Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 42-ta tema

QUOTE(Januari @ 2016 09 02, 15:07)
Norų dėžutės, raišteliai... - ooo, geras :) mėgstu tokius dalykus, tik kad nežijonau  bigsmile.gif

Jurmarta, manau pasikelsi. Man praeitą sykį buvo berods apie 40...tai aš iškart kai susivariau dvi ampoles, kitos dienos rytą pakartojus buvo virš šimto. Bet tu ir leiskis, kad palaikyti jį aukštesnį  4u.gif

Aciu,Januari!! wub.gif Joo.kazkaip pradzioj irgi kai po dvi variau'iki simto beveik buvau uzkelus...o va po viena kas antra diena ir nepakanka...
Atsakyti
QUOTE(aukso_pieva @ 2016 09 02, 12:22)
Bet bent jau paaiškėjo kodėl - padarius turkijoj AMH paaiškėjo, kad iš lietuviško tirto 3,2 sumažėjo iki 0,96  verysad.gif 

Eina peklon, koks skirtumas. O kuroj lab. LT dareis ir prieš kiek laiko? Šiaip, žinoma, tiek IUI, tiek IVF tikrai stipriai keičia AMH rodiklius, bet nu ne tokiu kardinaliu skirtumu. Jei taip kenktų IVF, tai tokiom su AMH 0,9 išvis tik kartą būtų galima bandyti huh.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 09 02, 14:21)
Eina peklon, koks skirtumas. O kuroj lab. LT dareis ir prieš kiek laiko? Šiaip, žinoma, tiek IUI, tiek IVF tikrai stipriai keičia AMH rodiklius, bet nu ne tokiu kardinaliu skirtumu. Jei taip kenktų IVF, tai tokiom su AMH 0,9 išvis tik kartą būtų galima bandyti  huh.gif

Dariau Kaune, "invitro diagnostika". Daryta lygiai prieš 1,5 m. Dabar labiausiai gaila, kad iš viso Lt dariau IVF. Reikėjo tiesiai pas turkus. O tai vietoj pagalbos gavau tik "antipagalbą" verysad.gif frusty.gif bash.gif
Atsakyti
Nekantrioji, sveikinimai dideliausi!

Jumarta, ar tik nekartosi Tino stebuklo su dviem identiškais dvyniais? :D

Rneringa, seku Tavo klausimus Izraelio temoje, kaip Tu jautiesi? Matyt kaip druska ant žaizdos apie tą PGD...

Aukso pieva. Mano AMH buvo 1, išpunktavo 5 (nuo pat pradžių kalba apie tris geras ėjo), 3 apsivaisino, trečią dieną įkėlė du likusius. Šiandien stresuoju dėl klausimo ar jau leisti į darželį :D Na broliui - sesei snaigučių neturim, bet banaliai pakartosiu - užtenka vieno gero. Na ir dar mūsų pavyzdys sako, kad neverta 3-4 d. Po punkcijos planuoti tolimesnių kelionių, nes apie numatomą perkėlimą įspėja prieš 3-4 valandas.
Atsakyti
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 09 02, 08:47)

Kiek džiugių naujienų!!!!  WHUHU!!!! ploja.gif  ploja.gif  ploja.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif

Nekantrioji, valio, kaip smagu !!!!!

O aš irgi jau keliu sparnus savo snaigiukų - šiandien vakare būsiu TR žemėje, o ryt susitikimas su jais/ juo/ ja!!!  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Aciu mergyt,sekmes tau,parsivesk tirpuka ir tu nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Iškilo durnu klausimu:kaip jus manot-jei darytas PGD-ar veliau vis tiek reikalingi genetiniai tyrimai? g.gif Ir dar skaiciau,kad darant PGD gali nustatyti ir lyti..va cia idomu pasidare...
Atsakyti
QUOTE(R_Viltele @ 2016 09 02, 07:00)
Sveikos,mergaites, as tokia kaip pusiau slapuke esu, nes nelabai moku cia elgtis, o ir situacija lb trapi, nes as pries dvi savaites jau buvau Tr, bet issiunte namo, nes nesistimuliavo.....tai bijau ka ir rasyt-gadint cia teigiamu emociju-o ju cia tiek daug  thumbup.gif
Si cikla bandom vel-kol kas tik 1 folis, daugiau nesitikejau net, nes AMH 0.06, snd apziura-tai bus matyt.....
Aukso pieva, jauciu maciau tave snd  tongue.gif

Tikejimo savo foliuku 4u.gif o gal dar atkapstys kur uzsislepusi wub.gif
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 02, 08:29)
Ant persileidimo ribos-per savaite nukrito nuo 84 iki31-gi nustojau leistis kasdien,sumazinus buvau iki vienos ampules kas antra diena-o crinone man neveikia...Zodziu pavarysiu siandien kokias 4!!Bet tuoj baigsis verysad.gif

