Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 42-ta tema

QUOTE(jurmarta @ 2016 08 18, 08:50)
Bent jau Lodos vietoj uzsakant plesia 34eurus..tai teko nugesint:))-kad mes per booking uz 27 rezervavom

Visur ten taip: per bookingą pigiau, o atėjus taip tartis, kainą sukelia. Mano viešbutis išvis 160€ už parą užgiedojo, tai per bookingą už 31€ užsibookinome biggrin30x30.png
Papildyta:
QUOTE(aukso_pieva @ 2016 08 18, 10:35)
Kol kas užsakiau pirmai savaitei. Vėliau žadu jau ten būdama užsakyti likusiam laikotarpiui, nes juk neaišku, ar viskas gerai bus su tais apartamentais. Blogiausiu atveju išsirinksiu kokią kitą vietą gyventi. o jei kokie neramumai vėl prasidėtų, tai manau kraustyčiausi kuo arčiau Memorial, kad nereikėtų blaškytis po miesto centrą.

Kai man buvo - paėmiau viešbutį iki tol, kol vyras atvažiuos, vieną, užbookinome po to kitą. Naktį pučas prasidėjo, o kai ryte jau buvo nustoję šaudyti, aš su čimodanu turiu iš viešbučio dingti, čimodano nepatempiu, vyras neatskrido, nes keleiviniai lėktuvai neskraidė tą dieną, iš receptiono tas berniukas stovi veidą perkreipęs ir nenori tampytis be reikalo, o man pilnas pilvas folių. Tai viešbučio kitas gyventojas man padėjo į taxą viską susikrauti. Gerai, kad ukrainirtis pasitaikė. Gi ukrainiečiai, tai čia vos ne kaip broliai lietuviams smile30x30.png nžn ką be jo būčiau darius, nes tų daiktų man priaugo per tą laiką, kol tr viena buvau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaMona: 18 rugpjūčio 2016 - 13:28
Noriu paklaust:ar galima po isodinimo kita diena skrist namo,ar reikia dar kokios dienos gulimo rezimo-tipo poilsio ar pns? smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 18, 15:20)
Noriu paklaust:ar galima po isodinimo kita diena skrist namo,ar reikia dar kokios dienos gulimo rezimo-tipo poilsio ar pns? smile30x30.png

Rekomenduoja dieną dar neskristi. Pvz. Pirmadienį įsodinimas, skrendi trečiadienį. Na nebent skrydis antrad. po pietų... tai dar, bet jei 7 ryto, geriau pabūk. 4u.png
Kaip tu laikais? mirksiukas.png
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 08 18, 17:08)
Rekomenduoja dieną dar neskristi. Pvz. Pirmadienį įsodinimas, skrendi trečiadienį.  Na nebent skrydis antrad. po pietų... tai dar, bet jei 7 ryto, geriau pabūk. 4u.png
Kaip tu laikais? mirksiukas.png

Einu iš proto..bijau Tavo istorijos pasikartojimo...gerai gerai ir ryt tik šast ir -aleliuja-varau namo tuščia..
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 18, 16:26)
Einu iš proto..bijau Tavo istorijos pasikartojimo...gerai gerai ir ryt tik šast ir -aleliuja-varau namo tuščia..

Nekartok mano istorijos... unsure30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 08 18, 17:37)
Nekartok mano istorijos... unsure30x30.png

Cia nieks matai neklausia.. Gal galit kas papasakot,kaip vyksta isodinimas Memoriale?Vel veza i oeracine su kaliaska?-jauciaus per punkcija kaip mirtininke biggrin30x30.png ..Lietuvoj taigi kaip eiline apziura-2minutes ir vsio-o cia??
Atsakyti
Ir dar,paaanos,reikia skubaus patarimo!!😐💩Bo vaikstau su svirkstu rankoj ir nezinau,ka daryt...Karpenko nurode dvi dienos iki isodinimo susileist pora ampuliu imunoglobulino..gal nieko tokio,jei bakstelsiu,o jei isodinimo nebus-tiesiog toliau nesileisiu ir tiek..???Jis kur bedziamas?Šiknon? biggrin30x30.png
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 18, 18:29)
Ir dar,paaanos,reikia skubaus patarimo!!😐💩Bo vaikstau su svirkstu rankoj ir nezinau,ka daryt...Karpenko nurode dvi dienos iki isodinimo susileist pora ampuliu imunoglobulino..gal nieko tokio,jei bakstelsiu,o jei isodinimo nebus-tiesiog toliau nesileisiu ir tiek..???Jis kur bedziamas?Šiknon? biggrin30x30.png

