QUOTE(gvatemala @ 2016 09 12, 14:48)
Sveikos merginos, aš su nelinksmomis naujienomis.... ir man reikia skubaus jūsų patarimo....... Buvau šiandien neplanuotai apžiūrai ir paaiškėjo, kad man nesivystantis. Tą patvirtino 3 gydytojai. Mastura dar liepė pasidaryti HCG, laukiu rezultatų, bet aš jau nuleidau rankas... Iki ryt ryto turiu apsispręsti kokiu būdu bus daromas valymas: medikamentiniu ar mechaniniu. Pasak gydytojos organizmui mažiau kenksmingas medikamentinis, bet ji abejoja dėl didoko mano nėštumo, ka viskas sėkmingai išsivalytų ir aš nenukraujuočiau. Mastura rekomenduoja medikamentinį. Gal kas iš jūsų turėjusios tokios patirties, patarkit..... mano nėštumas pagal punkciją - 9sav. 4 d. šiandien pagal echo matė 7 sav.5 d.
uoj... žinios, ne nelinksmos, bet labai liūdnos ir skaudžios . Labai užjaučiu jus abu su vyru...
Mano atveju, tai nėštumas buvo 16 sav., o vienas vaisius atitiko 13 sav, o kitas buvo apie 7 sav. Tai Antakalnyje gydytojai man iš pradžių siūlė bandyti su vaistais. Aišku gulėjau ligoninėje jų priežiūroje. Didesnis vaisius išėjo pats, bet mažąjį pašalino tik abrazijos metu. Aš asmeniškai manau, kad mažiau žalingas medikamentinis. O jei gydytojai matys, kad labai blogai juk priims kitokį sprendimą.
Laikykitės ir daug daug jums stiprybės