Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 42-ta tema

QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 09 10, 08:40)
Labas rytas!!! Pagal protokolą hcg rugsėjo 19 d. o realiai - šiandien!!  bigsmile.gif

Kumstukai suspausti uz jus! Linkiu graziu ir dideliu skaiciuku! wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites!!! :smile: Pranesu, kad rugpjucio pabaigoje mums gime nuostabi mergyte wub.gif Ziuriu i ja ir galvoju, kad mums ivyko stebuklu stebuklas wub.gif Dar kazkaip nesitiki, kad sis parpiantis zmogeliukas musu vaikas.
Nuosirdziai dekoju visoms Stambulo temos mergaitems uz infornacija, palaikyma, patarimus. Kas abejojat vaziuoti i Tr ar nesiryzta bent parasykit laiska i klinika, po to veiksmas savaime prasides.
Turkaitems linkiu didziausios sekmes!!! Meskute laikau kumstukus uz Jusu pupsiukus. Bernadeta77 ir Fridaa, mano bendrazyges, butinai supuosit savo maziukus, tik nenuleiskit ranku 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yendy @ 2016 09 10, 16:30)
Sveikos, mergaites!!!  :smile: Pranesu, kad rugpjucio pabaigoje mums gime nuostabi mergyte wub.gif Ziuriu i ja ir galvoju, kad mums ivyko stebuklu stebuklas wub.gif Dar kazkaip nesitiki, kad sis parpiantis zmogeliukas musu vaikas.
Nuosirdziai  dekoju visoms Stambulo temos mergaitems uz infornacija, palaikyma, patarimus. Kas abejojat vaziuoti i Tr ar nesiryzta bent parasykit  laiska i klinika,  po to veiksmas savaime prasides.
Turkaitems linkiu didziausios sekmes!!! Meskute laikau kumstukus uz Jusu pupsiukus. Bernadeta77 ir Fridaa, mano bendrazyges, butinai supuosit savo maziukus, tik nenuleiskit ranku 4u.gif  4u.gif

Oi Yendy wub.gif sveikinimai jums dideli dideli wub.gif thumbup.gif wub.gif Už kumštukus wub.gif wub.gif

Papildyta:
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 09 08, 23:18)
4u.gif 14dpį-1115 wub.gif
Atejau nuotaika pakelti 4u.gif

Nuostabu wub.gif Aukit ir stiprekit wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 09 10, 08:40)
Labas rytas!!! Pagal protokolą hcg rugsėjo 19 d. o realiai - šiandien!!  bigsmile.gif

Kumštukai mergyt wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Jautruolė @ 2016 09 08, 16:50)
Mergyt, laikau kumščius už tave 4u.gif

Oi jautruole wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(šifonyte @ 2016 09 06, 15:39)
is sentimentu vis uzsuku i TR temute,
P.S. buvom pailset TR, tai musu mazoji isgirdus turkiska muzika pradejo sokti (LT to nedarydavo kai leisdavau bet kokia muzika) - kraipyt galva, tai su MV juokemes - turbut laboratorijoj kai vyko apvaisinimas grojo turkiska muzika  :lotuliukas:

Oi kokia fainuolė mergytė wub.gif jaučia kur šaknys wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 09 10, 07:40)

Tigriuke, laikom kumstukus kad butu dideli skaiciukai thumbup.gif

QUOTE(Yendy @ 2016 09 10, 15:30)
Sveikos, mergaites!!!  :smile: Pranesu, kad rugpjucio pabaigoje mums gime nuostabi mergyte wub.gif

Yendy, šilčiausi sveikinimai sulaukus stebuklo wub.gif

QUOTE(Persikute123 @ 2016 09 09, 19:54)
Aukso pieva, kaip tu? Gal jau PUPO?  wub.gif

