QUOTE(Januari @ 2016 09 01, 09:59)
Man per mmm būdavo baisiausi galvos skausmai (gal kaip migrenos nzn, net iki pykinimu), bet kažkokia mistika, būnant Tr per 1 ir 2 stimuliacijas apsejau be vaistų ir skausmo tokio nebuvo.
Mačiau dar dėl progesterono snekuciavotes, aš ir planuoju ilgiau nei iki 12 savaites ji dėtis/leistis, sekant ar kinta ar ne. Tr man buvo sumazine po 1 crinoni i diena, tai aš dar po 1 ampolyte leidaus. Nes pirmą syki, man ryškiai crinonio buvo mažai, ne pasisavindavo-tai bijojau. O kai prasidėjo tepliones, tai kol kas tik ant leidžiamo likau.
Lamona, ar jau buvau pirmam pasimatyme su kleckiuku?
Beje, šiandien skambino Mastura, klause kokia savijauta ir ar vienas vaisiukas ar du, nes suvedineja duomenis. Kokia ji man fainuole
Jurmarta, geros keliones trejutukui jūsų
Papildyta:
Aukso pieva, tikrai ras daugiau! Man ir sake mato 4-5 potencialius, kiti maziai buvo. Viskas bus gerai
Jurmarta, aš asmeniškai tai tryzne, nei deginciaus, nei maudyciaus
Ačiū
aš gerai. Jau du kartus buvome pasimatyme su kleckučiu. Penktą savaitę tik pūslelę matėm. O dabar buvom aštuntą savaitę, tai tokį varliuką matėme plakančia širdele
.
Kaip jūsų kleckiukas?
Man taip pat pirmadienį Mastura skambino. Ji tikra šaunuolė
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 01, 10:46)
Zinai,prisiskaiciau va kruvas straipsniu,kitu nesciuju komentaru-dauguma maudesi ir viskas oki-ir gydytojai leido,tuo labiau juroj,taigi Juodoji jura musu laukia!
Papildyta:
Šiaurės meškute,Slapuke!!!Sekmės dideliausios!!!
Kažkaip sakė, kad pirmom nėštumo savaitėm nelabai gerai maudytis, nes kažkaip kamštis būna dar nesusidaręs ir todėl didesnė infekcijų rizika. Šiaip, tai švariame ir nechloruotame vandenyje galima nėštumo metu maudytis. Tik nešokinėk per bangas, nes šokinėti negerai.
Papildyta:
QUOTE(aukso_pieva @ 2016 09 01, 09:43)
Net nežinau kaip čia įvertinti... Praėjusią konsultaciją Emre sakė mato tik 4 didelius folius ir daugiau mažiukų, iš kurių daug nereikėtų tikėtis. Kažkaip nuvylė, nes AMH pakankamas mano, o LT išpunktavo 11, iš kurių 10 buvo geros kokybės. Tai dabar pasidarė dar baisiau..
Tikiuosi, bent tie 4 nepaves manęs ir bus puikūs bei meilūs
Ryt vėl konsultacija, tai tikiuosi bus tik geros žinios.
Kaip tavo foliukai? Neabejoju, kad čempionai auga
Papildyta:
QUOTE(siaures meskute @ 2016 09 01, 11:37)
Meškute ir Viltele, kumštukai už jus
Papildyta:
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 09 01, 15:29)
Sveikinimai didžiausi
Papildyta:
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 09 01, 16:09)
Aciu visoms uz palaikyma
jus visos nuostabios
visoms linkiu to paties ir siunciu virusiuka
O kaip del progesterono,jis pas mane 50,4 nmol/l?leidziuos kas antra diena po 2 ampol.
Dar norma, bet, žinok, čia jau riba. Jei man toks būtų, aš kasdien leisčiausi, kad tik nepakristų dar.
Papildyta:
QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 09 02, 07:38)
Blem, merginos. Skaitau visas geras naujienas ir beveik asaroju, taip jautru ir dziugu, kad po truputi visos artejam svajones link.
Mes su vyru jau pasiilgom Stambulo, kaviniu...Vis pasikalbam, ir sypsomes.
Dvynukams jau suejo 14 sav., buvau priemime, nes maude pilva, o jie ten diskotekas rengia, abu beveik stovi ir ant koju spyruokliuoja, taip juokingai, tai nenuostabu, kad man ta pilva pamaudzia:)
Visoms, visoms sekmes!!!!!
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 02, 10:29)
Ant persileidimo ribos-per savaite nukrito nuo 84 iki31-gi nustojau leistis kasdien,sumazinus buvau iki vienos ampules kas antra diena-o crinone man neveikia...Zodziu pavarysiu siandien kokias 4!!Bet tuoj baigsis
Aš šešias dėžutes dar turiu, bet man dar penkios savaitės liko, tai negaliu dabar pasakyti ar jį visą galėsiu atiduoti ir kol kas negaliu jo dar atiduoti. Jei labai reikia, tai kol kas galiu kokių porą dėžučių perleisti, jei labai tau bėda