Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 42-ta tema

QUOTE(Januari @ 2016 08 16, 12:30)
HCG 8 dpi-178, 10 dpi-312, 14 dpi-1615, 17 dpi-4686.

Januari, didžiausi sveikinimai! 4u.png

QUOTE(ailima @ 2016 08 16, 12:56)
Pas mane nežinomybė tęsiasi,kraujuoju mažiau,pūslytė laikosi,kaip ir paaugus,bet va embrioniuko kaip ir nematyti,nieko nedetalizuoja,liepė gulėti

Ailima, kumštukai suspausti kad tik viskas gerai būtų ir mažiukas sėkmingai pasiliktų pas jus. wub30x30.png

Jurmarta, kaip jums sekasi?
Atsakyti
jurmarta sedi pogrindy,nes, pacios suprantat-po punkcijos kaip diena taip naujiena-viena gali dziaugtis-kita jau zliumbt,dar kita vaziuot tusciomis namo...pazadu prasinesiu sestadieni...vakar punkcija buvo tik..
Atsakyti
Merginos,gal galit papasakot,kaip Memoriale daromas PGD? 4u.png Visada reikia laukt dvi savaites ir tik po to atvykti transferiui?Ar imanoma iskart?
Atsakyti
QUOTE(tapsnokle @ 2016 08 17, 06:59)
Merginos,gal galit papasakot,kaip Memoriale daromas PGD? 4u.png Visada reikia laukt dvi savaites ir tik po to atvykti transferiui?Ar imanoma iskart?

Jei blastukai 5 d.ryte tinkami pgd, tada daro pgd, atsakymas per 24 val. ir sodina 6 d. Jei 5d. rytui nepriaugo iki tinkamų pgd, tada augina iki 6 d. Ir jei priauga, jiems daro pgd, bet 6-os dienos jau šaldo ir atsakymas būna po 2 sav. 4u.png
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 16, 18:55)
jurmarta sedi pogrindy,nes, pacios suprantat-po punkcijos kaip diena taip naujiena-viena gali dziaugtis-kita jau zliumbt,dar kita vaziuot tusciomis namo...pazadu prasinesiu sestadieni...vakar punkcija buvo tik..

Jurmarta, sėkmės 4u.png mūsų tikslas - 2 mergičkos mirksiukas.png 4u.png
Papildyta:
QUOTE(Januari @ 2016 08 16, 12:30)
Sveikos, mergaitės, buvau dingusi iš eterio...
Na, o mes iš to gausaus būrio, kuris buvo liepos mėnesį. Jei trumpai, šįkart stimuliuojant folikulai augo netolygiai, matė 4-5 potencialius, 4 galbūt spėsiančius daaugti...ir mažiukų, kurie visai nerodė iniciatyvos judėti iš vietos … Mūsų nuostabai - išpunktavo 18, subrendusių buvo 11, apsivaisino 8. Penktai dienai turėjome 6 blastutes, 2 įsodino, 4 užšaldė. HCG 8 dpi-178, 10 dpi-312, 14 dpi-1615, 17 dpi-4686.
Penktadienį ... parodė žirniuką jau su plakančia širdute. Ir išleido namo.

Januari, labai džiaugiuosi už tave ir kad jau širdutę matėt 4u.png saugok save ir savo žirniuką, aukit stipručiai smile30x30.png labai jus palaikau 4u.png
Ir dar kartą didelis ačiū už pagalbą Tr 4u.png
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 08 17, 09:13)
Jei blastukai 5 d.ryte tinkami pgd, tada daro pgd, atsakymas per 24 val. ir sodina 6 d. Jei 5d. rytui nepriaugo iki tinkamų pgd, tada augina iki 6 d. Ir jei priauga, jiems daro pgd, bet 6-os dienos jau šaldo ir atsakymas būna po 2 sav.  4u.png

