QUOTE(jurmarta @ 2016 08 18, 08:50)
Bent jau Lodos vietoj uzsakant plesia 34eurus..tai teko nugesint:))-kad mes per booking uz 27 rezervavom
Visur ten taip: per bookingą pigiau, o atėjus taip tartis, kainą sukelia. Mano viešbutis išvis 160 už parą užgiedojo, tai per bookingą už 31 užsibookinome
Papildyta:
QUOTE(aukso_pieva @ 2016 08 18, 10:35)
Kol kas užsakiau pirmai savaitei. Vėliau žadu jau ten būdama užsakyti likusiam laikotarpiui, nes juk neaišku, ar viskas gerai bus su tais apartamentais. Blogiausiu atveju išsirinksiu kokią kitą vietą gyventi. o jei kokie neramumai vėl prasidėtų, tai manau kraustyčiausi kuo arčiau Memorial, kad nereikėtų blaškytis po miesto centrą.
Kai man buvo - paėmiau viešbutį iki tol, kol vyras atvažiuos, vieną, užbookinome po to kitą. Naktį pučas prasidėjo, o kai ryte jau buvo nustoję šaudyti, aš su čimodanu turiu iš viešbučio dingti, čimodano nepatempiu, vyras neatskrido, nes keleiviniai lėktuvai neskraidė tą dieną, iš receptiono tas berniukas stovi veidą perkreipęs ir nenori tampytis be reikalo, o man pilnas pilvas folių. Tai viešbučio kitas gyventojas man padėjo į taxą viską susikrauti. Gerai, kad ukrainirtis pasitaikė. Gi ukrainiečiai, tai čia vos ne kaip broliai lietuviams nžn ką be jo būčiau darius, nes tų daiktų man priaugo per tą laiką, kol tr viena buvau