Taip, i sedimaja smile30x30.png

Sodiniman lygiai taip pat, išvažiuosi su kaliaska, parves su visa lova 4u.png

Ačiū, mergaites wub30x30.png wub30x30.png (kas per strasydlos tie veidu kai)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Januari: 18 rugpjūčio 2016 - 19:14
QUOTE(Januari @ 2016 08 18, 20:09)
Taip, i sedimaja  smile30x30.png

Sodiniman lygiai taip pat, išvažiuosi su kaliaska, parves su visa lova  4u.png

A jie pabludo!!Del dvieju minuciu-kaliaskos,lovos?!! fear.png
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 18, 17:22)
Cia nieks matai neklausia.. Gal galit kas papasakot,kaip vyksta isodinimas Memoriale?Vel veza i oeracine su kaliaska?-jauciaus per punkcija kaip mirtininke biggrin30x30.png ..Lietuvoj taigi kaip eiline apziura-2minutes ir vsio-o cia??

Veža su kaliaska biggrin30x30.png
Tik daug negerk prieš įsodinimą, nes, kai parveš gulimoj lovoj ir perkels palatoje į lovą, jei sisiu užsinorėsi per artimiausią pusvalandį, tai teks sesutę tą su skara po kuria ji plaukus slepia, kviesti ir jai padedant į basoną gausi daryti biggrin30x30.png
Pusantro puodelio vandens tik išgerk, o po to bus kontrolė - echoskopu per pilvą patikrins prieš sodinimą ar užtektinai prisigėrei.

Aš, tai kaip invalidė jaučiausi, kai su kaliaska vežė biggrin30x30.png
Ir dar vienas dalykas - kažkaip po punkcijos ten perlipi ant tos lovos su ratukais, iš jos - palatoje į lovą, tai man taip per sodinimą buvo gėda - atsiminiau, kad po punkcijos tai dariau, bet kaip dariau - niekaip neatsiminiau ir po sodinimo klausinėjau kaip čia man perlipti lotuliukas30x30.png
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 18, 19:20)
A jie pabludo!!Del dvieju minuciu-kaliaskos,lovos?!! fear.png

Ir net basonas biggrin30x30.png
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 18, 18:29)

Aš tai nesileisčiau. Žiūriu, kad su K gydymu jau kelios pasisakė, kad gražūs blastukai nesiimplantavo
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 08 18, 20:58)
Papildyta:

Aš tai nesileisčiau. Žiūriu, kad su K gydymu jau kelios pasisakė, kad gražūs blastukai nesiimplantavo

Tai va va-mane tas ziauriai neramina...gal ir as nesileisiu..tuo labiau,kad K poreikio ir nemate,tik apsidraudimui...matysiu veliau pagal situacija...
Ryt luzio diena..paskaiciau ankstesniam forume,kad nuo trecios dienos embrionas perima misti DNR kazkokia tai energija ir nustoja maitintis lasteliu sieneliu energija(kazkas ten panasaus) ir net 30 proc! baigia savo dieneles ir uzvercia kanopas..zodziu ryt Aleliuja galesit man sugiedot biggrin30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurmarta: 18 rugpjūčio 2016 - 20:10
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 18, 20:05)
Tai va va-mane tas ziauriai neramina...gal ir as nesileisiu..tuo labiau,kad K poreikio ir nemate,tik apsidraudimui...matysiu veliau pagal situacija...
Ryt luzio diena..paskaiciau ankstesniam forume,kad nuo trecios dienos embrionas perima misti DNR kazkokia tai energija ir nustoja maitintis lasteliu sieneliu energija(kazkas ten panasaus) ir net 30 proc! baigia savo dieneles ir uzvercia kanopas..zodziu ryt Aleliuja galesit man sugiedot biggrin30x30.png

Nesileisk geriau. K visoms vienodai viską skiria. Be to, kiek suprantu, čia imunitetui stiprinti? Juk per ivf kitose klinikose kaip tik moterims silpnina imunitetą, kad žirniuko organizmas neatmestų. Tai man čia tas K gydymas panašus į antigydymą.
Baik su tais aleliuja cool30x30.png
Mergaites dvi turi mums parvežti smile30x30.png
Viskas bus gerai. Nesvaik čia tongue30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaMona: 18 rugpjūčio 2016 - 20:14