Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 42-ta tema

QUOTE(jurmarta @ 2016 08 18, 21:05)
Tai va va-mane tas ziauriai neramina...gal ir as nesileisiu..tuo labiau,kad K poreikio ir nemate,tik apsidraudimui...matysiu veliau pagal situacija...
Ryt luzio diena..paskaiciau ankstesniam forume,kad nuo trecios dienos embrionas perima misti DNR kazkokia tai energija ir nustoja maitintis lasteliu sieneliu energija(kazkas ten panasaus) ir net 30 proc! baigia savo dieneles ir uzvercia kanopas..zodziu ryt Aleliuja galesit man sugiedot biggrin30x30.png

Nu jau jus cia duodat! Tikekit savo zirniais ir kantriai laukit! Viskas jiems bus gerai, gi jie turku globoje! Laikom stipriai kunscius uz jusu greit pagausejancia seimyna! 4u.png
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 08 18, 20:12)
Nesileisk geriau. K visoms vienodai viską skiria. Be to, kiek suprantu, čia imunitetui stiprinti? Juk per ivf kitose klinikose kaip tik moterims silpnina imunitetą, kad žirniuko organizmas neatmestų.

Rimtai stiprina? As kazkaip supratau, kad imunoglobulinas kaip tik silpnina imuniteta.. hm.png

Jurmarta, viskas bus gerai, tikeki wub30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2016 08 18, 21:05)
Rimtai stiprina? As kazkaip supratau, kad imunoglobulinas kaip tik silpnina imuniteta.. hm.png
Jurmarta, viskas bus gerai, tikeki wub30x30.png

Ai gali būti. Aš neišmanau
Atsakyti
Ziuriu cia pokalbiai apie imuniteta vyksta.vat idomu ir gi, jeigu jis ir taip silpnas, o tas per ivf ji ligonine dar pasilpnina, tai gal uztai ir neuzsikabina niekas.o kadkomentuotu del imuniteto itakos ligoninė nesiima unsure30x30.png
Papildyta:
As ir laikysiuos Karpenkos paskirta kursa.be jos jau isbandziau.organizmas tiesiog antra diena uzkele temperatura ir sudegino embrionukus.paziuresim dabar kas bus po visu imunoglobulinu ir t.t.blogiau nebus, o isbandyt reikia viska.
Man isodinimas kita savaite 24d. wub30x30.png
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 08 18, 21:34)
Ziuriu cia pokalbiai apie imuniteta vyksta.vat idomu ir gi, jeigu jis ir taip silpnas, o tas per ivf ji ligonine dar pasilpnina, tai gal uztai ir neuzsikabina niekas.o kadkomentuotu del imuniteto itakos ligoninė nesiima unsure30x30.png

Taigi čia mergaitėms ne ligoninė, o K tą imunoglobuliną skiria. Ligoninėj kaip tik prieš ivf išklausinėja ką vartoji ir apsvarsto kiekvieno vaisto vartojimo tikslingumą. Daug ką liepia mesti vartojus. O dėl to imunoglobulino, kiek suprantu, tos, kurios vartoja, gydytojams nepasisako.

Na, jei be K išbandei ir nepavyko, tai gal ir gerai dabar būtų jos planą išbandyti.
Sėkmės didžiausios 4u.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaMona: 18 rugpjūčio 2016 - 21:43
QUOTE(LaMona @ 2016 08 18, 19:41)
Taigi čia mergaitėms ne ligoninė, o K tą imunoglobuliną skiria. Ligoninėj kaip tik prieš ivf išklausinėja ką vartoji ir apsvarsto kiekvieno vaisto vartojimo tikslingumą. Daug ką  liepia mesti vartojus. O dėl to imunoglobulino, kiek suprantu, tos, kurios vartoja, gydytojams nepasisako.

Na, jei be K išbandei ir nepavyko, tai gal ir gerai dabar būtų jos planą išbandyti.
Sėkmės didžiausios  4u.png

As suprantu kad ne ligonine.tik turiu galvoje,kad ligonineje neziuri juk jokiu imuniniu.o paziurekim kiek mes visos turim problemu su sita zaraza.gi daug pavyzdziu turim kad po karpenkos kursu daug kad jau ir supuoja kleckiukus wub30x30.png
As kai buvau pas Emre po nepasisekusio ivf ir uzklausiau ar gali buti kad imunitetas prastas ir todel iskilo tempa ir sunaikino embrionus,jis neatmete galimybes,taciau gilintis i tai nesigilino,tas mane nuliudino.nu bet galvoju dzin, yra kas pasigilins.
Per vizita pas K ji man pasake kad as su savo imunitetu tik metau punigus i bala rolleyes.png darydama vis ivf....na duok D gal sis kartas nus tas wub30x30.png
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 08 18, 21:53)
As suprantu kad ne ligonine.tik turiu galvoje,kad ligonineje neziuri juk jokiu imuniniu.o paziurekim kiek mes visos turim problemu su sita zaraza.gi daug pavyzdziu turim kad po karpenkos kursu daug kad jau ir supuoja kleckiukus wub30x30.png
As kai buvau pas Emre po nepasisekusio ivf ir uzklausiau ar gali buti kad imunitetas prastas ir todel iskilo tempa ir sunaikino embrionus,jis neatmete galimybes,taciau gilintis i tai nesigilino,tas mane nuliudino.nu bet galvoju dzin, yra kas pasigilins.
Per vizita pas K ji man pasake kad as su savo imunitetu tik metau punigus i bala rolleyes.png darydama vis ivf....na duok D gal sis kartas nus tas wub30x30.png

