[quote=LaMona,2016 09 02, 14:30]
Aciu
Taip leidziuos jau kas diena
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 09 02, 10:47)
Kiek džiugių naujienų!!!! WHUHU!!!!
Nekantrioji, valio, kaip smagu !!!!!
Jurmarta, nu taigi taip ir turėjo būti - dvynukės
Aukso pieva, Viltele, Siaures meskute, dideliausios sėkmės !!!
Visoms slapukėms ir pusiau slapukėms taip pat gero vėjo
O aš irgi jau keliu sparnus savo snaigiukų - šiandien vakare būsiu TR žemėje, o ryt susitikimas su jais/ juo/ ja!!!
Nekantrioji, valio, kaip smagu !!!!!
Jurmarta, nu taigi taip ir turėjo būti - dvynukės
Aukso pieva, Viltele, Siaures meskute, dideliausios sėkmės !!!
Visoms slapukėms ir pusiau slapukėms taip pat gero vėjo
O aš irgi jau keliu sparnus savo snaigiukų - šiandien vakare būsiu TR žemėje, o ryt susitikimas su jais/ juo/ ja!!!
Gražaus susitikimo jums
Kiek viso turite?
Papildyta:
Aš šešias dėžutes dar turiu, bet man dar penkios savaitės liko, tai negaliu dabar pasakyti ar jį visą galėsiu atiduoti ir kol kas negaliu jo dar atiduoti. Jei labai reikia, tai kol kas galiu kokių porą dėžučių perleisti, jei labai tau bėda
[/quote]
Aciu Tau,jau sulaukiau siam momentui pagalbos
QUOTE(aukso_pieva @ 2016 09 02, 12:22)
Kažkaip nelabai aš čia džiugiai nusiteikusi. Šiandien matė tris gero dydžio, vieną čiut mažesnį ir daugiau mažiukus. Bet bent jau paaiškėjo kodėl - padarius turkijoj AMH paaiškėjo, kad iš lietuviško tirto 3,2 sumažėjo iki 0,96 Net nesuprantu, ar čia Lietuvoj pieno riebumą tiria, ar čia taip po 2 iui ir IVF sumažėjo ... Bet nuotaika sugadino tai kaip reikalas...
Ryt eisiu vėl apžiūrai tai žiūrėsim kaip čia bus ir kas gausis po punkcijos.
Viltele, linkiu sėkmės ir kad bent tas vienas gerai augtų! Turbūt ir aš tave mačiau jei dar pamatysi tai prieik susipažinti, gal dviese ten bus drąsiau
Sėkmės Tigriuke!
Na na, kas čia nutylėta? Kas per raištelių medžiai?
Ryt eisiu vėl apžiūrai tai žiūrėsim kaip čia bus ir kas gausis po punkcijos.
Viltele, linkiu sėkmės ir kad bent tas vienas gerai augtų! Turbūt ir aš tave mačiau jei dar pamatysi tai prieik susipažinti, gal dviese ten bus drąsiau
Sėkmės Tigriuke!
Na na, kas čia nutylėta? Kas per raištelių medžiai?
Neliūdėk, juk čempionų tik kelių reikia
O kur tu lt amh tyreisi? Nemanau, kad tau nuo dviejų iui ir vieno ivf taip stipriai amh kristų. Greičiausiai lt pieno riebumą nustatę buvo. Aš lt dariausi vk Vilniuje, tai toks pusėtinas buvo ir tr panašų nustatė, o Grybo g dariausi - tai dvigubai didesnį nustatė. Tikri grybai
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 02, 13:21)
Yra tokia sala šalia Stambulo-o ten ant aukšto kalno baznycia ,salia auga medziai,ant kuriu tukstanciai raisteliu-uzrisi galvodamas nora...o baznycioj noru dezute...zodziu man toks vaizdas,kad visos,kurios ten apsilanko-grizta nescios ..
Papildyta:
Dar atsiliepkit prašau alergizuotų skaudančių užpakalių nuo prg ekspertės -kas ten padeda-kopūstlapiai?
Papildyta:
Dar atsiliepkit prašau alergizuotų skaudančių užpakalių nuo prg ekspertės -kas ten padeda-kopūstlapiai?
