Atsiprašau, įrašiau ne tą kelnių dydį, teisingas - L (12 US) regular
quote=EDTA67,2017 01 31, 22:28]
Mot.L dydžio N.Y.L. New York Laundry French Terry Slub Joggers (For Women), kaina 18 Eur
Kaunas, galiu siųsti
Rašyti į až
[/quote]
Papildyta:
Odiniai DC skateboarder'io batai.
Praktiškai kaip nauji, tik kartą užsidėti, originalūs ir puikios kokybės, tikros odos batai. Parduodam, nes gauti dovanų, bet netiko dydis.
Kaina 45 Eur, Vilnius, galiu siųsti.
Praktiškai kaip nauji, tik kartą užsidėti, originalūs ir puikios kokybės, tikros odos batai. Parduodam, nes gauti dovanų, bet netiko dydis.
Parduodami vyriški odiniai JOMA firmos futbolo bateliai, vadinamieji "bucai".
Labai minimaliai dėvėti, nes senajam savininkui buvo didoki.
43 dydis, 15 eur.
Vilnius, geriau per AŽ.
Labai minimaliai dėvėti, nes senajam savininkui buvo didoki.
43 dydis, 15 eur.
Vilnius, geriau per AŽ.
Nauji Asics gel avietiniai batukai 8 (viduje 25.5cm) ir 8.5 dydis (viduje 26cm),lengvuciai, patogus, labai lankstus. 49e AKCIJA, KAINA GALUTINE 39!!!
https://www.youtube....h?v=mAv4YSXYiyE
[/quote]
Nauji Adidas kedukai. Labai patogus, lengvuciai. USA 8.5 dydis. Vidpadis apie 25.6 cm. As nesioju 38.5-39 dydi, man siek tiek laisvoki. Kaina 55 EUR.
Nauji NEW BALANCE vyriski kedukai. Lengvi patogus. Vel per mazus nupirkau :oh Dydis US 12. Vidpadis raso 30 cm, bet realiai iki uzlenkimo, kiek matuoju man gaunasi 29 cm. Ant batu parasyta EU 46.5. Mano vyrui nesiojanciam, 46 dydi, jie mazi.
Su registruotu siuntimu 47 EUR.
Nauji NEW BALANCE vyriski kedukai. Lengvi patogus. Vel per mazus nupirkau :oh Dydis US 12. Vidpadis raso 30 cm, bet realiai iki uzlenkimo, kiek matuoju man gaunasi 29 cm. Ant batu parasyta EU 46.5. Mano vyrui nesiojanciam, 46 dydi, jie mazi.
Su registruotu siuntimu 47 EUR.
QUOTE(kgrey @ 2017 02 02, 09:22)
Odiniai DC skateboarder'io batai.
Koks dydis?
Parduodu naujas sportines PHYSICLO kelnes S dydžio. Kaina 112 Eur. šios kelnės yra unikalios, nes viduje yra įsiūti spec diržai, kurie sportuojant priverčia kojytes padirbėti stipriau, todėl rezultatai pasiekiami greičiau.
Daugiau info apie jas: https://physiclo.com...iant=7783839621
Surfanic striukė XS dydžio. Strukytė su kapišonu, viduje yra pašildinimas
moteriška maikutė XS, 3 Eur.
Vyriški šortai Slazener M dydis, 5 Eur
daugiau parduodamų moteriškų sportinių drabužėlių rasite čia http://www.skelbiu.lt/skelbimai/sportiniai-drabuziai-moterims-xs-s-dydzio-27035917.html
į až, jei reikia galiu siųti.
nauji zemiau keliu leginsai sportui ir ne tik , S dydzio
kaina- 14 eur
nauji labai lengvi, praktiskai nejuntami ant koju, Clarks odiniai, moteriski, ortopediniu vidpadžiu kedai, virsus pralaidus orui, 7 Usa, 37 europietisko dydzio, orig kaina 95 dol
vidpadis Soleassage® issiima
kaina - tik 52 eur
A Soleassage® footbed puts a gentle massage into every step.
Soleassage® Footbed
A dual-layer footbed with Clarks' trademarked pattern of raised bumps that massage your feet with every step. The Soleassage® footbed also promotes better circulation, improved airflow and total comfort.
Nauji moteriski New Balance 750 bateliai, vidpadukas 24 cm, pralaidziu orui virsumi, labai lengvi, minksti, visiskai nejuntami ant koju, lankstus, tinkami sportuoti ir vaikscioti, orig kaina 75 dol
kaina - 54 eur