Prisiduodu - aš jau PUPO wub.gif
Geriu ananasų sultis, ilsiuosi ir vaikau vyra. Vienas malonumas..... lotuliukas.gif
Pas mus iš Emres matytu 3-4 išpunktavo 4, bet subrendusios buvo 3. Iš jų 2 apsivaisino ir 3 dien1 viena buvo 1 quality, o kita 3 quality. 4 dieną abi buvo tik 3 quality, o 5 dieną blastukai susiėmė ir pavirto 5BA bei 4BA blastukais. Embriologė rekomendavo dėti vieną, tad nešioju pilvuke 5BA, o 4BA tapo tirpuku wub.gif
Ačiū visoms mergaitėms už palaikymą, nes per tas laukimo dienas galvojau nušoksiu nuo proto visai... lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aukso_pieva @ 2016 09 11, 11:03)
Tigriuke, laikom kumstukus kad butu dideli skaiciukai  thumbup.gif
Yendy, šilčiausi sveikinimai sulaukus stebuklo  wub.gif
Prisiduodu - aš jau PUPO  wub.gif 
Geriu ananasų sultis, ilsiuosi ir vaikau vyra. Vienas malonumas.....  lotuliukas.gif
Pas mus iš Emres matytu 3-4 išpunktavo 4, bet subrendusios buvo 3. Iš jų 2 apsivaisino ir 3 dien1 viena buvo 1 quality, o kita 3 quality. 4 dieną abi buvo tik 3 quality, o 5 dieną blastukai susiėmė ir pavirto 5BA bei 4BA blastukais. Embriologė rekomendavo dėti vieną, tad nešioju pilvuke 5BA, o 4BA tapo tirpuku  wub.gif
Ačiū visoms mergaitėms už palaikymą, nes per tas laukimo dienas galvojau nušoksiu nuo proto visai...  lotuliukas.gif  doh.gif

Kumštukai už jus ir toliau zuikeliai wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aukso pieva sekmes patapus PUPO thumbup.gif wub.gif 4u.gif laimingos pabaigos nestuke.gif
Kumstukai suspausti
Papildyta:
QUOTE(Yendy @ 2016 09 10, 13:30)
Sveikos, mergaites!!!  :smile: Pranesu, kad rugpjucio pabaigoje mums gime nuostabi mergyte wub.gif Ziuriu i ja ir galvoju, kad mums ivyko stebuklu stebuklas wub.gif Dar kazkaip nesitiki, kad sis parpiantis zmogeliukas musu vaikas.
Nuosirdziai  dekoju visoms Stambulo temos mergaitems uz infornacija, palaikyma, patarimus. Kas abejojat vaziuoti i Tr ar nesiryzta bent parasykit  laiska i klinika,  po to veiksmas savaime prasides.
Turkaitems linkiu didziausios sekmes!!! Meskute laikau kumstukus uz Jusu pupsiukus. Bernadeta77 ir Fridaa, mano bendrazyges, butinai supuosit savo maziukus, tik nenuleiskit ranku 4u.gif  4u.gif

4u.gif sveikinimai tapus mamyte wub.gif ramiu nakteliu ir daug pienelio wub.gif

Tigriuke2 kaip tu? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nekantrioji:): 11 rugsėjo 2016 - 10:57
Tigriuke, laikom kumstukus kad butu dideli skaiciukai  thumbup.gif
Yendy, šilčiausi sveikinimai sulaukus stebuklo  wub.gif
Geriu ananasų sultis, ilsiuosi ir vaikau vyra. Vienas malonumas.....  lotuliukas.gif
Pas mus iš Emres matytu 3-4 išpunktavo 4, bet subrendusios buvo 3. Iš jų 2 apsivaisino ir 3 dien1 viena buvo 1 quality, o kita 3 quality. 4 dieną abi buvo tik 3 quality, o 5 dieną blastukai susiėmė ir pavirto 5BA bei 4BA blastukais. Embriologė rekomendavo dėti vieną, tad nešioju pilvuke 5BA, o 4BA tapo tirpuku  wub.gif
Ačiū visoms mergaitėms už palaikymą, nes per tas laukimo dienas galvojau nušoksiu nuo proto visai...  lotuliukas.gif  doh.gif