O kiek tau tempos buvo? Aišku, kad, jei iki 38 užkilo, tai galėjo pakenkt. Bet, jei vos virš 37, tai čia nuo prg tokia gali būti ir nereikia nuo tokios gydytis. Ji nekenksminga
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 08 18, 19:56)
O kiek tau tempos buvo? Aišku, kad, jei iki 38 užkilo, tai galėjo pakenkt. Bet, jei vos virš 37, tai čia nuo prg tokia gali būti ir nereikia nuo tokios gydytis. Ji nekenksminga

Man buvo 38.7 uzkile.pasilaike para laiko ir viskas baigesi kaip niekur nieko. rolleyes.png
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 08 18, 22:39)
Papildyta:
As ir laikysiuos Karpenkos paskirta kursa.be jos jau isbandziau.organizmas tiesiog antra diena uzkele temperatura ir sudegino embrionukus.paziuresim dabar kas bus po visu imunoglobulinu ir t.t.blogiau nebus, o isbandyt reikia viska.
Man isodinimas kita savaite 24d.  wub30x30.png

Sekmes tau didziausios! 4u.png as irgi kazkaip prijauciu ir manau, kad imunoglubolinas nepakenks, nes jis tik tas kileres veikia hm.png
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 08 18, 22:14)
Ai gali būti. Aš neišmanau

LaMona nu nu nu. Negalima taip. Geriau nieko nerašyti nei rašyti tik tam kad rašyti arba savo nuomonę pasakyti nors ji visai nepagrįsta. . Tiesiog sumaištis pasidaro...

Januari didžiausi sveikinimai wub30x30.png wub30x30.png wub30x30.png

Jurmarta susiimk moterie!!! gi vaikai laukia o tu čia juos marini tongue30x30.png kumščiai už dvynukus wub30x30.png

Nekantrioji jau dabar spaudžiu kumštukus, laikykis plano ir viskas bus gerai wub30x30.png aną kartą tikrai kazkaip organizmas gal sureagavo nes ta tempa... Bet dabar Laikysim kumščius dar tvirčiau! wub30x30.png
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 08 18, 22:13)
Man buvo 38.7 uzkile.pasilaike para laiko ir viskas baigesi kaip niekur nieko. rolleyes.png

Na, tokia tempa tikrai galėjo pakišti koją. Negalvoji, kad būdama tr, kokią bacilą buvai suvalgiusi? Tai , kad tempa labai trumpai buvo, labai panašu į apsinuodijimą. O toje tr ten taip gatvėse visur nešvaru, o gal rankų tiesiog nenusiplovei. Gaila, kad taip verysad.png

Papildyta:
QUOTE(siaures meskute @ 2016 08 19, 06:22)
LaMona nu nu nu. Negalima taip. Geriau nieko nerašyti nei rašyti tik tam kad rašyti arba savo nuomonę pasakyti nors ji visai nepagrįsta. . Tiesiog sumaištis pasidaro...
Januari didžiausi sveikinimai  wub30x30.png  wub30x30.png  wub30x30.png
Jurmarta susiimk moterie!!!  gi vaikai laukia o tu čia juos marini  tongue30x30.png kumščiai už dvynukus  wub30x30.png
Nekantrioji jau dabar spaudžiu kumštukus,  laikykis plano ir viskas bus gerai  wub30x30.png aną kartą tikrai kazkaip organizmas gal sureagavo nes ta tempa... Bet dabar Laikysim kumščius dar tvirčiau!   wub30x30.png

Matai, aš labai liūdnai nustebus, kodėl su gražiais blastukais mergaitėms nepavyko. Tai tiesiog svarstau. Ir dar - jei tas imunoglobulinas nieko pakenkti negali, tai gal ligoninėje gydytojams reikėtų apie jo vartojimą pasisakyti. Gal visoms tinka, o kokiai vienai ir kenkia. Gi gydytojai vis tiek protingesni šiuo klausimu. Aišku, kad ir K gydytoja, bet kažkaip abejoju, kad ji tą imunoglobuliną individualiai kiekvienai patenka. Kiek žinau, ji visoms tik jį ir skiria
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaMona: 19 rugpjūčio 2016 - 07:42
Moterys, bet jūs duodat!!!!

Tos, kas netikit K. metodais, tai jūs pas ją ir neikit, nesuprantu, kam kalbėti blogus dalykus apie gydytoją, kuria kiti tiki. Tieg gerų pavyzdžių, kad man net nemalonu skaityti. Jei bent 3 iš 10 ji tokiais "keistais" metodais padės, tai jau bus KAŽKAS, o ji, manau, padeda daugiau nei 3 iš 10. Ar yra dar nors vienas gydytojas, kuris bando gilintis į imunines problemas LT ir bandyti gelbėti mūsų beibius?

Dėl kibimo ir nekibimo, tai nepamirškite, kad embrionų šaldymas padaro savo atranką ir kai kurie embrionai, kad ir atšylą, bet yra netinkamos kokybės ir nesikabina. Pas mane, asmeniškai, kibimo problemų visus 3 kartus nebuvo, tik vat kažkaip be K metodų neišgyvendavo iki 7 sav. Aš manau, kad imunoglobulinas NIEKAIP negali įtakoti kibimo ir embrionų kokybės, kaip jūs sau norit.

Jei gydytojas kelia abejonių, TIKRAI neverta pas jį eiti ir klausytis jo nurodymų.
Atsakyti