Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 42-ta tema

[quote=LaMona,2016 09 02, 14:30]

Aciu 4u.gif
Taip leidziuos jau kas diena
Atsakyti
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 09 02, 10:47)
Kiek džiugių naujienų!!!!  WHUHU!!!! ploja.gif  ploja.gif  ploja.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif

Nekantrioji, valio, kaip smagu !!!!!

Jurmarta, nu taigi taip ir turėjo būti - dvynukės  flirt.gif  flirt.gif

Aukso pieva, Viltele, Siaures meskute, dideliausios sėkmės !!!  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Visoms slapukėms ir pusiau slapukėms taip pat gero vėjo  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  victory.gif  victory.gif

O aš irgi jau keliu sparnus savo snaigiukų - šiandien vakare būsiu TR žemėje, o ryt susitikimas su jais/ juo/ ja!!!  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Gražaus susitikimo jums 4u.gif
Kiek viso turite?
Atsakyti

Papildyta:

Aš šešias dėžutes dar turiu, bet man dar penkios savaitės liko, tai negaliu dabar pasakyti ar jį visą galėsiu atiduoti ir kol kas negaliu jo dar atiduoti. Jei labai reikia, tai kol kas galiu kokių porą dėžučių perleisti, jei labai tau bėda
[/quote]
Aciu Tau,jau sulaukiau siam momentui pagalbos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aukso_pieva @ 2016 09 02, 12:22)
Kažkaip nelabai aš čia džiugiai nusiteikusi. Šiandien matė tris gero dydžio, vieną čiut mažesnį ir daugiau mažiukus. Bet bent jau paaiškėjo kodėl - padarius turkijoj AMH paaiškėjo, kad iš lietuviško tirto 3,2 sumažėjo iki 0,96  verysad.gif  verysad.gif Net nesuprantu, ar čia Lietuvoj pieno riebumą tiria, ar čia taip po 2 iui ir IVF sumažėjo ...  g.gif  Bet nuotaika sugadino tai kaip reikalas...  verysad.gif
Ryt eisiu vėl apžiūrai tai žiūrėsim kaip čia bus ir kas gausis po punkcijos.
Viltele, linkiu sėkmės ir kad bent tas vienas gerai augtų! Turbūt ir aš tave mačiau  rolleyes.gif  jei dar pamatysi tai prieik susipažinti, gal dviese ten bus drąsiau  blush2.gif
Sėkmės Tigriuke!  bigsmile.gif
Na na, kas čia nutylėta?  lotuliukas.gif  Kas per raištelių medžiai?  g.gif  lotuliukas.gif

Neliūdėk, juk čempionų tik kelių reikia 4u.gif
O kur tu lt amh tyreisi? Nemanau, kad tau nuo dviejų iui ir vieno ivf taip stipriai amh kristų. Greičiausiai lt pieno riebumą nustatę buvo. Aš lt dariausi vk Vilniuje, tai toks pusėtinas buvo ir tr panašų nustatė, o Grybo g dariausi - tai dvigubai didesnį nustatė. Tikri grybai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 02, 13:21)
Yra tokia sala šalia Stambulo-o ten ant aukšto kalno baznycia ,salia auga medziai,ant kuriu tukstanciai raisteliu-uzrisi galvodamas nora...o  baznycioj noru dezute...zodziu man toks vaizdas,kad visos,kurios ten apsilanko-grizta nescios biggrin.gif ..
Papildyta:
Dar atsiliepkit prašau alergizuotų skaudančių užpakalių nuo prg ekspertės 4u.gif -kas ten padeda-kopūstlapiai? g.gif

Ten cerkvė. Mes su Bernardeta ten buvom ax.gif gerai, kad atgal eidami smarkiai su vadeliotoju nesiderėjome ir su 65%nuolaida arkliu mus iš tos cerkvės parvežė lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rneringa @ 2016 09 02, 13:47)
Tigriuke, smagaus pasimatymo su snaigiukais ir grįžkit  nestuke.gif
Papildyta:

O kaip ta sala vadinasi? Ir kaip ją pasiekti iš Stambulo? 4u.gif

Tai Princų sala. Ketvirta. Pati didžiausia. Iš Kabataš prieplaukos reikia į laivą sėstis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaMona: 02 rugsėjo 2016 - 16:41
QUOTE(LaMona @ 2016 09 02, 17:42)

Papildyta:

Ten cerkvė. Mes su Bernardeta ten buvom  ax.gif  gerai, kad atgal eidami smarkiai su vadeliotoju nesiderėjome ir su 65%nuolaida arkliu mus iš tos cerkvės parvežė  lotuliukas.gif
Papildyta:

Tai Princų sala. Ketvirta. Pati didžiausia. Iš Kabataš prieplaukos reikia į laivą sėstis

Gerai,kad jus ant arkliu-mes nuo laivo peškom i kalną ir pėškom atgal biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 02, 14:07)
As tai bijau,jei nepavyks man prg pakelt iki rytdienos verysad.gif ..ATA tada ....

Na, kaip jis tau gali neužkilti, jei susileisi leidžiamo? Užkils prg tikrai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 02, 14:59)
Iškilo durnu klausimu:kaip jus manot-jei darytas PGD-ar veliau vis tiek reikalingi genetiniai tyrimai? g.gif Ir dar skaiciau,kad darant PGD gali nustatyti ir lyti..va cia idomu pasidare...