Sveikinimai dar vienai Pupienei!!! thumbup.gif graziu ir dideliu skaiuciuku! wub.gif
Atsakyti

Dideli sveikinimai sūpuojant stebuklėlę wub.gif wub.gif. Aukit sveikos ir laimingos 4u.gif
Papildyta:

Saugok save iš mažylį wub.gif 4u.gif
Atsakyti

Uz issipildziusia svajone 4u.gif wub.gif Aukit sveikutes wub.gif

Sveikinimai pupienei thumbup.gif wub.gif Gero kibimo ir graziu skaiciuku wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, aš su nelinksmomis naujienomis.... ir man reikia skubaus jūsų patarimo....... Buvau šiandien neplanuotai apžiūrai ir paaiškėjo, kad man nesivystantis. Tą patvirtino 3 gydytojai. Mastura dar liepė pasidaryti HCG, laukiu rezultatų, bet aš jau nuleidau rankas... Iki ryt ryto turiu apsispręsti kokiu būdu bus daromas valymas: medikamentiniu ar mechaniniu. Pasak gydytojos organizmui mažiau kenksmingas medikamentinis, bet ji abejoja dėl didoko mano nėštumo, ka viskas sėkmingai išsivalytų ir aš nenukraujuočiau. Mastura rekomenduoja medikamentinį. Gal kas iš jūsų turėjusios tokios patirties, patarkit..... mano nėštumas pagal punkciją - 9sav. 4 d. šiandien pagal echo matė 7 sav.5 d.
Atsakyti
QUOTE(gvatemala @ 2016 09 12, 14:48)
Sveikos merginos, aš su nelinksmomis naujienomis.... ir man reikia skubaus jūsų patarimo....... Buvau šiandien neplanuotai apžiūrai ir paaiškėjo, kad man nesivystantis. Tą patvirtino 3 gydytojai. Mastura dar liepė pasidaryti HCG, laukiu rezultatų, bet aš jau nuleidau rankas... Iki ryt ryto turiu apsispręsti kokiu būdu bus daromas valymas: medikamentiniu ar mechaniniu. Pasak gydytojos organizmui mažiau kenksmingas medikamentinis, bet ji abejoja dėl didoko mano nėštumo, ka viskas sėkmingai išsivalytų ir aš nenukraujuočiau. Mastura rekomenduoja medikamentinį. Gal kas iš jūsų turėjusios tokios patirties, patarkit..... mano nėštumas pagal punkciją - 9sav. 4 d. šiandien pagal echo matė 7 sav.5 d.

Sveika. Užjaučiu labai... verysad.gif

Man darė Abraziją, kai nėštumui buvo apie 7 su kapeikom savaites.

P.S. Jei apsispręsi daryti nemedikamentiniu, tai paklausk, ar padarys embriono kariotipavima, nes manęs turkai klausė to ir šiaip jie privalo tą padaryti, nes tada žinosi, ar čia dėl chromosominių dalykų tas nesivystantis buvo.

Dar kartą užuojauta, mergyt. Likykis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2016 09 12, 14:19)
Sveika. Užjaučiu labai... verysad.gif

Man darė Abraziją, kai nėštumui buvo apie 7 su kapeikom savaites.

P.S. Jei apsispręsi daryti nemedikamentiniu, tai paklausk, ar padarys embriono kariotipavima, nes manęs turkai klausė to ir šiaip jie privalo tą padaryti, nes tada žinosi, ar čia dėl chromosominių dalykų tas nesivystantis buvo.

Dar kartą užuojauta, mergyt. Likykis verysad.gif

Klausiau, ar darytų tyrimą, sakė, jei nori, mokamai, galim padaryti, bet ką jis tau parodys.... Maždaug, jei kažkas negerai šiam kartui su genetika, tai dar nereiškia, kad ir kitam kartui tas pats gali būti... Nors man atrodo visai logiška būtų pasidaryti šitą tyrimą... nebežinau...
Atsakyti