Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 42-ta tema

QUOTE(nefifi @ 2016 08 17, 14:26)
Prisidedu prie klausimo smile30x30.png

Ir dar, dėliojamės po truputį išlaidas, ar teisingai skaičiuoju, ar ką pamiršau:
IVF -2.310eur;
Vaistai-500 eur
AMH (jei reiktų kartot) - 95eur.
Bilietai į abi puses- 500? (iš lempos biggrin30x30.png)
Butas+maistas -1000eur.
Na, ir embrionų šaldymas- 575eur (jei būtų, ką šaldyt...)
Viso apie 5000 eur.

Gal galėtumėt pasidalint savo patirtim. Finansinis klausimas ne paskutinėj vietoj, kaip žinia...

Vaistams man išėjo 800 eur unsure30x30.png čia be crinone ir progestan, tik stimuliacijai, bet čia turbūt aš maximum pavariau.. dozės buvo laaaabai didelės rolleyes.png

Pridėkit pramogoms, pvz. Muziejai nemažai kainuoja. Ir transportui.
Na ir pirkiniams 4u.png
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 17, 15:53)
Mes mokam 27 eur/para,netoli radom uz 21eur/parai

Jurmarta, kur gyvenat? blink30x30.png
Papildyta:
QUOTE(aukso_pieva @ 2016 08 17, 10:36)
Mergaitės, o aš su klausimu: kaip jūs darėte su pinigais? Vežėtės grynuosius eurais, keitėtės juos Stambule ar tiesiog atsiskaitėte kortele? Ir kaip Memorial daryti - ar galima atsiskaityti kortele Eur valiuta? Nes labai jau nesinori vežtis tiek grynųjų, o jei kortele atsiskaityti lyromis, tai nuskaičiuoja berods 2,65 % nuo visos sumos už pinigų konvertavimą. Visai pasimetusi esu...  rolleyes.png

Klinikoj atsiskaitydavom kortele, paskaičiuodavo lyrom. Ir prekybcentriuose visur kortele. Čia lt keisti į lyras visai neapsimoka, ten pilna keityklų ir kursas geresnis nei lt. Tad vežėmės eur.
Man atrodo, kad apmokestina tik išsigryninant iš bankomatų, o kortele nėra konvertavimo mokesčio rolleyes.png
Na kursas ne toks, kaip gatvėj, bet nepastebėjau l. didelio skirtumo... rolleyes.png
Gal kitos mergaitės tiksliau žino 4u.png

Nu bet tie smailikai rolleyes.png kažkokie siaubikai, ne smailikai... tongue30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bernadeta77: 17 rugpjūčio 2016 - 16:52
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 08 17, 17:50)

Papildyta:

Jurmarta, kur gyvenat? blink30x30.png

Mes gyvenam Lodos apartamentuos-patinka,kad geras susisiekimas ,be to ramyyyyybe-jokio triuksmo,jauciuos del pauksciu ciulbejimo lyg buciau Tailande dziunglese,o ne milijoninio miesto centre biggrin30x30.png
Tie uz 21 euro irgi salia,bet nors ir labai isgirti booking komentaruose-nesikelem,nes reiktu lipt i diideli kalna kasdien o ir lauko durys be kodo-kazkaip prachadnoj dvor pasirode(jau nepamenu pavadinimo)..
Papildyta:
Gal galit rekomenduot,ka verciau aplankyt-Topkabi rumus ar ar Dolmabache?
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 17, 17:17)

Man gal sakyčiau Dolmabahce didesnį įspūdį paliko - daug prabangos ir su gidu vaikštai, tai aiškiau viskas. Buvau 2 kartus smile30x30.png
Iš Topkapi labai graži panorama atsiveria, bet liepą dalis muziejaus buvo uždaryta.

