Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 42-ta tema

QUOTE(siaures meskute @ 2016 09 07, 10:34)
Mano fronte atrodo viskas kolkas gerai  rolleyes.gif  unsure.gif tačiau ilsimės ir dar kartą ilsimės bei pramogaujam  wub.gif 
Aukso pieva  wub.gif  wub.gif

Geras nusiteikimas, teigiamos emocijos ir poilsis - labai svarbios sudedamosios dalys siame procese thumbup.gif sekmes jums didziausios!!!! wub.gif
Atsakyti
Gal zinot,ar imanoma perdozuot progesterono?Ar negali pakenkti per didelis jo kiekis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2016 09 07, 16:37)
Geras nusiteikimas, teigiamos emocijos ir poilsis - labai svarbios sudedamosios dalys siame procese thumbup.gif  sekmes jums didziausios!!!!  wub.gif

Ačiū mergytės už kumštukus wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aukso pieva, kumštukai už čempionus wub.gif wub.gif
Meškute, ir už tavo foliukus wub.gif
Atsakyti
Karpenko man buvo sakiusi, kad neperduozuosi. Aš žinok ir dėjausi crinoną po du kartus į dieną ir leidaus po dvi ampules prigestano, kol nežinojau tyrimų ats. Dėl to tikrai nepergyvenk, žymiai blogiau kai jo per mažai 4u.gif

Turkaites, kumstukai už jus didžiausi-jūsų foliukus ir pupuliukus wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Januari: 07 rugsėjo 2016 - 19:22
Vilnietes,pas ka jus del nestumo vaikstot?Turiu kol kas pora kandidatu-kita savaite turiu eit-nezinau куда податься-кому отдаться biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurmarta: 07 rugsėjo 2016 - 21:18
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 07, 22:16)
Vilnietes,pas ka jus del nestumo vaikstot?Turiu kol kas pora kandidatu-kita savaite turiu eit-nezinau  куда податься-кому отдаться biggrin.gif

http://www.supermama...?...3178&st=120 nėštukių temutė wub.gif gal daugiau nėštukių atsilieps thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 09 07, 22:27)
http://www.supermama...?...3178&st=120 nėštukių temutė  wub.gif  gal daugiau nėštukių atsilieps  thumbup.gif

Aciu uz nuoroda 4u.gif .pervariau visa tema-daug info radau,bet vilnieciu gydytoju pavardziu rekomenduojamu ne..turbut teks burtus mest biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 09 06, 18:11)
Kaip fainai wub.gif  wub.gif  Cia turbut todel, kad Made in Turkey  :loliukas:  :loliukas:
Papildyta:
Jo jo, suskaiciuotos tavo dienos! Kiek ten iki gimdymo liko? Sakyciau, max 8 men (cia jei pernesioti sugalvosi) cool.gif

Nu tai prasikrapsyk ta Crinone ax.gif Skaiciau kazkur, kad moteriskes kai kurios eina pas gine kas pora savaiciu, kad iskrapstytu. Bet cia ne Lietuvoj.
Papildyta:
Viltele, matau, kad kabi apacioj. Kaip jums sekasi? Kaip stimuliuojasi?

As gadinu Memorialo statistika, galvojau jau atsisakys mane gydyti unsure.gif zodziu buvo 1 folis, kuri ispunktavo, buvo kiausialaste, bet netinkama apvaisinimui, kaip paaiskino, tai buvo "per sena" gali buti kad is praeito ciklo buvo uzsilike, nes praeita cikla stimuliavomes bet niekas neaugo, o si cikla tas folis 3 cd buvo 11mm....tai itariu kad uzsilikes is kazkur....zodziu siulo bandyt dar ir ziutet ar like pas mane kokybisku kiausialasciu....
Atsakyti
QUOTE(R_Viltele @ 2016 09 08, 00:40)
As gadinu Memorialo statistika, galvojau jau atsisakys mane gydyti  unsure.gif zodziu buvo 1 folis, kuri ispunktavo, buvo kiausialaste, bet netinkama apvaisinimui, kaip paaiskino, tai buvo "per sena" gali buti kad is praeito ciklo buvo uzsilike, nes praeita cikla stimuliavomes bet niekas neaugo, o si cikla tas folis 3 cd buvo 11mm....tai itariu kad uzsilikes is kazkur....zodziu siulo bandyt dar ir ziutet ar like pas mane kokybisku kiausialasciu....

Laikykis Viltele 4u.gif
Atsakyti
As gadinu Memorialo statistika, galvojau jau atsisakys mane gydyti  unsure.gif zodziu buvo 1 folis, kuri ispunktavo, buvo kiausialaste, bet netinkama apvaisinimui, kaip paaiskino, tai buvo "per sena" gali buti kad is praeito ciklo buvo uzsilike, nes praeita cikla stimuliavomes bet niekas neaugo, o si cikla tas folis 3 cd buvo 11mm....tai itariu kad uzsilikes is kazkur....zodziu siulo bandyt dar ir ziutet ar like pas mane kokybisku kiausialasciu....

Viltele... verysad.gif verysad.gif laikykis
Atsakyti

Kaip gaila verysad.gif console.gif
Atsakyti