QUOTE(nefifi @ 2016 08 17, 14:26)
Prisidedu prie klausimo
Ir dar, dėliojamės po truputį išlaidas, ar teisingai skaičiuoju, ar ką pamiršau:
IVF -2.310eur;
Vaistai-500 eur
AMH (jei reiktų kartot) - 95eur.
Bilietai į abi puses- 500? (iš lempos )
Butas+maistas -1000eur.
Na, ir embrionų šaldymas- 575eur (jei būtų, ką šaldyt...)
Viso apie 5000 eur.
Gal galėtumėt pasidalint savo patirtim. Finansinis klausimas ne paskutinėj vietoj, kaip žinia...
Ir dar, dėliojamės po truputį išlaidas, ar teisingai skaičiuoju, ar ką pamiršau:
IVF -2.310eur;
Vaistai-500 eur
AMH (jei reiktų kartot) - 95eur.
Bilietai į abi puses- 500? (iš lempos )
Butas+maistas -1000eur.
Na, ir embrionų šaldymas- 575eur (jei būtų, ką šaldyt...)
Viso apie 5000 eur.
Gal galėtumėt pasidalint savo patirtim. Finansinis klausimas ne paskutinėj vietoj, kaip žinia...
Vaistams man išėjo 800 eur čia be crinone ir progestan, tik stimuliacijai, bet čia turbūt aš maximum pavariau.. dozės buvo laaaabai didelės
Pridėkit pramogoms, pvz. Muziejai nemažai kainuoja. Ir transportui.
Na ir pirkiniams
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 17, 15:53)
Mes mokam 27 eur/para,netoli radom uz 21eur/parai
Jurmarta, kur gyvenat?
Papildyta:
QUOTE(aukso_pieva @ 2016 08 17, 10:36)
Mergaitės, o aš su klausimu: kaip jūs darėte su pinigais? Vežėtės grynuosius eurais, keitėtės juos Stambule ar tiesiog atsiskaitėte kortele? Ir kaip Memorial daryti - ar galima atsiskaityti kortele Eur valiuta? Nes labai jau nesinori vežtis tiek grynųjų, o jei kortele atsiskaityti lyromis, tai nuskaičiuoja berods 2,65 % nuo visos sumos už pinigų konvertavimą. Visai pasimetusi esu...
Klinikoj atsiskaitydavom kortele, paskaičiuodavo lyrom. Ir prekybcentriuose visur kortele. Čia lt keisti į lyras visai neapsimoka, ten pilna keityklų ir kursas geresnis nei lt. Tad vežėmės eur.
Man atrodo, kad apmokestina tik išsigryninant iš bankomatų, o kortele nėra konvertavimo mokesčio
Na kursas ne toks, kaip gatvėj, bet nepastebėjau l. didelio skirtumo...
Gal kitos mergaitės tiksliau žino
Nu bet tie smailikai kažkokie siaubikai, ne smailikai...