Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 42-ta tema

Merginos,gal turit kas parduot crinone?jau ziuriu tik savaitei uzteksiu .. help.gif
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 09 05, 17:14)
Aš tai dar papildyčiau: tikrai nėra nieko tokio, jei su blastuku, kurio genuose yra klaida, moteris pastoja, o po to persileidžia. Persileidimas yra blogai ir gali turėti neigiamos įtakos vėliau tai moteriai bandant pastoti. Galų gale nieko gero ir dėti tokį blastuką net ir tuo atveju, jei jis išvis nesiimplantuoja. Juk tokiu atveju moteris, būdama ne nėščia, dar dvi savaites į savo organizmą progesteroną kiša. Taigi tai taip pat nesveika ir alinama moters sveikata. Todėl nematau nieko blogo tame pgd, nebent tai, kad mokslas dar neatsakęs ar tas pgd ateityje tam žmogui, kuris bus gimęs iš tokio blastuko po pgd, neturės kokios įtakos. O, kad pinigų tai traukimas galėčiau pritarti tik tokiu atveju, jei darant pgd visų blastukai tik geri būtų. Bet, nors labai liūdna, pasitaiko po pgd, kad nebelieka mergaitėms ko sodinti. Taigi, tai tikrai nėra beprasmis pinigų ištraukinėjimas. Tada jau galime sakyti, kad pats ivf yra pinigų ištraukinėjimas - nedaryk ivf ir pinigų sutaupysi. Na, bet čia turbūt mes visos, kurios suprantame, kad ne piniguose yra laimė.

Manęs irgi neįtikino Izraelio koordinatorės toks parašymas. Nes logiškai mąstant, pastojimas kuris baigiasi persileidimu ar valymu, tikrai turi pasekmių moters organizmui tiek fiziologine prasme, tiek psichologine.
Mums dar turkų genetikas aiškina, kad atliekant PGD iš blastutės paimamos 5-6 ląstelės. Jei daugumoje iš jų yra chromosominių pakitimų, tada ir užrašoma atitinkama išvada.
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 06, 06:25)
Merginos,gal turit kas parduot crinone?jau ziuriu tik savaitei uzteksiu .. help.gif

Labukas 4u.gif kaip tu?
O Lt nera tokio pat crinone 8%?
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 09 06, 12:20)
Labukas 4u.gif kaip tu?
O Lt nera tokio pat crinone 8%?

Man kartais pasirodo rudas tamsiai crinone ir tada apima parkes,kad jau galas blink.gif Nezinau kaip cia datraukt iki kitos savaites echoskopijos biggrin.gif ....Panos,ar ta pirmoji echo buna vaginaline ar jau is virsaus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurmarta: 06 rugsėjo 2016 - 12:37
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 06, 11:36)
Man kartais pasirodo rudas tamsiai crinone ir tada apima parkes,kad jau galas blink.gif Nezinau kaip cia datraukt iki kitos savaites echoskopijos biggrin.gif ....Panos,ar ta pirmoji echo buna vaginaline ar jau is virsaus?

Man buvo vaginaline
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 06, 13:36)

Jurmarta 4u.gif. uoj koks įtemptas ir sunkus tas laukimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 06, 10:36)

Nepanikuok mums viskas bus gerai wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 06, 12:36)

Tamsiai rudas crinonas nėra blogai, svarbu, kad nebūtų šviežio kraujo.
Man echo bandė daryti per viršų, bet nieko nematė, tai darė vaginalinį, bet labai trumpai ir švelniai.
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 06, 13:36)

is sentimentu vis uzsuku i TR temute, sekiau visa jusu istorija ir dziaugiuos uz nuostabias jusu zinias wub.gif nestuke.gif taip pat dziaugiuos del visu mergaiciu pavykusiu nestuke.gif
del tamsaus crinono nepergyvenk, kaip man sake reik sunerimt tik del ryskaus raudono, bet ir tai nenurasyt, o svarbiausia stebet ax.gif
pirmaja echo man dare 5 sav ir 3d, tai sake tik vaginaliai, kitaip nesimatys - bet viskas vyko labai greit, nemakaluojant, kad isitikint jog gimdoj puslyte, paskui po dvieju sav - jau per pilvuka ir jau mate plakancia sirdute ir embrioniuka wub.gif
P.S. buvom pailset TR, tai musu mazoji isgirdus turkiska muzika pradejo sokti (LT to nedarydavo kai leisdavau bet kokia muzika) - kraipyt galva, tai su MV juokemes - turbut laboratorijoj kai vyko apvaisinimas grojo turkiska muzika lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tai toks jausmas,kad mano dienos jau suskaiciuotos biggrin.gif ...Istisai silpna,sukasi galva,o dar tas crinone drimbantis-vartoju po du paroj ir toks jausmas,kad ten jau nuo jo kamstis susidare,nes nebegaliu jau ir sukist biggrin.gif Ises jis ten visus organus hmm.gif Zodz pastoviai jausmas,jog jau memes pareina-pilva maudzia..zodziu...padejavau-einu prie juros-gal vejas prapus makaule kol nenupušau visai
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 06, 15:23)
Man tai toks jausmas,kad mano dienos jau  suskaiciuotos biggrin.gif ...Istisai silpna,sukasi galva,o dar tas crinone drimbantis-vartoju po du paroj ir toks jausmas,kad ten jau nuo jo kamstis susidare,nes nebegaliu jau ir sukist biggrin.gif Ises jis ten visus organus hmm.gif Zodz pastoviai jausmas,jog jau memes pareina-pilva maudzia..zodziu...padejavau-einu prie juros-gal vejas prapus makaule kol nenupušau visai

Daugiau optimizmo!!!!!nu man nekrenta rudas niekas bet kartais lb mazai kada ruzavas,ir buna pilva apmaudžia.bet as manau cia normalu,juk gyventojas yra pilveli wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 06, 17:23)
Man tai toks jausmas,kad mano dienos jau  suskaiciuotos biggrin.gif ...Istisai silpna,sukasi galva,o dar tas crinone drimbantis-vartoju po du paroj ir toks jausmas,kad ten jau nuo jo kamstis susidare,nes nebegaliu jau ir sukist biggrin.gif

O leidies i minkstaja?
Gal jei vartoji leidziama, crinone nereikia tiek daug?
Atsakyti