Puma naturalios odos kedukai.38 dydis.10 eur.
Papildyta:
Sportines -laisvalaikio kelnes. 36-38 dydis.5 eur.
Crivit firminis minkstutis, labai fainas siltas dzemperis. 36-38 dydis.5 eur.
Kelnes+dzemperis. 8 eur.
Tommy Hilfiger sportinis kostiumas, topas S dydžio ir kelnės M dydžio. Abu rūbai tamprūs, bet dydžiai nepadidinti, viršus tiktų iki 75B. Topą galima nešioti abiem pusėmis - viena pusė gelsva su juodais užrašais, o kita juoda su gelsvais užrašais. Kelnės priderintos, ant jų gelsvos TH raidės ir baltos juostos per vieną koją (rašo, kad tamsoje turėtų atspindėti šviesą, tinka bėgiojimui). Kaina - 57 eur. už abu rūbus. 49 eur.
Daugiau rūbų - mano spintos temoje (žiūrėti paskutines žinutes)
parduodu NAUJAS, su etiketem AEROPOSTALE sportines/lounge kelnes
dydis S, spalva sviesiai pilka kaip foto. Viduj su pukeliu, labai minkstos ir svelnios lieciant
17 eur
dydis S, spalva sviesiai pilka kaip foto. Viduj su pukeliu, labai minkstos ir svelnios lieciant
17 eur
Naujas veliūrinis komplektukas, M dydis, 39
kelnės
ir trenigas
Nauji reebok odiniai kedai, US 8 dydis, 35
http://www.reebok.co...Size=AQ9231_570
kelnės
ir trenigas
Nauji reebok odiniai kedai, US 8 dydis, 35
http://www.reebok.co...Size=AQ9231_570
Parduodu visiškai naujus, originalius Asics GEL-Fit Tempo 2 kedukus.
Pirkti užsienio parduotuvėje, gražučiai, lengvučiai ir labai patogūs.
Dydį rašo: EURO39, US7.5, vidinio padelio ilgis iki pat galo - 25cm, tiktų avinčiom 38 dydį.
Kaina - tik 31 eur!
Pamatyti ir pasimatuoti galima Kaune, arba galiu atsiųsti į kitą miestą.
Pirkti užsienio parduotuvėje, gražučiai, lengvučiai ir labai patogūs.
Dydį rašo: EURO39, US7.5, vidinio padelio ilgis iki pat galo - 25cm, tiktų avinčiom 38 dydį.
Kaina - tik 31 eur!
Pamatyti ir pasimatuoti galima Kaune, arba galiu atsiųsti į kitą miestą.
Naujos vyriškos timpos bėgiojimui, dydis M, 10
Nauji new balance begimo kedukai parsiusti is UK, labai smagus lengvi minksti, tinkami 38eur dydi nesiojanciai pedai.
Reebok elements logo tee, dydis L, spalva rebel berry (kaip foto). Švelni, maloni maikutė sportui ir laisvalaikiui. Išmatavimai: krūtinė - 48 cm, visas ilgis - 63 cm. Kaina - 15 eur.
Praktiskai nauji treniruociu Adidos firm kedai
Parduodu beveik naujus Adidas tamsiai melynos spalvos treniruociu kedukus,lengvi,galima ir laisvalaikiui nesioti,uzsidejus buvo kelis kart ir tik saleje,padas net neisitepes,gaila,bet man visdelto mazi,tiks nesiojancioms 39-39.5 dydi,vidpadis 25-25.5(mano 26cm ir man truuti spaudzia.Kaina-25
(Pirkti nauji ,Adidas pard.Laisves al.)
Pilki New Balance kedai
Dėvėti neilgą laiką tik vidaus patalpose, išplauti, 811 modelis, super lengvi, patogūs, normalaus platumo pėdai. Ant bato europinis 40-as dydis, bet man su 39 pėda kaip tik. Išimamas vidpadis 25 cm. Labai geros būklės.
13 eurų su siuntimu per paštomatą.
Dėvėti neilgą laiką tik vidaus patalpose, išplauti, 811 modelis, super lengvi, patogūs, normalaus platumo pėdai. Ant bato europinis 40-as dydis, bet man su 39 pėda kaip tik. Išimamas vidpadis 25 cm. Labai geros būklės.
13 eurų su siuntimu per paštomatą.