Ten cerkvė. Mes su Bernardeta ten buvom gerai, kad atgal eidami smarkiai su vadeliotoju nesiderėjome ir su 65%nuolaida arkliu mus iš tos cerkvės parvežė
Papildyta:
QUOTE(rneringa @ 2016 09 02, 13:47)
Tigriuke, smagaus pasimatymo su snaigiukais ir grįžkit
Papildyta:
O kaip ta sala vadinasi? Ir kaip ją pasiekti iš Stambulo?
Papildyta:
O kaip ta sala vadinasi? Ir kaip ją pasiekti iš Stambulo?
Tai Princų sala. Ketvirta. Pati didžiausia. Iš Kabataš prieplaukos reikia į laivą sėstis
QUOTE(LaMona @ 2016 09 02, 17:42)
Papildyta:
Ten cerkvė. Mes su Bernardeta ten buvom gerai, kad atgal eidami smarkiai su vadeliotoju nesiderėjome ir su 65%nuolaida arkliu mus iš tos cerkvės parvežė
Papildyta:
Tai Princų sala. Ketvirta. Pati didžiausia. Iš Kabataš prieplaukos reikia į laivą sėstis
Gerai,kad jus ant arkliu-mes nuo laivo peškom i kalną ir pėškom atgal
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 02, 14:07)
As tai bijau,jei nepavyks man prg pakelt iki rytdienos ..ATA tada ....
Na, kaip jis tau gali neužkilti, jei susileisi leidžiamo? Užkils prg tikrai
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 02, 14:59)
Iškilo durnu klausimu:kaip jus manot-jei darytas PGD-ar veliau vis tiek reikalingi genetiniai tyrimai? Ir dar skaiciau,kad darant PGD gali nustatyti ir lyti..va cia idomu pasidare...
Aš apie tą dalyką galvojau. Man logika sako, kad, jei būtent tos chromosomos ištirtos, tai genetinių nebereikia. Bet reikia žinoti kurias būtent chromosomas per pgd tyrė. Man atrodo, kad tas pačias. Žino lytį po pgd, nes nustato ar ×× ar xy
QUOTE(LaMona @ 2016 09 02, 17:54)
Na, kaip jis tau gali neužkilti, jei susileisi leidžiamo? Užkils prg tikrai
Papildyta:
Aš apie tą dalyką galvojau. Man logika sako, kad, jei būtent tos chromosomos ištirtos, tai genetinių nebereikia. Bet reikia žinoti kurias būtent chromosomas per pgd tyrė. Man atrodo, kad tas pačias. Žino lytį po pgd, nes nustato ar ×× ar xy
Papildyta:
Zino!?La Mona,tai tu gal zinai?
[quote=rneringa,2016 09 02, 15:13]Buvau labai nustebusi išgirdusi tokį Izraelio gyd. komentarą dėl PGD. Keistai man jis nuskambėjo. Įdomu, jei PGD tyrimas ir jo nauda eliminuota mokslinių tyrimų metu, kodėl jis naudojamas kitose klinikose??? Mūsų atveju, blastocistoje buvo rasta pakitimų ne vienoje chromosomų poroje. Jei būtų vienoje poroje, gal dabar po Izraelio medikų komentaro gailėčiausi, bet dabar yra kaip yra.
[/quote]
O ką jie ten komentavo? Aš neseku Izraelio temos
Papildyta:
[quote=jurmarta,2016 09 02, 16:34]
Papildyta:
Aš šešias dėžutes dar turiu, bet man dar penkios savaitės liko, tai negaliu dabar pasakyti ar jį visą galėsiu atiduoti ir kol kas negaliu jo dar atiduoti. Jei labai reikia, tai kol kas galiu kokių porą dėžučių perleisti, jei labai tau bėda
[/quote]
[/quote]
Jei reiks vėliau - kreipkis
Papildyta:
[quote=jurmarta,2016 09 02, 16:43]Gerai,kad jus ant arkliu-mes nuo laivo peškom i kalną ir pėškom atgal
[/quote]
Į priekį ir mes peškom ėjom. Bijojom, kad kitu atveju tos virvutės nesuveiks
Papildyta:
[quote=jurmarta,2016 09 02, 16:57]Zino!?La Mona,tai tu gal zinai?
