Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 42-ta tema

Aciu visoms uz palaikyma wub.gif jus visos nuostabios wub.gif visoms linkiu to paties ir siunciu virusiuka nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif

O kaip del progesterono,jis pas mane 50,4 nmol/l?leidziuos kas antra diena po 2 ampol.
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 09 01, 16:29)
Jau issirekiau,issistaugiau,tai ateinu biski ramesne biggrin.gif siandien 8dpį....50,6 mano skaiciukas wub.gif  wub.gif  wub.gif

Yeeeeeee!!!!!!! thumbup.gif yahoo.gif lithuania.gif victory.gif ploja.gif clap.gif clap_1.gif thumbup.gif ura.gif drinks_cheers.gif assa.gif leb.gif mamontovas.gif dan.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 01, 14:11)
Yeeeeeee!!!!!!! thumbup.gif  yahoo.gif  lithuania.gif  victory.gif  ploja.gif  clap.gif  clap_1.gif  thumbup.gif  ura.gif  drinks_cheers.gif  assa.gif  leb.gif  mamontovas.gif  dan.gif

thumbup.gif gimdysim gal tuo paciu metu lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
Super, aukit dideli wub.gif thumbup.gif thumbup.gif o progesteroną siulyciau kasdien po 2 ampoles pasileisti, kad jis butu didesnis. Ir paskui sekti 4u.gif

Viltele, ir tave su startu, sėkmės didžiausios. 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 09 01, 17:23)
thumbup.gif gimdysim gal tuo paciu metu lotuliukas.gif  wub.gif

Panasu,kad taip-tik tu kaip suprantu ne Lietuvoje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Januari @ 2016 09 01, 14:25)
Super, aukit dideli  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif o progesteroną siulyciau kasdien po 2 ampoles pasileisti, kad jis butu didesnis. Ir paskui sekti  4u.gif

Viltele, ir tave su startu, sėkmės didžiausios.  4u.gif  wub.gif

Aciu wub.gif
Supratau,eisiu kalt tada siandien dar viena ukola
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 01, 14:28)
Panasu,kad taip-tik tu kaip suprantu ne Lietuvoje? smile.gif

Nea,as bananu zemej biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 01, 09:51)
Uzaugs daugiau!-nepergyvenk!O siaip va-uztenka gi vieno gero! 4u.gif

Žinau, kad užtenka vieno, bet vis tik apsidraudimui taip norisi kad būtų daugiau ax.gif

QUOTE(Januari @ 2016 09 01, 09:59)
Aukso pieva, tikrai ras daugiau! Man ir sake mato 4-5 potencialius, kiti maziai buvo. Viskas bus gerai  wub.gif

Januari, kad tavo žodžiai tiesiai Devuliui į ausį wub.gif

QUOTE(siaures meskute @ 2016 09 01, 11:37)
Abi su Viltele prisijungiam prie aukso pievos  thumbup.gif

Šiaurės meškute, Viltele, sveikos atvykusios! Kuo didžiausios sėkmės 4u.gif 4u.gif Taip smagu, kad prisijungiat thumbup.gif

QUOTE(rneringa @ 2016 09 01, 12:49)
Šiaurės meškute, Viltele ir Aukso pieva ir visoms slapukėms linkiu tik didžiausios sėkmės ir visos grįžkit su išsipildžiusiomis svajonėmis nestuke.gif  nestuke.gif

Ačiū už palaikymą wub.gif

QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 09 01, 15:29)
Jau issirekiau,issistaugiau,tai ateinu biski ramesne biggrin.gif siandien 8dpį....50,6 mano skaiciukas wub.gif  wub.gif  wub.gif

Nekantrioji, sveikinimai tau wub.gif wub.gif yahoo.gif Gražaus laukimo dabar jau wub.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(aukso_pieva @ 2016 09 01, 20:24)
Žinau, kad užtenka vieno, bet vis tik apsidraudimui taip norisi kad būtų daugiau  ax.gif

Taip taip, reikia daugiau, kad broliams ir sesems uztektu wub.gif Ir bus daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 09 01, 19:27)
Taip taip, reikia daugiau, kad broliams ir sesems uztektu wub.gif Ir bus daugiau mirksiukas.gif

Aš aišku tikėjausi vis, kad iškart bus du. Dvynukai būtų svajonės išsipildymas wub.gif wub.gif Bet Emre net į kalbas nesileidžia... lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aukso_pieva @ 2016 09 01, 20:32)
Aš aišku tikėjausi vis, kad iškart bus du. Dvynukai būtų svajonės išsipildymas  wub.gif  wub.gif  Bet Emre net į kalbas nesileidžia...  lotuliukas.gif  doh.gif

Tai dar anksti mirksiukas.gif Gal pries sodinima lengviau leisis i kalbas :)
Atsakyti
Blem, merginos. Skaitau visas geras naujienas ir beveik asaroju, taip jautru ir dziugu, kad po truputi visos artejam svajones link.
Mes su vyru jau pasiilgom Stambulo, kaviniu...Vis pasikalbam, ir sypsomes.
Dvynukams jau suejo 14 sav., buvau priemime, nes maude pilva, o jie ten diskotekas rengia, abu beveik stovi ir ant koju spyruokliuoja, taip juokingai, tai nenuostabu, kad man ta pilva pamaudzia:)
Visoms, visoms sekmes!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 09 02, 08:38)
Blem, merginos. Skaitau visas geras naujienas ir beveik asaroju, taip jautru ir dziugu, kad po truputi visos artejam svajones link.
Mes su vyru jau pasiilgom Stambulo, kaviniu...Vis pasikalbam, ir sypsomes.
Dvynukams jau suejo 14 sav., buvau priemime, nes maude pilva, o jie ten diskotekas rengia, abu beveik stovi ir ant koju spyruokliuoja, taip juokingai, tai nenuostabu, kad man ta pilva pamaudzia:)
Visoms, visoms sekmes!!!!!

Noriuleliuku-nuostabu!!! wub.gif Dvynukai svajonė wub.gif wub.gif
Atsakyti