Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 42-ta tema

Mergaites, dekoju uz paguodos zodelius smile.gif
Reikia ziureti ka daryt toliau, galvoju kazkaip tas kiausialastes atgaivinti....zinau vaistu nera, bet gal jus kokiu stebuklu zinot? rolleyes.gif
Cia kazkada buvo diskusija apie Ovaboost? Kaip manot ar mano atveju jis tinka?
Atsakyti
QUOTE(R_Viltele @ 2016 09 08, 21:48)
Mergaites, dekoju uz paguodos zodelius  smile.gif
Reikia ziureti ka daryt toliau, galvoju kazkaip tas kiausialastes atgaivinti....zinau vaistu nera, bet gal jus kokiu stebuklu zinot?  rolleyes.gif
Cia kazkada buvo diskusija apie Ovaboost? Kaip manot ar mano atveju jis tinka?

Man kiausialasciu kokybei pagerinti turkai buvo skyre pagerti Glifor
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 09 08, 23:18)
4u.gif 14dpį-1115 wub.gif
Atejau nuotaika pakelti 4u.gif

Groziu grozis tokie skaiciukai!!! wub.gif taip ir toliau mamuk thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 09 08, 22:34)
Man kiausialasciu kokybei pagerinti turkai buvo skyre pagerti Glifor

As klausiau del Glifor, tai sake ji skiria jei moteris turi antsvorio ir jei policistines kiausides....man siulo COQ10, zuvu taukus ir Inofolic....galvoju ovaboost dar prie to pacio, bet cia buvo diskusiju apie ji, kad noredama gero, ko blogiau neprisidirbciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(R_Viltele @ 2016 09 09, 06:36)
As klausiau del Glifor, tai sake ji skiria jei moteris turi antsvorio ir jei policistines kiausides....man siulo COQ10, zuvu taukus ir Inofolic....galvoju ovaboost dar prie to pacio, bet cia buvo diskusiju apie ji, kad noredama gero, ko blogiau neprisidirbciau  unsure.gif

Aš būtent šią trijulę ir vartoju dabar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(R_Viltele @ 2016 09 09, 06:36)
As klausiau del Glifor, tai sake ji skiria jei moteris turi antsvorio ir jei policistines kiausides....man siulo COQ10, zuvu taukus ir Inofolic....galvoju ovaboost dar prie to pacio, bet cia buvo diskusiju apie ji, kad noredama gero, ko blogiau neprisidirbciau  :unsure:

Glifor tikrai tik esant policistinems kiausidems. Ovaboost sudetyje yra koenzymo Q10. Paziurekit, kokios dozes, kad nepadaugint. Dar merginos vartoja biciu pieneli. Viltele, nemanau, kad sie papildai galetu pridaryt bedu.
Atsakyti
QUOTE(steka @ 2016 09 09, 09:33)
Glifor tikrai tik esant policistinems kiausidems. Ovaboost sudetyje yra koenzymo Q10. Paziurekit, kokios dozes, kad nepadaugint. Dar merginos vartoja biciu pieneli. Viltele, nemanau, kad sie papildai galetu pridaryt bedu.

Tai kad sunkiai ta CoQ10 perdozuos... Kiausialasciu gerinimui jo rekomenduojama net po 600 mg vartoti! Ubiquinol (geresne CoQ10 forma) pradzioj po 200-300 mg, veliau (po 2-4 sav.) iki 100 mg galima mazinti. Rekomenduojama 3 menesius vartoti.
Atsakyti
QUOTE(R_Viltele @ 2016 09 09, 05:36)
As klausiau del Glifor, tai sake ji skiria jei moteris turi antsvorio ir jei policistines kiausides....man siulo COQ10, zuvu taukus ir Inofolic....galvoju ovaboost dar prie to pacio, bet cia buvo diskusiju apie ji, kad noredama gero, ko blogiau neprisidirbciau  unsure.gif

Na, tau sake vienaip, man kitaip... Del PKS gal jo, bet del antsvorio, tai nepasakyciau... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 09 09, 19:33)
Na, tau sake vienaip, man kitaip... Del PKS gal jo, bet del antsvorio, tai nepasakyciau...  schmoll.gif

Tau ji skyrė dėl pks. Man glifor liepė gerti dėl svorio. Man Pks nėra. Tad vadinasi taip ir yra. O kai nėra nei vieno nei kito tai ir skirti nėra pagrindo. Man gyd ir sakė kad skiria juos dėl pks ir dėl svorio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaures meskute: 09 rugsėjo 2016 - 18:46
Viltele.. angel_sadangel.gif linkiu stiprybės 4u.gif

Nekantrioji bigsmile.gif dar kartą sveikinu, labai gražūs skaičiukai thumbup.gif

Aukso pieva, kaip tu? Gal jau PUPO? wub.gif

Meskute, o kiek žirnių pas tave? Ar jau žinoma preliminari punkcijos diena? bigsmile.gif Laikau kumščius už tave thumbup.gif

PUPienėms didžiausi linkėjimai wub.gif lai stebuklas aplanko jūsų namus!

Mergaitės, kadangi smagiai plepate, o aš savaitgalį neturėsiu galimybės prisijungti, sukuriu naują temutę šiandien. Tačiau joje komentuokite tik užbaigusios šią, tik primenu mirksiukas.gif
Visos, kurios norite, kad atnaujinčiau informaciją pirmoje žinutėje, rašykite a.ž. - sutvarkysiu šiandien arba grįžusi. Gražaus savaitgalio! vacation1.gif
Atsakyti
Tigriuke! sveikinimai tapus Pupiene! wub.gif victory.gif kada hcg diena? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2016 09 10, 06:07)
Tigriuke! sveikinimai tapus Pupiene!  wub.gif victory.gif kada hcg diena?  ax.gif

Labas rytas!!! Pagal protokolą hcg rugsėjo 19 d. o realiai - šiandien!! bigsmile.gif
Atsakyti