pirkti užsienio parduotuvėje, gražučiai, lengvučiai ir labai patogūs.
Dydį rašo: EURO38, US7, bet mažinti kaip ir visi Asics bateliai. Vidinio padelio ilgis - 24cm, tiktų avinčiom 37-37.5 dydį.
Kaina - tik 31 eur!
Pamatyti ir pasimatuoti galima Kaune, arba galiu atsiųsti į kitą miestą.
Pirkti užsienio parduotuvėje, gražučiai, lengvučiai ir labai patogūs.
Dydį rašo: EURO38, US7, bet mažinti kaip ir visi Asics bateliai. Vidinio padelio ilgis - 24cm, tiktų avinčiom 37-37.5 dydį.
Kaina - tik 31 eur!
Pamatyti ir pasimatuoti galima Kaune, arba galiu atsiųsti į kitą miestą.
Vyriškas ryškus sportinis kostiumas Fila M dydis - 18 eur
Labai geros būklės sportinis kostiumas. Mūvėtas tik porą kartų, spalvos ryškios.
Pridėta:
Nauji Nike vyriški marškineliai sportui ir laisvalaikiui Dri -fit M dydis 10 eur
Atsakysiu į a/z