Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 42-ta tema

QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 09 02, 11:47)

O aš irgi jau keliu sparnus savo snaigiukų - šiandien vakare būsiu TR žemėje, o ryt susitikimas su jais/ juo/ ja!!!  bigsmile.gif  bigsmile.gif

As net neabejoju,kad tuoj prisijungsi prie laiminguju burio!!!Raisteliu medziai,zinok,daro stebuklus!!!
Atsakyti
Tigriuke, kuo didžiausios sėkmės tau! linkiu grįžti namo su savo svajonių tigriuku wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 09 02, 08:15)
O kaip paciai sekasi? 4u.gif

Kažkaip nelabai aš čia džiugiai nusiteikusi. Šiandien matė tris gero dydžio, vieną čiut mažesnį ir daugiau mažiukus. Bet bent jau paaiškėjo kodėl - padarius turkijoj AMH paaiškėjo, kad iš lietuviško tirto 3,2 sumažėjo iki 0,96 verysad.gif verysad.gif Net nesuprantu, ar čia Lietuvoj pieno riebumą tiria, ar čia taip po 2 iui ir IVF sumažėjo ... g.gif Bet nuotaika sugadino tai kaip reikalas... verysad.gif
Ryt eisiu vėl apžiūrai tai žiūrėsim kaip čia bus ir kas gausis po punkcijos.

QUOTE(R_Viltele @ 2016 09 02, 09:00)
Aukso pieva, jauciu maciau tave snd  tongue.gif

Viltele, linkiu sėkmės ir kad bent tas vienas gerai augtų! Turbūt ir aš tave mačiau rolleyes.gif jei dar pamatysi tai prieik susipažinti, gal dviese ten bus drąsiau blush2.gif

QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 09 02, 10:47)
O aš irgi jau keliu sparnus savo snaigiukų - šiandien vakare būsiu TR žemėje, o ryt susitikimas su jais/ juo/ ja!!!  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Sėkmės Tigriuke! bigsmile.gif

QUOTE(jurmarta @ 2016 09 02, 10:54)
As net neabejoju,kad tuoj prisijungsi prie laiminguju burio!!!Raisteliu medziai,zinok,daro stebuklus!!!

Na na, kas čia nutylėta? lotuliukas.gif Kas per raištelių medžiai? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 02, 11:54)

Kokie raisteliu medziai? rolleyes.gif cia Stambule? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2016 09 02, 14:01)
Kokie raisteliu medziai?  rolleyes.gif cia Stambule? wub.gif

Yra tokia sala šalia Stambulo-o ten ant aukšto kalno baznycia ,salia auga medziai,ant kuriu tukstanciai raisteliu-uzrisi galvodamas nora...o baznycioj noru dezute...zodziu man toks vaizdas,kad visos,kurios ten apsilanko-grizta nescios biggrin.gif ..
Papildyta:
Dar atsiliepkit prašau alergizuotų skaudančių užpakalių nuo prg ekspertės 4u.gif -kas ten padeda-kopūstlapiai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 09 02, 11:47)

Tigriuke, smagaus pasimatymo su snaigiukais ir grįžkit nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 02, 14:21)
Yra tokia sala šalia Stambulo-o ten ant aukšto kalno baznycia ,salia auga medziai,ant kuriu tukstanciai raisteliu-uzrisi galvodamas nora...o  baznycioj noru dezute...zodziu man toks vaizdas,kad visos,kurios ten apsilanko-grizta nescios biggrin.gif ..

O kaip ta sala vadinasi? Ir kaip ją pasiekti iš Stambulo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2016 09 02, 13:01)
Kokie raisteliu medziai?  rolleyes.gif cia Stambule? wub.gif

Ir Princesiu salose, uzlipus i kalna, prie baznyteles pilna raisteliu.. tik ten jie butent su situo nestuke.gif tikslu uzrisami lotuliukas.gif

Tigriuke, dideliausios sekmes!
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 02, 13:21)
Yra tokia sala šalia Stambulo-o ten ant aukšto kalno baznycia ,salia auga medziai,ant kuriu tukstanciai raisteliu-uzrisi galvodamas nora...o  baznycioj noru dezute...zodziu man toks vaizdas,kad visos,kurios ten apsilanko-grizta nescios biggrin.gif ..

Kaip suprantu, tai viena iš princų salų (Buyukada) ir joje esanti Šv. Jurgio bažnyčia bei vienuolynas. Kaip tik žadėjome ten apsilankyti per tas kelias laisvas dienas po punkcijos. Pabandysiu ir aš į tą kalną užkopti bei norą sugalvoti. Mažu pagelbės... wub.gif
O čia pasiskaitymui apie kalno legendą ir norų pildymus: http://www.mymerhaba...urkey-3813.html
Atsakyti
QUOTE(aukso_pieva @ 2016 09 02, 14:50)
Kaip suprantu, tai viena iš princų salų (Buyukada) ir joje esanti Šv. Jurgio bažnyčia bei vienuolynas. Kaip tik žadėjome ten apsilankyti per tas kelias laisvas dienas po punkcijos. Pabandysiu ir aš į tą kalną užkopti bei norą sugalvoti. Mažu pagelbės...  wub.gif
O čia pasiskaitymui apie kalno legendą ir norų pildymus:  http://www.mymerhaba...urkey-3813.html

Taip taip-sita!!Lipau kita diena po punkcijos per +40-vos infarkto negavau,kol uzlipom biggrin.gif ..Primeciau i noru dezute kruva lapeliu su dvynukiu pageidavimu..deja.viena isodino..bet ziurint i vos ne keturgubejancius skaicius-jau visokiu minciu kyla lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 02, 13:21)
Dar atsiliepkit prašau alergizuotų skaudančių užpakalių nuo prg ekspertės 4u.gif -kas ten padeda-kopūstlapiai? g.gif

Nzn ar padeda, ar pripranti paskui :D Buvau radusi senesnėse temutėse, kad tepdavo medumi šikniuką, tada dėdavo kopūsto. Jei turi alijošiaus - tai prapjovus sultimis tomis ant užpakali, u-dėti kokios dar marlės, taip kol alijošius išdžiūs (man šitas labiausiai patiko, tokia gaivuma būdavo po jo :D). Aišku, kaip merginos ir minėjo, kad svarbu dar kaip leidžia, ir pašildyti. Aj, dar po suleidmo gerai, tą vietą pamasažuoti kokių 10 min.
Aš db leidžiuos 1 ampolę iš ryto, ir 1 vakare - gūzai mažesni, kartais išvis jų nebūna, kad ir daugiau dūrių, bet man taip žymiai geriau ir sėdimojo mažiau kenčia. 4u.gif

Mergaitės, kumštukai už jus nestuke.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti
As tai bijau,jei nepavyks man prg pakelt iki rytdienos verysad.gif ..ATA tada ....
Atsakyti
Norų dėžutės, raišteliai... - ooo, geras :) mėgstu tokius dalykus, tik kad nežijonau bigsmile.gif

Jurmarta, manau pasikelsi. Man praeitą sykį buvo berods apie 40...tai aš iškart kai susivariau dvi ampoles, kitos dienos rytą pakartojus buvo virš šimto. Bet tu jįir leiskis kol kas kasdien, kad palaikyti jį aukštesnį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Januari: 02 rugsėjo 2016 - 14:13