[/quote]
Ką konkrečiai? Turi omeny žinau, ką mums įkėlė? Mums nedarė pgd. Bet, jei kam daro, tai nesako lyties
[/quote]
O ką jie ten komentavo? Aš neseku Izraelio temos
Papildyta:
[quote=jurmarta,2016 09 02, 16:34]
Papildyta:
[/quote]
[/quote]
Jei reiks vėliau - kreipkis
Papildyta:
[quote=jurmarta,2016 09 02, 16:43]Gerai,kad jus ant arkliu-mes nuo laivo peškom i kalną ir pėškom atgal
[/quote]
Į priekį ir mes peškom ėjom. Bijojom, kad kitu atveju tos virvutės nesuveiks
Papildyta:
[quote=jurmarta,2016 09 02, 16:57]Zino!?La Mona,tai tu gal zinai?
[/quote]
Ką konkrečiai? Turi omeny žinau, ką mums įkėlė? Mums nedarė pgd. Bet, jei kam daro, tai nesako lyties
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 02, 15:59)
Iškilo durnu klausimu:kaip jus manot-jei darytas PGD-ar veliau vis tiek reikalingi genetiniai tyrimai? Ir dar skaiciau,kad darant PGD gali nustatyti ir lyti..va cia idomu pasidare...
sveikinimai busimai mamytei
kadangi as viena is pirmuju po PGD,tai galiu pasidalinti is savo patirties,man genetiniu nedare,mano gine,tikrai kieta moterele genetiniuose reikaluose pareiske,kad nera tikslo darytis,nes viskas jau nuodugniai buna istirta
o lyti mato tie kurie atlieka si tyrima,bet slepia po devyniais uzraktais
bet tuoj prabegs keliolika savaiciu ir pati pamatysi kas tarp koju darosi
QUOTE(Wiliux @ 2016 09 02, 14:45)
Ačiū už palaikymą! Tokios istorijos įkvepia vilties
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 09 02, 15:12)
Na na,nebuk kaip mano vyras,kai pasake per ivf kad tik mato 2 tai tas persikreipias is klinikos isejo,o as likau tiket.na ir paskui buvo 4.mano amh kaip minejau 0,86 nebutina daug, tereikia vieno superinio laikykis ir tikek sekme, spaudziu kumstukus uz jus
Nu grynai atvirkštinis variantas - mano vyriškis mane vis ramina, kad viskas bus gerai ir reikia nesinervuoti, nes tik prolaktinas taip kyla Iš kur to omtimizmo pasisemti....
QUOTE(LaMona @ 2016 09 02, 16:30)
Jau du kartus buvome pasimatyme su kleckučiu. Penktą savaitę tik pūslelę matėm. O dabar buvom aštuntą savaitę, tai tokį varliuką matėme plakančia širdele .
Kaip gražiai skamba
QUOTE(aukso_pieva @ 2016 09 02, 17:39)
Ačiū už palaikymą! Tokios istorijos įkvepia vilties
Nu grynai atvirkštinis variantas - mano vyriškis mane vis ramina, kad viskas bus gerai ir reikia nesinervuoti, nes tik prolaktinas taip kyla Iš kur to omtimizmo pasisemti....
Kaip gražiai skamba
Kaip gražiai skamba
Na, bet tikrai bus gerai. Tr daugumai būna gerai, tai kodėl jums turėtų būti kitaip? Va man tik du augo ir dar snaigiuką turime. O jūsų jau trys garantuoti, o ketvirtas su klaustuku.
QUOTE(LaMona @ 2016 09 02, 17:47)
Na, bet tikrai bus gerai. Tr daugumai būna gerai, tai kodėl jums turėtų būti kitaip? Va man tik du augo ir dar snaigiuką turime. O jūsų jau trys garantuoti, o ketvirtas su klaustuku.
LaMona, o koks jūsų AMH ir kokiomis dozėmis stimuliavo? Įdomu dabar net pasidarė ar vienodai taikoma