Aciu visoms uz palaikyma jus visos nuostabios visoms linkiu to paties ir siunciu virusiuka
O kaip del progesterono,jis pas mane 50,4 nmol/l?leidziuos kas antra diena po 2 ampol.
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 09 01, 16:29)
Jau issirekiau,issistaugiau,tai ateinu biski ramesne siandien 8dpį....50,6 mano skaiciukas
Yeeeeeee!!!!!!!
Super, aukit dideli o progesteroną siulyciau kasdien po 2 ampoles pasileisti, kad jis butu didesnis. Ir paskui sekti
Viltele, ir tave su startu, sėkmės didžiausios.
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 09 01, 17:23)
gimdysim gal tuo paciu metu
Panasu,kad taip-tik tu kaip suprantu ne Lietuvoje?
QUOTE(Januari @ 2016 09 01, 14:25)
Super, aukit dideli o progesteroną siulyciau kasdien po 2 ampoles pasileisti, kad jis butu didesnis. Ir paskui sekti
Aciu
Supratau,eisiu kalt tada siandien dar viena ukola
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 01, 14:28)
Panasu,kad taip-tik tu kaip suprantu ne Lietuvoje?
Nea,as bananu zemej
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 01, 09:51)
Uzaugs daugiau!-nepergyvenk!O siaip va-uztenka gi vieno gero!
Žinau, kad užtenka vieno, bet vis tik apsidraudimui taip norisi kad būtų daugiau
QUOTE(Januari @ 2016 09 01, 09:59)
Aukso pieva, tikrai ras daugiau! Man ir sake mato 4-5 potencialius, kiti maziai buvo. Viskas bus gerai
Januari, kad tavo žodžiai tiesiai Devuliui į ausį
QUOTE(siaures meskute @ 2016 09 01, 11:37)
Abi su Viltele prisijungiam prie aukso pievos
Šiaurės meškute, Viltele, sveikos atvykusios! Kuo didžiausios sėkmės Taip smagu, kad prisijungiat
QUOTE(rneringa @ 2016 09 01, 12:49)
Šiaurės meškute, Viltele ir Aukso pieva ir visoms slapukėms linkiu tik didžiausios sėkmės ir visos grįžkit su išsipildžiusiomis svajonėmis
Ačiū už palaikymą
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 09 01, 15:29)
Jau issirekiau,issistaugiau,tai ateinu biski ramesne siandien 8dpį....50,6 mano skaiciukas
Nekantrioji, sveikinimai tau Gražaus laukimo dabar jau
QUOTE(aukso_pieva @ 2016 09 01, 20:24)
Žinau, kad užtenka vieno, bet vis tik apsidraudimui taip norisi kad būtų daugiau
Taip taip, reikia daugiau, kad broliams ir sesems uztektu Ir bus daugiau
QUOTE(gummy bear @ 2016 09 01, 19:27)
Taip taip, reikia daugiau, kad broliams ir sesems uztektu Ir bus daugiau
Aš aišku tikėjausi vis, kad iškart bus du. Dvynukai būtų svajonės išsipildymas Bet Emre net į kalbas nesileidžia...
QUOTE(aukso_pieva @ 2016 09 01, 20:32)
Aš aišku tikėjausi vis, kad iškart bus du. Dvynukai būtų svajonės išsipildymas Bet Emre net į kalbas nesileidžia...
Tai dar anksti Gal pries sodinima lengviau leisis i kalbas
Blem, merginos. Skaitau visas geras naujienas ir beveik asaroju, taip jautru ir dziugu, kad po truputi visos artejam svajones link.
Mes su vyru jau pasiilgom Stambulo, kaviniu...Vis pasikalbam, ir sypsomes.
Dvynukams jau suejo 14 sav., buvau priemime, nes maude pilva, o jie ten diskotekas rengia, abu beveik stovi ir ant koju spyruokliuoja, taip juokingai, tai nenuostabu, kad man ta pilva pamaudzia:)
Visoms, visoms sekmes!!!!!
Dvynukams jau suejo 14 sav., buvau priemime, nes maude pilva, o jie ten diskotekas rengia, abu beveik stovi ir ant koju spyruokliuoja, taip juokingai, tai nenuostabu, kad man ta pilva pamaudzia:)
QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 09 02, 08:38)
Blem, merginos. Skaitau visas geras naujienas ir beveik asaroju, taip jautru ir dziugu, kad po truputi visos artejam svajones link.
Noriuleliuku-nuostabu!!! Dvynukai svajonė