Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 42-ta tema

QUOTE(šifonyte @ 2016 09 06, 15:39)
P.S. buvom pailset TR, tai musu mazoji isgirdus turkiska muzika pradejo sokti (LT to nedarydavo kai leisdavau bet kokia muzika) - kraipyt galva, tai su MV juokemes - turbut laboratorijoj kai vyko apvaisinimas grojo turkiska muzika  :lotuliukas:

Kaip fainai wub.gif wub.gif Cia turbut todel, kad Made in Turkey lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 06, 18:23)
Man tai toks jausmas,kad mano dienos jau  suskaiciuotos :biggrin: ...Istisai silpna,sukasi galva,o dar tas crinone drimbantis-vartoju po du paroj ir toks jausmas,kad ten jau nuo jo kamstis susidare,nes nebegaliu jau ir sukist :biggrin: Ises jis ten visus organus hmm.gif Zodz pastoviai jausmas,jog jau memes pareina-pilva maudzia..zodziu...padejavau-einu prie juros-gal vejas prapus makaule kol nenupušau visai

Jo jo, suskaiciuotos tavo dienos! Kiek ten iki gimdymo liko? Sakyciau, max 8 men (cia jei pernesioti sugalvosi) cool.gif

Nu tai prasikrapsyk ta Crinone ax.gif Skaiciau kazkur, kad moteriskes kai kurios eina pas gine kas pora savaiciu, kad iskrapstytu. Bet cia ne Lietuvoj.

Papildyta:
Viltele, matau, kad kabi apacioj. Kaip jums sekasi? Kaip stimuliuojasi?
Atsakyti
Turkaitės,aūūūūūūū!!!!Kaip jūs laikotės?!
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 06, 20:16)

Tai kad baisu kažką ir komentuoti, kai sėdi kaip ant adatų... Man vakar buvo punkcija. Išpunktavo 4. Iš jų buvo 3 subrendę ir 2 apsivaisino. Tad šiai dienai turiu du pupulius wub.gif wub.gif Aišku, tikėjaus ir norėjau daugiau. Bet dabar dedu visas viltis į šiuos mažulius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 09 06, 21:11)
Made in Turkey  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aukso_pieva @ 2016 09 06, 21:25)
Tai kad baisu kažką ir komentuoti, kai sėdi kaip ant adatų... Man vakar buvo punkcija. Išpunktavo 4. Iš jų buvo 3 subrendę ir 2 apsivaisino. Tad šiai dienai turiu du pupulius  wub.gif  wub.gif  Aišku, tikėjaus ir norėjau daugiau. Bet dabar dedu visas viltis į šiuos mažulius  biggrin.gif

Sekmės Pupuliams!!! wub.gif wub.gif O Tau kantrybės ir stiprybės naujienų laukiant!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurmarta: 06 rugsėjo 2016 - 20:30
QUOTE(aukso_pieva @ 2016 09 06, 20:25)
Tai kad baisu kažką ir komentuoti, kai sėdi kaip ant adatų... Man vakar buvo punkcija. Išpunktavo 4. Iš jų buvo 3 subrendę ir 2 apsivaisino. Tad šiai dienai turiu du pupulius  wub.gif  wub.gif  Aišku, tikėjaus ir norėjau daugiau. Bet dabar dedu visas viltis į šiuos mažulius  biggrin.gif

Stipriai spaudžiu ir aš kumštukus už stipruolius gražuoliukus wub.gif wub.gif
Atsakyti

Kumstukai ir graziausios mintys jusu pupuliams wub.gif
Atsakyti

Laikau kumscius ir as uz jusu pupulius! wub.gif wub.gif viskas bus gerai su tavo stipruoliais 4u.gif
Atsakyti
As kai jausdavau, kad jau pilna to crinono, tai pati issikrapstydavau. Jis visai salia isejimo jau buna. Kazkaip vadovavausi logika, kad jei jau ten lb daug tos vaista risancios medziagos, tai ji trukdo naujam isisavinti.
Atsakyti

aukso pieva, gražiausios mintys ir suspausti kumščiai už jūsų stipruoliukus. Kad jie puikiai augtų, o paskui atsidurtų pas tave ir taptum nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 06, 21:16)

Mano fronte atrodo viskas kolkas gerai rolleyes.gif unsure.gif tačiau ilsimės ir dar kartą ilsimės bei pramogaujam wub.gif

Aukso pieva wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aukso_pieva @ 2016 09 06, 18:25)

4u.gif sekmes wub.gif
Papildyta:
QUOTE(siaures meskute @ 2016 09 07, 07:34)
Mano fronte atrodo viskas kolkas gerai  rolleyes.gif  unsure.gif tačiau ilsimės ir dar kartą ilsimės bei pramogaujam  wub.gif 
Aukso pieva  wub.gif  wub.gif

4u.gif kumstukai suspausti wub.gif
Atsakyti