A koks velnias tau liepe nutraukt progesterona?tai jau varyk po dvi kas dien butinai!!!!!
Papildyta:
[quote=aukso_pieva,2016 09 02, 10:22]

Kažkaip nelabai aš čia džiugiai nusiteikusi. Šiandien matė tris gero dydžio, vieną čiut mažesnį ir daugiau mažiukus. Bet bent jau paaiškėjo kodėl - padarius turkijoj AMH paaiškėjo, kad iš lietuviško tirto 3,2 sumažėjo iki 0,96 verysad.gif verysad.gif Net nesuprantu, ar čia Lietuvoj pieno riebumą tiria, ar čia taip po 2 iui ir IVF sumažėjo ... g.gif Bet nuotaika sugadino tai kaip reikalas... verysad.gif
Ryt eisiu vėl apžiūrai tai žiūrėsim kaip čia bus ir kas gausis po punkcijos.

Na na,nebuk kaip mano vyras,kai pasake per ivf kad tik mato 2 tai tas persikreipias is klinikos isejo,o as likau tiket.na ir paskui buvo 4.mano amh kaip minejau 0,86 mirksiukas.gif nebutina daug, tereikia vieno superinio wub.gif laikykis ir tikek sekme, wub.gif spaudziu kumstukus uz jus 4u.gif
Papildyta:
[quote=Wiliux,2016 09 02, 12:45]

Nekantrioji, sveikinimai dideliausi!

Aciu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2016 09 02, 15:45)
Rneringa, seku Tavo klausimus Izraelio temoje, kaip Tu jautiesi? Matyt kaip druska ant žaizdos apie tą PGD...

Buvau labai nustebusi išgirdusi tokį Izraelio gyd. komentarą dėl PGD. Keistai man jis nuskambėjo. Įdomu, jei PGD tyrimas ir jo nauda eliminuota mokslinių tyrimų metu, kodėl jis naudojamas kitose klinikose??? Mūsų atveju, blastocistoje buvo rasta pakitimų ne vienoje chromosomų poroje. Jei būtų vienoje poroje, gal dabar po Izraelio medikų komentaro gailėčiausi, bet dabar yra kaip yra.
Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2016 09 02, 15:45)
Jumarta, ar tik nekartosi Tino stebuklo su dviem identiškais dvyniais? :D

QUOTE(jurmarta @ 2016 09 02, 15:59)
Iškilo durnu klausimu:kaip jus manot-jei darytas PGD-ar veliau vis tiek reikalingi genetiniai tyrimai? g.gif Ir dar skaiciau,kad darant PGD gali nustatyti ir lyti..va cia idomu pasidare...

man per 4 paras pašešiagubėjo HCG, o jai gaunasi kad dar labiau auga skaičiai, gal į trynukus panašu lotuliukas.gif

o kam ? jei dvynukai, tai pasak statistikos 80proc. tikimybė, kad mergytės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 02, 10:24)
Panos,gal turit kas parduot leidziamo progesterono?Mano HCG-289,jei toliau tokiais tempais augs-po keliu menesiu ne gimdysiu o jau reiks i pirma klase leist blink.gif ..Zodziu matau,kad pritruksiu,nes reik dvigubom dozem maitint

Aš turiu gal 2,5 dėžutės ( neatsimenu, pažiūrėsiu), juk man neprireikė - galiu perleisti ... Rugsėjo 26d.atskrisiu į Vilnių, galėčiau prigriebti, jeigu dar reikės. ...
Atsakyti
QUOTE(Glass lady @ 2016 09 02, 16:57)
Aš turiu gal 2,5 dėžutės ( neatsimenu, pažiūrėsiu),  juk man neprireikė - galiu perleisti ... Rugsėjo 26d.atskrisiu į Vilnių, galėčiau prigriebti, jeigu dar reikės. ...

Aciu Tau'kol kas isgelbejo gummy bear wub.gif -gal uzteks
Atsakyti
QUOTE(Januari @ 2016 09 01, 09:59)
Man per mmm būdavo baisiausi galvos skausmai (gal kaip migrenos nzn, net iki pykinimu), bet kažkokia mistika, būnant Tr per 1 ir 2 stimuliacijas apsejau be vaistų ir skausmo tokio nebuvo.  bigsmile.gif 
Mačiau dar dėl progesterono snekuciavotes, aš ir planuoju ilgiau nei iki 12 savaites ji dėtis/leistis, sekant ar kinta ar ne.  Tr man buvo sumazine po 1 crinoni i diena, tai aš dar po 1 ampolyte leidaus. Nes pirmą syki, man ryškiai crinonio buvo mažai, ne pasisavindavo-tai bijojau. O kai prasidėjo tepliones, tai kol kas tik ant leidžiamo likau.  blush2.gif

