Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 42-ta tema

QUOTE(aukso_pieva @ 2016 09 02, 17:51)
LaMona, o koks jūsų AMH ir kokiomis dozėmis stimuliavo? Įdomu dabar net pasidarė ar vienodai taikoma  g.gif

Mano amh 0,515 dabar buvo prieš šį ivf. Bet mano fsh užšoko iki 16,8 ir turkai mane namo net siuntė, kad nesistimuliuos. Neišvažiavau, todėl man didelėmis dozėmis stimuliavo, nes kitaip nesistimuliavo tikrai. Pradėjau 200iu, po to 250iu ir luverį, po to 287,5 ir luveris , paskutinės dvi dozės 237,5 ir luveris
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 09 02, 18:01)
Mano amh 0,515 dabar buvo prieš šį ivf. Bet mano fsh užšoko iki 16,8 ir turkai mane namo net siuntė, kad nesistimuliuos. Neišvažiavau, todėl man didelėmis dozėmis stimuliavo, nes kitaip nesistimuliavo tikrai. Pradėjau 200iu, po to 250iu ir luverį, po to 287,5 ir luveris , paskutinės dvi dozės 237,5 ir luveris

Tavo dozės tikrai didesnės - mane visą laiką su 225 gonal stimuliuoja. O luveris man net neskirtas, tik cetrotide dabar jau.
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 09 02, 16:54)
Na, kaip jis tau gali neužkilti, jei susileisi leidžiamo? Užkils prg tikrai  mirksiukas.gif
Papildyta:
Aš apie tą dalyką galvojau. Man logika sako, kad, jei būtent tos chromosomos ištirtos, tai genetinių nebereikia. Bet reikia žinoti kurias būtent chromosomas per pgd tyrė. Man atrodo, kad tas pačias. Žino lytį po pgd, nes nustato ar ×× ar xy

Turbut lb individualu, kodel pgd darytas. As shia sav dariau vaisiaus vandenu tyrima. Nes pgd ne viska apima. O musu atveju pvz reikejo kad patikrintu dar viena galima kombinacija. Butent jos pgd netikrina. Man vvt liepe darytis tiek turkai, tiek lt genetikai.
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2016 09 02, 18:12)
Turbut lb individualu, kodel pgd darytas. As shia sav dariau vaisiaus vandenu tyrima. Nes pgd ne viska apima. O musu atveju pvz reikejo kad patikrintu dar viena galima kombinacija. Butent jos pgd netikrina. Man vvt liepe darytis tiek turkai, tiek lt genetikai.

Kas yra vvt?
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 09 02, 19:45)
Kas yra vvt?

vaisiaus vandenu tyrimas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 09 02, 18:45)
Kas yra vvt?

vaisiaus vandenų tyrimas
biggrin.gif pakartojau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bernadeta77: 02 rugsėjo 2016 - 19:00
QUOTE(-Murke- @ 2016 09 02, 18:12)

O tai kurio geno neištyrė per pgd? Šiaip, tai dabar vietoj vvt geriau NIPTą darytis. Jis yra saugesnis tyrimas
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 02, 10:54)
!Raisteliu medziai,zinok,daro stebuklus!!!

Jurmarta, kai kuriom nelaimėlėm nebepadeda ir raištelių medžiai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 09 02, 19:28)

console.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 09 02, 20:28)

O aš tikiu,kad ateis dar laimė ir į tavo kiemaa!!!Va as-15lika metu laukiau...ir..atejo!!Nezinau ar ilgam,bet atejo..
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 02, 19:36)
O aš tikiu,kad ateis dar laimė ir į tavo kiemaa!!!Va as-15lika metu laukiau...ir..atejo!!Nezinau ar ilgam,bet atejo..

Taip taip taip
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 02, 19:36)

kad taip žinotum, kiek metų lemta laukt tos šventės unsure.gif
Atsakyti