Panorama l.graži nuo sultono suleimano mečetės, būtinai nueikit 4u.png
Atsakyti
Ačiū labai, merginos! 4u.png
QUOTE(rneringa @ 2016 08 17, 15:48)
ei reiktų PGD, tai papildomai reikia priskaičiuoti.

o kada taikoma PGD? Aš per 3,5 pastojus neikart nebuvau, kariotipai abiejų norma (na, čia jei žiūrėti pgd taikymo indikacijas nete)... ar pgd nėra taikoma labiau turėjusioms persileidimų?
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 16, 18:55)
jurmarta sedi pogrindy,nes, pacios suprantat-po punkcijos kaip diena taip naujiena-viena gali dziaugtis-kita jau zliumbt,dar kita vaziuot tusciomis namo...pazadu prasinesiu sestadieni...vakar punkcija buvo tik..

Oi, kaip aš už jus laikau kumštukus smile30x30.png
Jus ir dvi jūsų mergaites 4u.png
Papildyta:
QUOTE(aukso_pieva @ 2016 08 17, 10:36)
Laikom kumščius, kad tik viskas būtų gerai!  wub30x30.png

Mergaitės, o aš su klausimu: kaip jūs darėte su pinigais? Vežėtės grynuosius eurais, keitėtės juos Stambule ar tiesiog atsiskaitėte kortele? Ir kaip Memorial daryti - ar galima atsiskaityti kortele Eur valiuta? Nes labai jau nesinori vežtis tiek grynųjų, o jei kortele atsiskaityti lyromis, tai nuskaičiuoja berods 2,65 % nuo visos sumos už pinigų konvertavimą. Visai pasimetusi esu...  rolleyes.png

Reikia būtinai truputį lirų pasiimti. O daugiau liras apsimoka pirkti tr. Memoriale mes kortele mokėjome. Nieko ten neatskaitė papildomai.

Papildyta:
QUOTE(nefifi @ 2016 08 17, 14:26)
Prisidedu prie klausimo smile30x30.png

Ir dar, dėliojamės po truputį išlaidas, ar teisingai skaičiuoju, ar ką pamiršau:
IVF -2.310eur;
Vaistai-500 eur
AMH (jei reiktų kartot) - 95eur.
Bilietai į abi puses- 500? (iš lempos biggrin30x30.png)
Butas+maistas -1000eur.
Na, ir embrionų šaldymas- 575eur (jei būtų, ką šaldyt...)
Viso apie 5000 eur.

Gal galėtumėt pasidalint savo patirtim. Finansinis klausimas ne paskutinėj vietoj, kaip žinia...

Ivf 2300€. Vaistai gali ir iki 800 € išaugti. Čia neatspėsi. Bilietai nuo 240€ iki 800€ dviems asmenims.
Šaldymas penkiems metam iki 3 blastukų 550€. Virš trijų - kažkur virš 700€. Kuo ankščiau šaldytud pasiimi, tuo daugiau pargąžina pinigų.
Papildyta:

Labai gera kaina.
Mes už 31€ su pusryčiais gyvenom. Įdomu, kaip kitoms tame viešbutyje sekėsi - ar tą patį, ką ir mes ,gavo tame viešbutyje
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 17, 17:17)
Mes gyvenam Lodos apartamentuos-patinka,kad geras susisiekimas ,be to ramyyyyybe-jokio triuksmo,jauciuos del pauksciu ciulbejimo lyg buciau Tailande dziunglese,o ne milijoninio miesto centre biggrin30x30.png
Tie uz 21 euro irgi salia,bet nors ir labai isgirti booking komentaruose-nesikelem,nes reiktu lipt i diideli kalna kasdien o ir lauko durys be kodo-kazkaip prachadnoj dvor pasirode(jau nepamenu pavadinimo)..
Papildyta:

O. Lodos neblogą nuolaidą padarė. Mes kalbėjome, bet, kiek pamenu, mažiau 31 € nepadarė indirim
Papildyta:
QUOTE(nefifi @ 2016 08 17, 21:10)
Ačiū labai, merginos!  4u.png

o kada taikoma PGD? Aš per 3,5 pastojus neikart nebuvau, kariotipai abiejų norma (na, čia jei žiūrėti pgd taikymo indikacijas nete)... ar pgd nėra taikoma labiau turėjusioms persileidimų?

