Mergaites, dekoju uz paguodos zodelius
Reikia ziureti ka daryt toliau, galvoju kazkaip tas kiausialastes atgaivinti....zinau vaistu nera, bet gal jus kokiu stebuklu zinot?
Cia kazkada buvo diskusija apie Ovaboost? Kaip manot ar mano atveju jis tinka?
QUOTE(R_Viltele @ 2016 09 08, 21:48)
Mergaites, dekoju uz paguodos zodelius
Reikia ziureti ka daryt toliau, galvoju kazkaip tas kiausialastes atgaivinti....zinau vaistu nera, bet gal jus kokiu stebuklu zinot?
Man kiausialasciu kokybei pagerinti turkai buvo skyre pagerti Glifor
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 09 08, 23:18)
Groziu grozis tokie skaiciukai!!! taip ir toliau mamuk
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 09 08, 22:34)
Man kiausialasciu kokybei pagerinti turkai buvo skyre pagerti Glifor
As klausiau del Glifor, tai sake ji skiria jei moteris turi antsvorio ir jei policistines kiausides....man siulo COQ10, zuvu taukus ir Inofolic....galvoju ovaboost dar prie to pacio, bet cia buvo diskusiju apie ji, kad noredama gero, ko blogiau neprisidirbciau
QUOTE(R_Viltele @ 2016 09 09, 06:36)
As klausiau del Glifor, tai sake ji skiria jei moteris turi antsvorio ir jei policistines kiausides....man siulo COQ10, zuvu taukus ir Inofolic....galvoju ovaboost dar prie to pacio, bet cia buvo diskusiju apie ji, kad noredama gero, ko blogiau neprisidirbciau
Aš būtent šią trijulę ir vartoju dabar
QUOTE(R_Viltele @ 2016 09 09, 06:36)
As klausiau del Glifor, tai sake ji skiria jei moteris turi antsvorio ir jei policistines kiausides....man siulo COQ10, zuvu taukus ir Inofolic....galvoju ovaboost dar prie to pacio, bet cia buvo diskusiju apie ji, kad noredama gero, ko blogiau neprisidirbciau :unsure:
Glifor tikrai tik esant policistinems kiausidems. Ovaboost sudetyje yra koenzymo Q10. Paziurekit, kokios dozes, kad nepadaugint. Dar merginos vartoja biciu pieneli. Viltele, nemanau, kad sie papildai galetu pridaryt bedu.
QUOTE(steka @ 2016 09 09, 09:33)
Glifor tikrai tik esant policistinems kiausidems. Ovaboost sudetyje yra koenzymo Q10. Paziurekit, kokios dozes, kad nepadaugint. Dar merginos vartoja biciu pieneli. Viltele, nemanau, kad sie papildai galetu pridaryt bedu.
Tai kad sunkiai ta CoQ10 perdozuos... Kiausialasciu gerinimui jo rekomenduojama net po 600 mg vartoti! Ubiquinol (geresne CoQ10 forma) pradzioj po 200-300 mg, veliau (po 2-4 sav.) iki 100 mg galima mazinti. Rekomenduojama 3 menesius vartoti.
QUOTE(R_Viltele @ 2016 09 09, 05:36)
Na, tau sake vienaip, man kitaip... Del PKS gal jo, bet del antsvorio, tai nepasakyciau...
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 09 09, 19:33)
Na, tau sake vienaip, man kitaip... Del PKS gal jo, bet del antsvorio, tai nepasakyciau...
Tau ji skyrė dėl pks. Man glifor liepė gerti dėl svorio. Man Pks nėra. Tad vadinasi taip ir yra. O kai nėra nei vieno nei kito tai ir skirti nėra pagrindo. Man gyd ir sakė kad skiria juos dėl pks ir dėl svorio.
Viltele.. linkiu stiprybės
Nekantrioji dar kartą sveikinu, labai gražūs skaičiukai
Aukso pieva, kaip tu? Gal jau PUPO?
Meskute, o kiek žirnių pas tave? Ar jau žinoma preliminari punkcijos diena? Laikau kumščius už tave
PUPienėms didžiausi linkėjimai lai stebuklas aplanko jūsų namus!
Mergaitės, kadangi smagiai plepate, o aš savaitgalį neturėsiu galimybės prisijungti, sukuriu naują temutę šiandien. Tačiau joje komentuokite tik užbaigusios šią, tik primenu
Visos, kurios norite, kad atnaujinčiau informaciją pirmoje žinutėje, rašykite a.ž. - sutvarkysiu šiandien arba grįžusi. Gražaus savaitgalio!
Nekantrioji dar kartą sveikinu, labai gražūs skaičiukai
Aukso pieva, kaip tu? Gal jau PUPO?
Meskute, o kiek žirnių pas tave? Ar jau žinoma preliminari punkcijos diena? Laikau kumščius už tave
PUPienėms didžiausi linkėjimai lai stebuklas aplanko jūsų namus!
Mergaitės, kadangi smagiai plepate, o aš savaitgalį neturėsiu galimybės prisijungti, sukuriu naują temutę šiandien. Tačiau joje komentuokite tik užbaigusios šią, tik primenu
Visos, kurios norite, kad atnaujinčiau informaciją pirmoje žinutėje, rašykite a.ž. - sutvarkysiu šiandien arba grįžusi. Gražaus savaitgalio!
Tigriuke! sveikinimai tapus Pupiene! kada hcg diena?
QUOTE(Pagre @ 2016 09 10, 06:07)
Tigriuke! sveikinimai tapus Pupiene! kada hcg diena?
Labas rytas!!! Pagal protokolą hcg rugsėjo 19 d. o realiai - šiandien!!