Lamona, ar jau buvau pirmam pasimatyme su kleckiuku? wub.gif

Beje, šiandien skambino Mastura, klause kokia savijauta ir ar vienas vaisiukas ar du, nes suvedineja duomenis. Kokia ji man fainuole  wub.gif

Jurmarta, geros keliones trejutukui jūsų  4u.gif
Papildyta:
Aukso pieva, tikrai ras daugiau! Man ir sake mato 4-5 potencialius, kiti maziai buvo. Viskas bus gerai  wub.gif
Jurmarta, aš asmeniškai tai tryzne, nei deginciaus, nei maudyciaus  ax.gif

Ačiū 4u.gif aš gerai. Jau du kartus buvome pasimatyme su kleckučiu. Penktą savaitę tik pūslelę matėm. O dabar buvom aštuntą savaitę, tai tokį varliuką matėme plakančia širdele wub.gif .
Kaip jūsų kleckiukas?
Man taip pat pirmadienį Mastura skambino. Ji tikra šaunuolė wub.gif

Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 01, 10:46)
Zinai,prisiskaiciau va kruvas straipsniu,kitu nesciuju komentaru-dauguma maudesi ir viskas oki-ir gydytojai leido,tuo labiau juroj,taigi Juodoji jura musu laukia! wub.gif
Papildyta:
Šiaurės meškute,Slapuke!!!Sekmės dideliausios!!! wub.gif

Kažkaip sakė, kad pirmom nėštumo savaitėm nelabai gerai maudytis, nes kažkaip kamštis būna dar nesusidaręs ir todėl didesnė infekcijų rizika. Šiaip, tai švariame ir nechloruotame vandenyje galima nėštumo metu maudytis. Tik nešokinėk per bangas, nes šokinėti negerai.

Papildyta:
QUOTE(aukso_pieva @ 2016 09 01, 09:43)
Net nežinau kaip čia įvertinti... Praėjusią konsultaciją Emre sakė mato tik 4 didelius folius ir daugiau mažiukų, iš kurių daug nereikėtų tikėtis. Kažkaip nuvylė, nes AMH pakankamas mano, o LT išpunktavo 11, iš kurių 10 buvo geros kokybės. Tai dabar pasidarė dar baisiau..  verysad.gif  Tikiuosi, bent tie 4 nepaves manęs ir bus puikūs bei meilūs  wub.gif  Ryt vėl konsultacija, tai tikiuosi bus tik geros žinios.

Kaip tavo foliukai? Neabejoju, kad čempionai auga bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(siaures meskute @ 2016 09 01, 11:37)
Ne Slapukė gi va papinkinau  blush2.gif  rolleyes.gif  biggrin.gif

Papildyta:

wub.gif  wub.gif

Abi su Viltele prisijungiam prie aukso pievos  thumbup.gif
Kaip mūsų pupo  nekantrioji? wub.gif  wub.gif

Meškute ir Viltele, kumštukai už jus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 09 01, 15:29)
Jau issirekiau,issistaugiau,tai ateinu biski ramesne biggrin.gif siandien 8dpį....50,6 mano skaiciukas wub.gif  wub.gif  wub.gif

Sveikinimai didžiausi 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 09 01, 16:09)
Aciu visoms uz palaikyma wub.gif jus visos nuostabios wub.gif visoms linkiu to paties ir siunciu virusiuka nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif

O kaip del progesterono,jis pas mane 50,4 nmol/l?leidziuos kas antra diena po 2 ampol.

Dar norma, bet, žinok, čia jau riba. Jei man toks būtų, aš kasdien leisčiausi, kad tik nepakristų dar.

Papildyta:
QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 09 02, 07:38)
Blem, merginos. Skaitau visas geras naujienas ir beveik asaroju, taip jautru ir dziugu, kad po truputi visos artejam svajones link.
Mes su vyru jau pasiilgom Stambulo, kaviniu...Vis pasikalbam, ir sypsomes.
Dvynukams jau suejo 14 sav., buvau priemime, nes maude pilva, o jie ten diskotekas rengia, abu beveik stovi ir ant koju spyruokliuoja, taip juokingai, tai nenuostabu, kad man ta pilva pamaudzia:)
Visoms, visoms sekmes!!!!!

wub.gif
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 02, 10:29)
Ant persileidimo ribos-per savaite nukrito nuo 84 iki31-gi nustojau leistis kasdien,sumazinus buvau iki vienos ampules kas antra diena-o crinone man neveikia...Zodziu pavarysiu siandien kokias 4!!Bet tuoj baigsis verysad.gif

Aš šešias dėžutes dar turiu, bet man dar penkios savaitės liko, tai negaliu dabar pasakyti ar jį visą galėsiu atiduoti ir kol kas negaliu jo dar atiduoti. Jei labai reikia, tai kol kas galiu kokių porą dėžučių perleisti, jei labai tau bėda
Atsakyti