Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 42-ta tema

QUOTE(gummy bear @ 2016 08 19, 17:30)
Ale kleckai gi jauni! Gal greitai apsisuks ir nereiks 2 sav. laukti. Ar jau cia taip nusprende?

Matai dar tik ryt penkta diena,tai cia dar gali ivairiai pakrypt situacija..gali dar neuzaugt iki tu blastocistu..gi tik joms daro pgd?
Atsakyti
QUOTE(maugute156 @ 2016 08 19, 17:04)
Sveikos  4u.png  Norejau paklausti tu kurios daresi FET. Ar pirkote bilietus pries 5d., na kai pasake kada bus ikelimas ar pirkote is anksto ir tada kokiu intervalu?  smile30x30.png

As pirkau, kai tiksliai jau zinojau, kada zada sodinti.
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 19, 17:36)
Matai dar tik ryt penkta diena,tai cia dar gali ivairiai pakrypt situacija..gali dar neuzaugt iki tu blastocistu..gi tik joms daro pgd?

O jie kartais negali per parą padaryti tą pgd ir sodinti ant 6 dienos? Lyg kažkur Murke taip rašė...
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2016 08 19, 17:00)
Papildyta:
O jie kartais negali per parą padaryti tą pgd ir sodinti ant 6 dienos? Lyg kažkur Murke taip rašė...

O pasake lygiai pries 5 d? hm.png
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 08 19, 17:19)
Jei gerai pamenu, kai atvaziavom isodinimui, maniskis tik uz saldyma sumokejo 575 eur. Visa kita gi pries punkcija susimoki.

O is kur ta suma pirmam puslapy susidaro-FET 1050 parasyta? blink30x30.png
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 19, 18:21)
O is kur ta suma pirmam puslapy susidaro-FET 1050  parasyta? blink30x30.png

Tai cia kai vaziuosi snaiguciu pasiimti mirksiukas.png FET ( frozen embryo transfer) 4u.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pagre: 19 rugpjūčio 2016 - 17:33
Jurmarta, mergyt, atradau tave čia pačiu laiku smile30x30.png sėkmės linkiu-ir ne tik teigiamo rezultato,bet ir sėkmingo išnešiojimo 4u.png
Merginos, senokai čia buvau gal parašysire kaip DruiDei sekasi. Ar jau sūpuoja lelių? Esu iš senų bendrakeleivių,vis prisimenu mergaites 4u.png

Sėkmės visoms ir scajonių išsipildymo!
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2016 08 20, 07:27)
Merginos, senokai čia buvau gal parašysire kaip DruiDei sekasi. Ar jau sūpuoja lelių?

DruiDe kokie 6 mėn dar bus 4u.png dar puškuoja, manau ax.png
Atsakyti
QUOTE(maugute156 @ 2016 08 19, 18:15)
O pasake lygiai pries 5 d? hm.png

Ne, man pranese pries 9.
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2016 08 20, 09:20)
Ne, man pranese pries 9.

Oj tai dar neblogai, aciu nuojauta 4u.png
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2016 08 19, 17:00)
Papildyta:

Jeigu 5d ryta blastutes tinkamos PGD, tuomet gali per para padaryti ir 6d. Sodina. O jeigu dar joms 5 d. reikia pauget, tai tuomet 10-14d laukt atsakymo.

Jurmarta, sekmes tau dideles. Tikiuosi blastukai augs, pgd padaryt spes, ir jau dabar grisi su savo issvajotsis dviem kleckiukais smile30x30.png
Papildyta:
QUOTE(maugute156 @ 2016 08 20, 09:49)
Oj tai dar neblogai, aciu nuojauta  4u.png

O as zinojau tik pries 5d tikslia data.
Atsakyti
Neteko man susipažinti su gyd.Karpenko, todėl savo nuomonės neturiu. Skaitau tik Jūsų nuomones, kuriomis dalinatės. Mano istorija buvo tokia: kartą buvau pastojus natūraliai, bet 6 sav.įvyko persileidimas. Vakarais pakildavo temperatūra ir buvo padidėję ir skausmingi limfmazgiai, kirkšnių srityje. Kreipiausi į ginekolinę, bet ji situacijos nesuvaldė, įvyko persileidimas. Šią situaciją paaiškino taip:galbūt mano imuninė sistema sureagavo į embrioną, kaip svetimkūnį, kuriam neleido implantuotis ( keista, bet aš tada pastojau natūraliai, jokio įsodinimo nebuvo).
Suprantu, kad organizmas gali nepriimti svetinkuniu ( protezų ar implantų), bet embriono ..?? Tik po to rado gimdos pertvarą ir spėjo - galbūt, embrionas bandė implantuotis prie jos, todėl pakilo temparatūra ir įvyko persileidimas... Atsakymas -neaiškus...
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2016 08 20, 08:27)
Jurmarta, mergyt, atradau tave čia pačiu laiku smile30x30.png  sėkmės linkiu-ir ne tik teigiamo rezultato,bet ir sėkmingo išnešiojimo 4u.png
Merginos, senokai čia buvau gal parašysire kaip DruiDei sekasi. Ar jau sūpuoja lelių? Esu iš senų bendrakeleivių,vis prisimenu mergaites 4u.png

Sėkmės visoms ir scajonių išsipildymo!

Jautruole!!! wub30x30.png Kaip smagu Tave girdėt!!!Kaip tavo šeimyna auga? 4u.png

Panos...o aš išprotėsiu...ryt žinosiu PGD atsakymus blink30x30.png ..
Atsakyti