Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 42-ta tema

QUOTE(R_Viltele @ 2016 09 08, 00:40)
As gadinu Memorialo statistika, galvojau jau atsisakys mane gydyti  unsure.gif zodziu buvo 1 folis, kuri ispunktavo, buvo kiausialaste, bet netinkama apvaisinimui, kaip paaiskino, tai buvo "per sena" gali buti kad is praeito ciklo buvo uzsilike, nes praeita cikla stimuliavomes bet niekas neaugo, o si cikla tas folis 3 cd buvo 11mm....tai itariu kad uzsilikes is kazkur....zodziu siulo bandyt dar ir ziutet ar like pas mane kokybisku kiausialasciu....

Viltele, console.gif console.gif stipriai apkabinu..
Papildyta:
QUOTE(siaures meskute @ 2016 09 07, 10:34)
Mano fronte atrodo viskas kolkas gerai  rolleyes.gif  unsure.gif tačiau ilsimės ir dar kartą ilsimės bei pramogaujam  wub.gif 
Aukso pieva  wub.gif  wub.gif

Šiaurės meškute, taip ir toliau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Sekmes, mergaites, visoms didziausios!!!
Pasidariau spinteles revizija, gal kam reikia vaistuku:

PARDUODU:
1. Progestan 50 mg/ml I.M dezutes po 5 ampules. Viso 3 pilnis dezutes ir vienoj 4 ampules. Galiojimo laikas iki 2017 06.

DOVANOJU:
1. Rulid 300 mg, Roksitromisin. 3 tabletes. Galiojimo laikas iki 2017 03.
2. Cipro 500 mg, Siprofloksasin. 7 tabletes. Galiojimo laikas iki 2019 06.
3. Dexamethason Krka 0,5 mg. Nauja pilna 10 tableciu dezute + vienas 4 tableciu lapelis. Galiojimo laikas iki 2020 03.
4. Crinone 8% Progestone vaginal gel. 4 aplikatoriai. Galiojimo laikas iki 2018 06.

Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 07, 21:43)
Aciu uz nuoroda 4u.gif .pervariau visa tema-daug info radau,bet vilnieciu gydytoju pavardziu rekomenduojamu ne..turbut teks burtus mest biggrin.gif

Aš dabar buvau pas Ulevičienę privačiame kabinete. Ji man patiko - matė ir miomą ir hematomą rado. Viską išsamiai paaiškino. Tik kainos ten kosminės. Aš pati buvau susigalvojusi pas Skrebienę lankytis, nes ji internete forumuose labai išgirta. Buvau pas ją, bet manęs apžiūrinėti nereikėjo. Iš pokalbio, tai nebloga ji. Kainos privačiai yra neaukštos. Šios abi gydytojos Šeškinės poliklinikoje dirba.
Papildyta:
QUOTE(R_Viltele @ 2016 09 07, 23:40)
As gadinu Memorialo statistika, galvojau jau atsisakys mane gydyti  unsure.gif zodziu buvo 1 folis, kuri ispunktavo, buvo kiausialaste, bet netinkama apvaisinimui, kaip paaiskino, tai buvo "per sena" gali buti kad is praeito ciklo buvo uzsilike, nes praeita cikla stimuliavomes bet niekas neaugo, o si cikla tas folis 3 cd buvo 11mm....tai itariu kad uzsilikes is kazkur....zodziu siulo bandyt dar ir ziutet ar like pas mane kokybisku kiausialasciu....

angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(R_Viltele @ 2016 09 07, 21:40)

4u.gif
Viltele verysad.gif
Atsakyti
Viltele laikykitės...

Turkaitėms sėkmės didžiausios!

Ar prolaktino tyrimas turi būti atliekamas tam tikrą ciklo dieną? Mastura parašius tik apie rytą ir kad nevalgius. Prolaktinas mano žemiau normos (sorpo norma priklauso nuo ciklo dienos ir yra nemažiau 3,2, mano 2.25). Nelabai randu info kas čia man, klimaksas gal jau?
Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2016 09 08, 14:43)
Viltele laikykitės...

Turkaitėms sėkmės didžiausios!

Ar prolaktino tyrimas turi būti atliekamas tam tikrą ciklo dieną? Mastura parašius tik apie rytą ir kad nevalgius. Prolaktinas mano žemiau normos (sorpo norma priklauso nuo ciklo dienos ir yra nemažiau 3,2, mano 2.25). Nelabai randu info kas čia man, klimaksas gal jau?

Bet kurią ciklo dieną, ciklo eigoj gali nežymiai kisti. Koks PRL? Žemas PRL nėra klimakso rodiklis, nepergyvenkit. Problemų atsiranda, kai jis viršyja normas. Natūraliai PRL padidės nėštumo metu.
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 09 07, 09:34)
Mano fronte atrodo viskas kolkas gerai  rolleyes.gif  unsure.gif tačiau ilsimės ir dar kartą ilsimės bei pramogaujam  wub.gif 

Mergyt, laikau kumščius už tave 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 09 08, 16:04)
Bet kurią ciklo dieną, ciklo eigoj gali nežymiai kisti. Koks PRL? Žemas PRL nėra klimakso rodiklis, nepergyvenkit. Problemų atsiranda, kai jis viršyja normas. Natūraliai PRL padidės nėštumo metu.

Man visada liepdavo atlikt 7dpo
Atsakyti
Sveikos, mergaites! Seniai stebiu jusu temute ir labai visas palaikau ir dziaugiuos uz tas kam pasiseke.
As kolkas is kitos temos, "uk nevaisingumo plepesiai". bandeme viena IVF Londone, baigesi negimdiniu nestumu. verysad.gif dar turim 3 blastutes, dar karta tikrai pabandysim cia, o jeigu nepavyks, kelsim sparnus i Turkija leliuko ieskoti. Jus merginos daugiausia patyre FET reikaluose. Kaip tam ruosiates, turiu kazkur pora menesiuku. Kolkas geriu tik folio rugsti ir planuoju darysis akupunktura. Gal turit kokiu patarimu? Galbut issitirti ar kokiu vitaminu netruksta? Noriu padaryti viska ka galiu is savo puses... Ka jus darot pries frozen embryo transfer? Dekoju is anksto ir atsiprasau, kad kisu nosi i ne savo temute.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 08, 16:22)
Man visada liepdavo atlikt 7dpo

7dpo dažniausia skiria pažiūrėti sąveiką su prg, kaip vyksta O. Nes padidėjęs prl gali turėt įtakos normaliai O. Tiesiog jį patogiausia atlikt arba pirmom c.d. kartu su kitais hormonais arba 7dpo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 09 08, 18:36)
7dpo dažniausia skiria pažiūrėti sąveiką su prg, kaip vyksta O. Nes padidėjęs prl gali turėt įtakos normaliai O. Tiesiog jį patogiausia atlikt arba pirmom c.d. kartu su kitais hormonais arba 7dpo smile.gif

Ačiū Jūmarta, ačiū Nefifi.
Reikės dar pakartoti pirmą mm dieną, nes ciklas sutrumpėjo, nesuvedu kada o. Dabar 2,25, žemiausia riba 3,7.
Jūmarta aš lankiausi pas Odetą Kazlauskienę. Man patiko, tik kosmosą kainavo. Ten ir crinone pirkau. Bet dabar neičiau vien dėl kainos.
Atsakyti
4u.gif 14dpį-1115 wub.gif
Atejau nuotaika pakelti 4u.gif
Atsakyti