Dar ir dėl amžiaus daro, jei moteriai virš 38 m.
Jei iš anksto dėl pgd nebuvo kalbos, tai, kiek suprantu, jo ir nedarys
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 08 17, 22:37)
Oi, kaip aš už jus laikau kumštukus  smile30x30.png
Jus ir dvi jūsų mergaites  4u.png
Papildyta:

Del mano to nesveiko noro pagimdyt mergaites,jei gimtu bernai,jie neturetu kito pasirinkimo,kaip buti gėjais-transeksualais-transvestitais
Atsakyti
QUOTE(vasarosziedai @ 2016 08 17, 15:24)
Dabar gal butu kainos nukrito? Mes mokejom po 35eur/para uz apartmentus sislyje.

QUOTE(LaMona @ 2016 08 17, 21:37)
Mes už 31€ su pusryčiais gyvenom.

Mes esame užsisakę Holas apartments. Visai šalia Lodos Apartments ir pagal foto man labai neblogai atrodo. Už naktį gaunasi su nuolaida beveik 25 Eur para.

Ailima, kaip tavo savijauta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukso_pieva: 18 rugpjūčio 2016 - 07:58
QUOTE(aukso_pieva @ 2016 08 18, 07:56)
Mes esame užsisakę Holas apartments.

O uzsakinejote per booking.com ar tiesiai is ju? nes buvau kazkada apsistojusi jame, paskui kai atvaziavau, prasiau panasios kainos, o jie nesileido i kalbas del nuolaidos
vienintelis minusas, kad internetas daznai dinginedavo, arba jei dar koks kaimynas pasijungdavo, tai jau nepanarsysi ax.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magute: 18 rugpjūčio 2016 - 08:49
QUOTE(magute @ 2016 08 18, 09:45)
O uzsakinejote per booking.com ar tiesiai is ju? nes buvau kazkada apsistojusi jame, paskui kai atvaziavau, prasiau panasios kainos, o jie nesileido i kalbas del nuolaidos

Bent jau Lodos vietoj uzsakant plesia 34eurus..tai teko nugesint:))-kad mes per booking uz 27 rezervavom
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2016 08 18, 08:45)
vienintelis minusas, kad internetas daznai dinginedavo, arba jei dar koks kaimynas pasijungdavo, tai jau nepanarsysi  ax.png

Aš per booking užsisakiau. Tik užsakiau kol kas pirmai savaitei ir galvoju gal ten vietoj pavyks dar geresnę kainą suderinti likusiam laikui. Bet dabar jau suprantu, kad gali ir nepavykti... tongue30x30.png
Atsakyti
QUOTE(aukso_pieva @ 2016 08 18, 10:57)
Aš per booking užsisakiau. Tik užsakiau kol kas pirmai savaitei ir galvoju gal ten vietoj pavyks dar geresnę kainą suderinti likusiam laikui. Bet dabar jau suprantu, kad gali ir nepavykti...  tongue30x30.png

O kaip jus uzsakinejate? Visam laikotarpiui ar pvz kas savaite? blush-anim-cl.png
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2016 08 18, 10:01)
O kaip jus uzsakinejate? Visam laikotarpiui ar pvz kas savaite?  blush-anim-cl.png

Kol kas užsakiau pirmai savaitei. Vėliau žadu jau ten būdama užsakyti likusiam laikotarpiui, nes juk neaišku, ar viskas gerai bus su tais apartamentais. Blogiausiu atveju išsirinksiu kokią kitą vietą gyventi. o jei kokie neramumai vėl prasidėtų, tai manau kraustyčiausi kuo arčiau Memorial, kad nereikėtų blaškytis po miesto centrą.
Atsakyti