Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 42-ta tema

QUOTE(jurmarta @ 2016 09 02, 07:47)
Noriuleliuku-nuostabu!!! wub.gif Dvynukai svajonė wub.gif  wub.gif

Na taip svajone:) Bet ir baimiu daugiau ir nesioti sunkiau, kai svajoji apie tai nepagalvoji. Kai tik suzinojau, kad du, truputi buvau supanikavus. Dabar jau prisijaukinau ta minti:)
Atsakyti
QUOTE(aukso_pieva @ 2016 09 01, 17:24)

Nekantrioji, sveikinimai tau  wub.gif  wub.gif  yahoo.gif Gražaus laukimo dabar jau  wub.gif  nestuke.gif

Aciu wub.gif
O kaip paciai sekasi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 09 02, 06:15)
Aciu wub.gif
O kaip paciai sekasi? 4u.gif

Sveikos,mergaites, as tokia kaip pusiau slapuke esu, nes nelabai moku cia elgtis, o ir situacija lb trapi, nes as pries dvi savaites jau buvau Tr, bet issiunte namo, nes nesistimuliavo.....tai bijau ka ir rasyt-gadint cia teigiamu emociju-o ju cia tiek daug thumbup.gif
Si cikla bandom vel-kol kas tik 1 folis, daugiau nesitikejau net, nes AMH 0.06, snd apziura-tai bus matyt.....
Aukso pieva, jauciu maciau tave snd tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(R_Viltele @ 2016 09 02, 10:00)
Sveikos,mergaites, as tokia kaip pusiau slapuke esu, nes nelabai moku cia elgtis, o ir situacija lb trapi, nes as pries dvi savaites jau buvau Tr, bet issiunte namo, nes nesistimuliavo.....tai bijau ka ir rasyt-gadint cia teigiamu emociju-o ju cia tiek daug  thumbup.gif
Si cikla bandom vel-kol kas tik 1 folis, daugiau nesitikejau net, nes AMH 0.06, snd apziura-tai bus matyt.....
Aukso pieva, jauciu maciau tave snd  tongue.gif

Viltele, mano likimo drauge, iš visos širdies linkiu, kad tas vienintelis folis būtų STEBUKLINAS wub.gif wub.gif wub.gif ir taptum nestuke.gif
Atsakyti
Panos,gal turit kas parduot leidziamo progesterono?Mano HCG-289,jei toliau tokiais tempais augs-po keliu menesiu ne gimdysiu o jau reiks i pirma klase leist blink.gif ..Zodziu matau,kad pritruksiu,nes reik dvigubom dozem maitint
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 02, 10:24)
Panos,gal turit kas parduot leidziamo progesterono?Mano HCG-289,jei toliau tokiais tempais augs-po keliu menesiu ne gimdysiu o jau reiks i pirma klase leist blink.gif ..Zodziu matau,kad pritruksiu,nes reik dvigubom dozem maitint

oho, gerai čia auga wub.gif gal 3 ax.gif pamirksėjai Emrei, tai įmetė dar porą turkiukų biggrin.gif
o tai koks progesteronas?
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 02, 10:24)

Jurmata, ramiai. Progesterono reikia ne vaiku augimui, o gimdos tonuso mazinimui. Manau tikrai nieko tau dvigubint nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 09 02, 11:26)
oho, gerai čia auga wub.gif gal 3 ax.gif pamirksėjai Emrei, tai įmetė dar porą turkiukų biggrin.gif
o tai koks progesteronas?

Ant persileidimo ribos-per savaite nukrito nuo 84 iki31-gi nustojau leistis kasdien,sumazinus buvau iki vienos ampules kas antra diena-o crinone man neveikia...Zodziu pavarysiu siandien kokias 4!!Bet tuoj baigsis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 02, 10:29)
Ant persileidimo ribos-per savaite nukrito nuo 84 iki31-gi nustojau leistis kasdien,sumazinus buvau iki vienos ampules kas antra diena-o crinone man neveikia...Zodziu pavarysiu siandien kokias 4!!Bet tuoj baigsis verysad.gif

o kokios prg normos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 09 02, 11:33)
o kokios prg normos? g.gif

Nuo 29..zodziu einu badytis
Atsakyti
Kiek džiugių naujienų!!!! WHUHU!!!! ploja.gif ploja.gif ploja.gif clap.gif clap.gif clap.gif

Nekantrioji, valio, kaip smagu !!!!!

Jurmarta, nu taigi taip ir turėjo būti - dvynukės flirt.gif flirt.gif

Aukso pieva, Viltele, Siaures meskute, dideliausios sėkmės !!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Visoms slapukėms ir pusiau slapukėms taip pat gero vėjo mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif victory.gif victory.gif

O aš irgi jau keliu sparnus savo snaigiukų - šiandien vakare būsiu TR žemėje, o ryt susitikimas su jais/ juo/ ja!!! bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriuke2: 02 rugsėjo 2016 - 10:48
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 09 02, 11:47)

O aš irgi jau keliu sparnus savo snaigiukų - šiandien vakare būsiu TR žemėje, o ryt susitikimas su jais/ juo/ ja!!!  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Sekmes tau tigriuke!!! laimingo kelio! 4u.gif

Atsakyti