Ačiū,Bernadeta!!!Labai aiškiai išaiškinai-akyse prašviesėjo man! 4u.png
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 16, 19:55)

jurmarta, pačios didžiausios sėkmės šią savaitėlę 4u.png
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 16, 19:55)

Laikykis! Viskas bus gerai! Sekmes! Laikau uz tave stipriai stirpiai suspaudus kumscius! 4u.png
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 16, 18:55)

Laikom kumščius, kad tik viskas būtų gerai! wub30x30.png

Mergaitės, o aš su klausimu: kaip jūs darėte su pinigais? Vežėtės grynuosius eurais, keitėtės juos Stambule ar tiesiog atsiskaitėte kortele? Ir kaip Memorial daryti - ar galima atsiskaityti kortele Eur valiuta? Nes labai jau nesinori vežtis tiek grynųjų, o jei kortele atsiskaityti lyromis, tai nuskaičiuoja berods 2,65 % nuo visos sumos už pinigų konvertavimą. Visai pasimetusi esu... rolleyes.png
Atsakyti
QUOTE(aukso_pieva @ 2016 08 17, 10:36)
Mergaitės, o aš su klausimu: kaip jūs darėte su pinigais? Vežėtės grynuosius eurais, keitėtės juos Stambule ar tiesiog atsiskaitėte kortele? Ir kaip Memorial daryti - ar galima atsiskaityti kortele Eur valiuta? Nes labai jau nesinori vežtis tiek grynųjų, o jei kortele atsiskaityti lyromis, tai nuskaičiuoja berods 2,65 % nuo visos sumos už pinigų konvertavimą. Visai pasimetusi esu...  rolleyes.png

Prisidedu prie klausimo smile30x30.png

Ir dar, dėliojamės po truputį išlaidas, ar teisingai skaičiuoju, ar ką pamiršau:
IVF -2.310eur;
Vaistai-500 eur
AMH (jei reiktų kartot) - 95eur.
Bilietai į abi puses- 500? (iš lempos biggrin30x30.png)
Butas+maistas -1000eur.
Na, ir embrionų šaldymas- 575eur (jei būtų, ką šaldyt...)
Viso apie 5000 eur.

Gal galėtumėt pasidalint savo patirtim. Finansinis klausimas ne paskutinėj vietoj, kaip žinia...
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 08 17, 15:26)

Ir dar, dėliojamės po truputį išlaidas, ar teisingai skaičiuoju, ar ką pamiršau:
IVF -2.310eur;
Vaistai-500 eur
Butas+maistas -1000eur.
Viso apie 5000 eur.

Gal galėtumėt pasidalint savo patirtim. Finansinis klausimas ne paskutinėj vietoj, kaip žinia...

Tiek panasiai ir gaunasi. Dabar gal butu kainos nukrito? Mes mokejom po 35eur/para uz apartmentus sislyje.
Dar transportui kazkiek reikia ir pramogoms. Vaistams man isejo gal 600, bet cia su namo parsivezamais- crinonas 3 men. PGD, jei reikalinga. 4u.png
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 08 17, 15:26)

IVF -2.310eur;
Vaistai-500 eur
Butas+maistas -1000eur.
Viso apie 5000 eur.

ei reiktų PGD, tai papildomai reikia priskaičiuoti.
Mums panašiai gavosi apie 5000 Eur, bet aš dar vežiausi iš LT visokių dešrų ir pan., nes ten gi kiaulienos nevalgo.
Atsakyti
QUOTE(vasarosziedai @ 2016 08 17, 16:24)
Tiek panasiai ir gaunasi. Dabar gal butu kainos nukrito? Mes mokejom po 35eur/para uz apartmentus sislyje.
Dar transportui kazkiek reikia ir pramogoms. Vaistams man isejo gal 600, bet cia su namo parsivezamais- crinonas 3 men. PGD, jei reikalinga.  4u.png

Mes mokam 27 eur/para,netoli radom uz 21eur/parai
Atsakyti