Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 42-ta tema

QUOTE(jurmarta @ 2016 08 31, 16:50)
Aciu Tau uz info! 4u.gif O tos savaites nuo kada skaiciuojasi?Pirmos paskutiniu mm dienos?Punkcijos dienos ar transferio? biggrin.gif

Iš punkcijos d reikia atimti 14 d. Ir tai bus nėštumo pradžia. Gali sutapti su paskutinių mm pirma d, bet gali ir nesutapti.
Aš vartosiu prg truputį ilgiau, nei iki dvyliktos savaitės ir mažinsiu palaipsniui ir turbūt kraują tirsiuosi
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 31, 14:45)
Visoms Jums po 4u.gif Jūs nuostabios!!!! wub.gif ...Dar biski pasinervinsiu iki penktadienio hcg-kad skaiciukai nenukristu-o jei bus oki-apsiraminu ir isskrendam TRISE! wub.gif  i laimėta kelionę į Bulgariją! vacation1.gif ...Gal galit man parekomenduot pacia paciausia gydytoja nestukiu prieziurai Vilniuje? 4u.gif Ir kada reikia pasirodyt?

Aš lankiaus pas M. Taip, buvo brangu ir šiaip nuotykiú buvo. Bet bendrai tai labai žiūrėjo mane ir esu dėkinga, kad buvo atsargi kur reikėjo ir nekėlė streso kur nereikėjo.
Paprastai 6 sav reikia pasirodyti, anksčiau nereikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lock: 31 rugpjūčio 2016 - 18:50
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 31, 16:23)
O iki keliu menesiu reikia ta progesterona papildomai naudot?

As naudojau iki 15 sav, bet paskui po truputi mazinau, jau progestan nesileidau kiek pamenu nuo 13 sav, tik dejausi crinone, 14 sav.kas antra diena.
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 08 31, 17:03)
Iš punkcijos d reikia atimti 14 d. Ir tai bus nėštumo pradžia. Gali sutapti su paskutinių mm pirma d, bet gali ir nesutapti.
Aš vartosiu prg truputį ilgiau, nei iki dvyliktos savaitės ir mažinsiu palaipsniui ir turbūt kraują tirsiuosi

As taip pat PRG planuoju naudoti ilgiau negu iki 12savaites, gal netgi iki 5men., tik, aisku, jau nebe kasdien, kaip dabar dar leidziames kasdien kolkas, reikes po to jau retinti
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 08 31, 19:28)
As taip pat PRG planuoju naudoti ilgiau negu iki 12savaites, gal netgi iki 5men., tik, aisku, jau nebe kasdien, kaip dabar dar leidziames kasdien kolkas, reikes po to jau retinti

Manau, kad reiktų pasitirti jį mažinant. Kam naudoti, jei jis ir taip būtų aukštas?
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 08 31, 19:03)

Tai jei man punkcija buvo 15-ta,tai mano nestumui jau 5savaitės????Nu man tai cia kosmosas tas skaiciavimas atrodo blink.gif Nescia kai dar ne kvapo nestumo nebuvo??
Atsakyti
Jurmarta!!!!! yahoo.gif yahoo.gif super naujienos!!! ramybės, kantrybės ir begalinio džiaugsmo linkiu wub.gif

Kaip PUPO laikosi? nestuke.gif

Slapukėms ir besiruošiančioms linkiu kuo didžiausios sėkmės thumbup.gif Žinau, kad neramu, suprantu, kad baisu, bet tikėkit ir šypsokitės, nes turkai padarys viską, ką tik gali.

Liūdna, kad temoje vis dar yra liūdnų naujienų.. verysad.gif Ailima, laikykis, mergyt.. Ateis ir į tavo kiemą šventė console.gif
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 31, 20:03)
Tai jei man punkcija buvo 15-ta,tai mano nestumui jau 5savaitės????Nu man tai cia kosmosas tas skaiciavimas atrodo blink.gif Nescia kai dar ne kvapo nestumo nebuvo??

aha, nėščia buvai jau pirmą ciklo dieną biggrin.gif

va šita skaičiuoklė faina, įsivesk savo duomenis, aiškiau bus http://www.wantbaby....beta-hcg-levels
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 31, 20:03)

Taip ir yra. Nėštumas nuo foliukų augimo pradžios skaitosi. Tu jau penktą savaitę nėščia mirksiukas.gif
Atsakyti
Jurmarta, mergyt, labai labai džiaugiuosi už jus tris, už tavo su vyru laimę wub.gif aukit, didėkit, stiprėkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2016 08 31, 22:52)
Jurmarta, mergyt, labai labai džiaugiuosi už jus tris, už tavo su vyru laimę wub.gif aukit, didėkit, stiprėkit 4u.gif

Jautruole 4u.gif friends.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 08 31, 16:26)
Tau visas d skauda? Pirmą dieną gi dar nesistimuliuoji. Aš kankinausi vieną dieną prieš ivf. Nenorėjau vaistų gerti, bet, kai ten tokie karščiai, tai skausmai mažesni būna. O šiaip, aš vežiausi viskio. Galvojau, kad jei jau neiškentėsiu, tai gelvėsiuos nuo skausmo savo metodais - stikliukas viskio ir karšta juoda arbata užsigerti.

Dažniausiai 1-3dienom visada bent po 1-2 tabl. kasdien. Kažkaip įdomiai, dvi stimuliacijas turėjau, bet nepamenu, buvo skausmai ar ne. Nors nerandu loginio ryšio, kad su gonaliu imtų ir nebeskaudėti.
Viskis. O. flirt.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 01 rugsėjo 2016 - 07:40
QUOTE(nefifi @ 2016 09 01, 07:40)
Dažniausiai 1-3dienom visada bent po 1-2 tabl. kasdien. Kažkaip įdomiai, dvi stimuliacijas turėjau, bet nepamenu, buvo skausmai ar ne. Nors nerandu loginio ryšio, kad su gonaliu imtų ir nebeskaudėti.
Viskis. O.  flirt.gif  biggrin.gif

Galima brendį vietoj viskio lotuliukas.gif
Atsakyti