Aš apie tą dalyką galvojau. Man logika sako, kad, jei būtent tos chromosomos ištirtos, tai genetinių nebereikia. Bet reikia žinoti kurias būtent chromosomas per pgd tyrė. Man atrodo, kad tas pačias. Žino lytį po pgd, nes nustato ar ×× ar xy
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 09 02, 17:54)
Na, kaip jis tau gali neužkilti, jei susileisi leidžiamo? Užkils prg tikrai  mirksiukas.gif
Papildyta:
Aš apie tą dalyką galvojau. Man logika sako, kad, jei būtent tos chromosomos ištirtos, tai genetinių nebereikia. Bet reikia žinoti kurias būtent chromosomas per pgd tyrė. Man atrodo, kad tas pačias. Žino lytį po pgd, nes nustato ar ×× ar xy

Zino!?La Mona,tai tu gal zinai?:)
Atsakyti
[quote=rneringa,2016 09 02, 15:13]Buvau labai nustebusi išgirdusi tokį Izraelio gyd. komentarą dėl PGD. Keistai man jis nuskambėjo. Įdomu, jei PGD tyrimas ir jo nauda eliminuota mokslinių tyrimų metu, kodėl jis naudojamas kitose klinikose??? Mūsų atveju, blastocistoje buvo rasta pakitimų ne vienoje chromosomų poroje. Jei būtų vienoje poroje, gal dabar po Izraelio medikų komentaro gailėčiausi, bet dabar yra kaip yra.
[/quote]

O ką jie ten komentavo? Aš neseku Izraelio temos ax.gif
Papildyta:
[quote=jurmarta,2016 09 02, 16:34]
Papildyta:

Aš šešias dėžutes dar turiu, bet man dar penkios savaitės liko, tai negaliu dabar pasakyti ar jį visą galėsiu atiduoti ir kol kas negaliu jo dar atiduoti. Jei labai reikia, tai kol kas galiu kokių porą dėžučių perleisti, jei labai tau bėda
[/quote]
Aciu Tau,jau sulaukiau siam momentui pagalbos wub.gif
[/quote]
4u.gif
Jei reiks vėliau - kreipkis
Papildyta:
[quote=jurmarta,2016 09 02, 16:43]Gerai,kad jus ant arkliu-mes nuo laivo peškom i kalną ir pėškom atgal biggrin.gif
[/quote]
Į priekį ir mes peškom ėjom. Bijojom, kad kitu atveju tos virvutės nesuveiks lotuliukas.gif
Papildyta:
[quote=jurmarta,2016 09 02, 16:57]Zino!?La Mona,tai tu gal zinai?:)
[/quote]
Ką konkrečiai? Turi omeny žinau, ką mums įkėlė? Mums nedarė pgd. Bet, jei kam daro, tai nesako lyties
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaMona: 02 rugsėjo 2016 - 17:04
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 02, 15:59)
Iškilo durnu klausimu:kaip jus manot-jei darytas PGD-ar veliau vis tiek reikalingi genetiniai tyrimai? g.gif Ir dar skaiciau,kad darant PGD gali nustatyti ir lyti..va cia idomu pasidare...

sveikinimai busimai mamytei wub.gif
kadangi as viena is pirmuju po PGD,tai galiu pasidalinti is savo patirties,man genetiniu nedare,mano gine,tikrai kieta moterele genetiniuose reikaluose pareiske,kad nera tikslo darytis,nes viskas jau nuodugniai buna istirta 4u.gif
o lyti mato tie kurie atlieka si tyrima,bet slepia po devyniais uzraktais mirksiukas.gif
bet tuoj prabegs keliolika savaiciu ir pati pamatysi kas tarp koju darosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2016 09 02, 14:45)

Ačiū už palaikymą! 4u.gif Tokios istorijos įkvepia vilties wub.gif wub.gif

QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 09 02, 15:12)
Na na,nebuk kaip mano vyras,kai pasake per ivf kad tik mato 2 tai tas persikreipias is klinikos isejo,o as likau tiket.na ir paskui buvo 4.mano amh kaip minejau 0,86 mirksiukas.gif nebutina daug, tereikia vieno superinio wub.gif laikykis ir tikek sekme,  wub.gif spaudziu kumstukus uz jus 4u.gif

Nu grynai atvirkštinis variantas - mano vyriškis mane vis ramina, kad viskas bus gerai ir reikia nesinervuoti, nes tik prolaktinas taip kyla lotuliukas.gif Iš kur to omtimizmo pasisemti.... g.gif

QUOTE(LaMona @ 2016 09 02, 16:30)
Jau du kartus buvome pasimatyme su kleckučiu. Penktą savaitę tik pūslelę matėm. O dabar buvom aštuntą savaitę, tai tokį varliuką matėme plakančia širdele  wub.gif .

Kaip gražiai skamba wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aukso_pieva @ 2016 09 02, 17:39)
Ačiū už palaikymą!  4u.gif  Tokios istorijos įkvepia vilties  wub.gif  wub.gif
Nu grynai atvirkštinis variantas - mano vyriškis mane vis ramina, kad viskas bus gerai ir reikia nesinervuoti, nes tik prolaktinas taip kyla  lotuliukas.gif  Iš kur to omtimizmo pasisemti....  g.gif
Kaip gražiai skamba  wub.gif

Na, bet tikrai bus gerai. Tr daugumai būna gerai, tai kodėl jums turėtų būti kitaip? Va man tik du augo ir dar snaigiuką turime. O jūsų jau trys garantuoti, o ketvirtas su klaustuku.
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 09 02, 17:47)
Na, bet tikrai bus gerai. Tr daugumai būna gerai, tai kodėl jums turėtų būti kitaip? Va man tik du augo ir dar snaigiuką turime. O jūsų jau trys garantuoti, o ketvirtas su klaustuku.

LaMona, o koks jūsų AMH ir kokiomis dozėmis stimuliavo? Įdomu dabar net pasidarė ar vienodai taikoma g.gif
Atsakyti