Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 42-ta tema

Aukso pieva,kaip sekasi?Kaip turtas auga? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 01, 09:16)
Aukso pieva,kaip sekasi?Kaip turtas auga? wub.gif

Net nežinau kaip čia įvertinti... Praėjusią konsultaciją Emre sakė mato tik 4 didelius folius ir daugiau mažiukų, iš kurių daug nereikėtų tikėtis. Kažkaip nuvylė, nes AMH pakankamas mano, o LT išpunktavo 11, iš kurių 10 buvo geros kokybės. Tai dabar pasidarė dar baisiau.. verysad.gif Tikiuosi, bent tie 4 nepaves manęs ir bus puikūs bei meilūs wub.gif Ryt vėl konsultacija, tai tikiuosi bus tik geros žinios.
Atsakyti
QUOTE(aukso_pieva @ 2016 09 01, 10:43)
Net nežinau kaip čia įvertinti... Praėjusią konsultaciją Emre sakė mato tik 4 didelius folius ir daugiau mažiukų, iš kurių daug nereikėtų tikėtis. Kažkaip nuvylė, nes AMH pakankamas mano, o LT išpunktavo 11, iš kurių 10 buvo geros kokybės. Tai dabar pasidarė dar baisiau..  verysad.gif  Tikiuosi, bent tie 4 nepaves manęs ir bus puikūs bei meilūs  wub.gif  Ryt vėl konsultacija, tai tikiuosi bus tik geros žinios.

Uzaugs daugiau!-nepergyvenk!O siaip va-uztenka gi vieno gero! 4u.gif
Panos,nėštukės,ar jūs maudotės jūroj,ežeruose nėščios?Mūsų pliaže daug nėštukių plaukioja deginas ir aš biškį pasimetus dėl tokių draudimų g.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 08 31, 13:28)
oooo, ką prisiminiau paklaust. Tų, kurių labai skausmingos mmm (1-3d.). Aš be 2-3 Ibumetino niekaip. Kaip stimuliacijos metu? nebūna skausmų? ar leidžia gert nuo skausmo? Numirčiau be tabletkos huh.gif

Man per mmm būdavo baisiausi galvos skausmai (gal kaip migrenos nzn, net iki pykinimu), bet kažkokia mistika, būnant Tr per 1 ir 2 stimuliacijas apsejau be vaistų ir skausmo tokio nebuvo. bigsmile.gif
Mačiau dar dėl progesterono snekuciavotes, aš ir planuoju ilgiau nei iki 12 savaites ji dėtis/leistis, sekant ar kinta ar ne. Tr man buvo sumazine po 1 crinoni i diena, tai aš dar po 1 ampolyte leidaus. Nes pirmą syki, man ryškiai crinonio buvo mažai, ne pasisavindavo-tai bijojau. O kai prasidėjo tepliones, tai kol kas tik ant leidžiamo likau. blush2.gif

Lamona, ar jau buvau pirmam pasimatyme su kleckiuku? wub.gif

Beje, šiandien skambino Mastura, klause kokia savijauta ir ar vienas vaisiukas ar du, nes suvedineja duomenis. Kokia ji man fainuole wub.gif

Jurmarta, geros keliones trejutukui jūsų 4u.gif

Papildyta:
Aukso pieva, tikrai ras daugiau! Man ir sake mato 4-5 potencialius, kiti maziai buvo. Viskas bus gerai wub.gif
Jurmarta, aš asmeniškai tai tryzne, nei deginciaus, nei maudyciaus ax.gif
Atsakyti
Siaures meškutė, "uzciokinau", kad tu pink bigsmile.gif Didžiausios sėkmės ir stipriai spaudžiu kumščius wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 01, 10:51)
Uzaugs daugiau!-nepergyvenk!O siaip va-uztenka gi vieno gero! 4u.gif
Panos,nėštukės,ar jūs maudotės jūroj,ežeruose nėščios?Mūsų pliaže daug nėštukių plaukioja deginas ir aš biškį pasimetus dėl tokių draudimų g.gif

Jurmata, gal tu pasisaugok dabar, nes tie vandenys, saules vonios ir visokios infekcijos pirmo trimestero metu nera gerai (bent jau as taip manau)ax.gif bus tu vandenu ir atostogu prie juros :mirksiukas:gero poilsio! vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2016 09 01, 11:31)
Jurmata, gal tu pasisaugok dabar, nes tie vandenys, saules vonios ir visokios infekcijos pirmo trimestero metu nera gerai (bent jau as taip manau)ax.gif bus tu vandenu ir atostogu prie juros  :mirksiukas:gero poilsio! vacation1.gif

Zinai,prisiskaiciau va kruvas straipsniu,kitu nesciuju komentaru-dauguma maudesi ir viskas oki-ir gydytojai leido,tuo labiau juroj,taigi Juodoji jura musu laukia! wub.gif
Papildyta:
Šiaurės meškute,Slapuke!!!Sekmės dideliausios!!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 01, 11:46)
Zinai,prisiskaiciau va kruvas straipsniu,kitu nesciuju komentaru-dauguma maudesi ir viskas oki-ir gydytojai leido,tuo labiau juroj,taigi Juodoji jura musu laukia! wub.gif
Papildyta:

Tai aisku, kad nedraudziama ir nestumas ne liga ir saugios maudynes sveika nesciajai (ypac velesniu periodu), jei kokiu komplikaciju nera, bet as asmeniskai nerizikuociau kol viskas dar taip trapu ir nauja, nes tas pirmas trimestras gi rizinkingiausias 4u.gif kaip bebutu, cia tik mano nuomone, kuri nebutinai teisinga mirksiukas.gif bet va koki straipsniuka ant greicio radau " http://www.mamyciukl...tu...ne-16710/". Spresk pati ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 01, 11:46)

Ne Slapukė gi va papinkinau blush2.gif rolleyes.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Januari @ 2016 09 01, 11:26)
Siaures meškutė, "uzciokinau", kad tu pink  bigsmile.gif Didžiausios sėkmės ir stipriai spaudžiu kumščius  wub.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

wub.gif wub.gif

Abi su Viltele prisijungiam prie aukso pievos thumbup.gif

Kaip mūsų pupo nekantrioji? wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaures meskute: 01 rugsėjo 2016 - 12:19

wub.gif wub.gif

Abi su Viltele prisijungiam prie aukso pievos thumbup.gif
Kaip mūsų pupo nekantrioji wub.gif wub.gif
[/quote]

Sekmes jums abiems! 4u.gif
Atsakyti
ar pink'inimas reiškia buvimą procese TR? :)
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 09 01, 13:15)
ar  pink'inimas reiškia buvimą procese TR? :)

Taip pink'inamos tos, kurios tr procese arba konsultacijom ir pan ir pažymimos pupo taip pat pink'inamos iki ats. wub.gif
Atsakyti