Originalus Puma kedukai, dydis 37.5, vidpadis 24.3cm. Kaina 24
Five Seasons nereali striukė 25eur
Five Seasons nereali striukė - lengva, patogi.
Žieminė
Dydis38, yra gaubtuvas, daug kišenių, rankovės specialios neįpučia vėjo, liemuo turi papildoma guma vejas taip pat neįpucia
yra mazu demeliu.
ismatavimai:
Ilgis75cm, rankoves isorines: 62cm, vidines 51cm
tarp pazastu : 53*2, apacia 54*2
liemuo reguliujais pagal poreiki
siunciu
daugiau foto, klausimu i az
Five Seasons nereali striukė - lengva, patogi.
Žieminė
Dydis38, yra gaubtuvas, daug kišenių, rankovės specialios neįpučia vėjo, liemuo turi papildoma guma vejas taip pat neįpucia
yra mazu demeliu.
ismatavimai:
Ilgis75cm, rankoves isorines: 62cm, vidines 51cm
tarp pazastu : 53*2, apacia 54*2
liemuo reguliujais pagal poreiki
siunciu
daugiau foto, klausimu i az
superiniai kalnų batai
Kaip nauji, superiniai itališki kalnų batai, avėti 2 pusdienius - deja, dukra jau spėjo išaugti. 37 dydis, bet pardavėjai pataria pirkti dydžiu didesnius ir iš praktikos taip ir yra - taigi, tinka 36/36,5pėdai (nes dar maunasi storesnė speciali kojinė). Vibram padas, šiaip tikrai smagūs, nes aš turiu tokius pat, tik didesnius. Ant batų rašo 37 dydis. Yra ir dėžutė su etiketėm. Lomer Dolomiti STX modernūs ir patogūs hiking'o batai. Batų išorė pagaminta iš kokybiškos gerai išdirbtos verstos dos ir trinčiai atsparaus nailono, kurie kartu batui suteikia gerą išvaizdą ir didelį atsparumą. Patogiai išformuotas auliukas ir anatominės formos vidpadis leis mėgautis ilgomis kelionėmis pčsčiomis.
"Vibram" padas susidoros su įvairiais sunkumais ant šlapio ir ant sauso paviršiaus, keliaujant per purvą ar akmenis.
"Sympatex" kvėpuojantis ir vandeniui atsparus pamušalas suteiks ilgalaikį komfortą drėgnu oru.
79EUR
per až
Kaip nauji, superiniai itališki kalnų batai, avėti 2 pusdienius - deja, dukra jau spėjo išaugti. 37 dydis, bet pardavėjai pataria pirkti dydžiu didesnius ir iš praktikos taip ir yra - taigi, tinka 36/36,5pėdai (nes dar maunasi storesnė speciali kojinė). Vibram padas, šiaip tikrai smagūs, nes aš turiu tokius pat, tik didesnius. Ant batų rašo 37 dydis. Yra ir dėžutė su etiketėm. Lomer Dolomiti STX modernūs ir patogūs hiking'o batai. Batų išorė pagaminta iš kokybiškos gerai išdirbtos verstos dos ir trinčiai atsparaus nailono, kurie kartu batui suteikia gerą išvaizdą ir didelį atsparumą. Patogiai išformuotas auliukas ir anatominės formos vidpadis leis mėgautis ilgomis kelionėmis pčsčiomis.
"Vibram" padas susidoros su įvairiais sunkumais ant šlapio ir ant sauso paviršiaus, keliaujant per purvą ar akmenis.
"Sympatex" kvėpuojantis ir vandeniui atsparus pamušalas suteiks ilgalaikį komfortą drėgnu oru.
79EUR
per až
Tik pamatuoti ,
labai lengvučiai Puma kedukai
Dydis 46, Kaina tiek kiek mokėjau 30 Eur.
http://lt.sportsdire...olcode=11718290
Nauji Reebok x FACE Stockholm Classic Leather Spirit, spava baltai žalsva, dydis US-10 (Eur-41) vidpadis 27cm, kaina 50
New Balance Women's WL420 Capsule Glam Pack Classic Running Shoe , dydis US -10, vidpadis 27 cm, kaina 40 eur.
New Balance Women's WL420 Capsule Glam Pack Classic Running Shoe , dydis US -10, vidpadis 27 cm, kaina 40 eur.
8.5 (atitinka 38.5-39) dydžio Skechers sportinės balerinos. Vidpadis 25.5, bet man su 39d koja mažokos kažkodėl..
Kaina - 30eur.
Nauji 39 dydžio Ecco Biom Lite Mary Jane.
Realios foto čia.
90 ---> 60 eur.
8.5 dydžio (atitinka 39) Keds kedukai. Kartą užsidėti, visgi man per siauri
Labai stilingi Su tokiu a la velvetu.
Dvi raištelių poros.
Kaina - 30 eur.
S dydžio naujas Hollister džempukas.
Ilgis 55 cm, per krūtinę 46 cm.
25 eur.
Dėvėtas Tommy Hilfiger džemperis, XS dydis, tinka ir S.
Daugiau foto ir aprašymas čia.
Kaina - 18 Eur.
Kaina - 30eur.
Nauji 39 dydžio Ecco Biom Lite Mary Jane.
Realios foto čia.
90 ---> 60 eur.
8.5 dydžio (atitinka 39) Keds kedukai. Kartą užsidėti, visgi man per siauri
Labai stilingi Su tokiu a la velvetu.
Dvi raištelių poros.
Kaina - 30 eur.
S dydžio naujas Hollister džempukas.
Ilgis 55 cm, per krūtinę 46 cm.
25 eur.
Dėvėtas Tommy Hilfiger džemperis, XS dydis, tinka ir S.
Daugiau foto ir aprašymas čia.
Kaina - 18 Eur.
Nike labai geros bukles lengvuciai sportiniai bateliai dydis 35-36 ,ne mano peda 23.5cm tai jai jau spaudzia.
Vidpadis 22.5cm kaina tik 30Eur
Papildyta:
Nike dydis 43 bet tiks devint 41.5-42 sniurelius galima keisti i juodus kaina 80Eur
Beveik nauja, viena karta trumpam uzsideta, deja per maza, todel perleidziu M dydzio Triumph Triaction sportine liemenele. Kaina tik 11 euru.