Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 42-ta tema

QUOTE(Fridaa @ 2016 08 15, 22:32)
2
Taip kad sunku atsakyti del K paskirto plano. As zinau viena, kad daugiau man sudarytos schemos nesilaikysiu, nes sirdis sako kad nereikia.

Aciu Tau labai labai,kad atsakei! 4u.png Man ji siulo imunoglobulina pries isodinima ir po,bet sako nera butinybes..cia as daugiau uzsimaniau jo,nes bijau,kad kokios kileres neissoktu..bet vis dar bijau,kad jis ir nesugadintu reikalo..zodziu pasimetime visiskam verysad.png
Atsakyti
QUOTE(tapsnokle @ 2016 08 15, 20:57)
Aciu Tau labai labai,kad atsakei! 4u.png Man ji siulo imunoglobulina pries isodinima ir po,bet sako nera butinybes..cia as daugiau uzsimaniau jo,nes bijau,kad kokios kileres neissoktu..bet vis dar bijau,kad jis ir nesugadintu reikalo..zodziu pasimetime visiskam verysad.png

Pats imunoglobulinas jums tikrai nepakenks,gali jo tik buti per mazai.
As pas karpenko nebuvus,bet buvus pas gorgy su abiems nestumais.ir visokiems imunams daromi konkretus ir tikslus tyrimai,kad butu aisku ko kiek vartoti ir kada.
Imunoglobulino man teko tik viena karta,ir kaina jo buvo apie 2000 euru.kazkada seniai viena mergina gilinosi i visus dozavimo ir kainu reikalus,tai jei ir k imunoglobulinas butu tokia doze leidziamas tai kainuotu tiek pat.tai mano supratimu,ten yra labai nedidukes dozes.ir siaip be jokiu tyrimu tai man visas tas reikalas toks neuztikrintas.aisku,lt nera galimybes tai daryti ir aplamai reikia dziaugtis ,kad kazkas imasi to kuo kiti netiki.bet kazkaip nereikia tiketis ir stebuklu,gal ta ar kita kart nekibo del visai kitokiu priezasciu.
Kaip bebutu visoms sekmes dideles!
Atsakyti
Merginos, ar yra koks realus skirtumas tarp Ovaboost ir Inofolic? anksčiau su pertraukom Inofolic vartodavau, dabar norisi irgi kažkuo pasisveikatint. Ir kur Ovaboost pigiausia pirkti.
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 08 16, 10:58)
Merginos, ar yra koks realus skirtumas tarp Ovaboost ir Inofolic? anksčiau su pertraukom Inofolic vartodavau, dabar norisi irgi kažkuo pasisveikatint. Ir kur Ovaboost pigiausia pirkti.

Inofolice tik dvi sudėtinės medžiagos :foliatas ir dar kažkas. O ovabooste yra vitaminų kompleksas visas. Į jį taip pat įeina foliatas ir ta kita medžiaga, jei neklystu. Bet dar plius visko ten daug yra.
Aš mąstau kur savo ovaboostą kišti, nes jis man turbūt nebebus reikalingas, tikiuosi tris ateinančius metus. O per tiek laiko galiojimas jo pasibaigs. Gal norėtum pirkti? Jei taip, tai už kiek? Turiu daugiau nei du buteliukus , bet visi atidaryti, nes vieną darbe vartojau, kitą - namuose, o trečią - Turkijoje
Papildyta:
QUOTE(ailima @ 2016 08 15, 14:33)
Ligoninėj,kraujavimas buvo apmažėjęs, o šiandien vėl pasipylė,gal ryt echo darys,pažiūrėsim ar dar laikosi mažiukas,kai tokie kraujavimai tai jam tikrai nelengva atsilaikyti sad.png guliu ir lab.saugau

Stiprybės tau ir tavo mažiukui 4u.png

Papildyta:
QUOTE(tapsnokle @ 2016 08 15, 18:18)
Labai reikia Jūsų patarimo,merginos,kurios naudojot Karpenko skirta vaistu schema ir jums po IVF nebuvo kibimo..Kaip Jūs manot,ar tai galėjo kišti koją?Ji lyg užgarantavo,kad pvz imunoglobulinas pakenkti negali..Pasidalinkit,prašau savo nuomone 4u.png

Mane K siuntė pas imunologą. Užsirašiau į Santarus ir pakliuvau pas gyd. Chomičienę. Ji padarė man visus tyrimus ir pasakė tik imunoglobulino nesileisti, jei K lieps, nes ji žino, kad K visoms jį duoda leistis. Chomičienė sakė, kad mano imunoglobulinas normos ribose, leistis reikia tam, kam jo trūksta. O, jei organizme kokios medžiagos normoje, o tu dar ir vaisto pavidalu ją vartosi, tai yra negerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaMona: 16 rugpjūčio 2016 - 12:26
Sveikos, mergaitės, buvau dingusi iš eterio,nors ir taip kaip jaunas mėnulis pasirodydavau.
Sveikinimai didžiausi supuojančioms savo stebuklelius - gražių akimirkų, ramių naktelių, daug pienelio.
Mergaites, kurioms pavyko - saugokit ir auginkit stiprius žirniukus visus 9 mėn. 4u.png
Kurioms nepavyko, linkiu, kad galimybės leistų, atsitiestumėt ir rastumėt stiprybės bei jėgų siekti savo svajonės 4u.png
Na, o mes iš to gausaus būrio, kuris buvo liepos mėnesį. Jei trumpai, šįkart stimuliuojant folikulai augo netolygiai, matė 4-5 potencialius, 4 galbūt spėsiančius daaugti...ir mažiukų, kurie visai nerodė iniciatyvos judėti iš vietos … Mūsų nuostabai - išpunktavo 18, subrendusių buvo 11, apsivaisino 8. Penktai dienai turėjome 6 blastutes, 2 įsodino, 4 užšaldė. HCG 8 dpi-178, 10 dpi-312, 14 dpi-1615, 17 dpi-4686.
Penktadienį pradėjau kraujuoti, ne gausiai, panašiai kaip mmm, bet taip išsigandau….atrodo akyse tempti pradėjo... Sesė nuvežė i Santariškes, apžiūrėjus gydytoja pasakė, kad yra hematoma, dėl kurios ir pakraujuoju bei parodė žirniuką jau su plakančia širdute. Ir išleido namo.
Ilgąjį savaitgalį gulimas režimas, nuo šiandien biuletenyje. Kraujavimas penktadienį liovėsi, tik karts nuo karto patepa rudai.
Aš esu be galo dėkinga kiekvienai iš Jūsų. Be šitos temutes, be Jūsų asmeninės patirties, patarimų, palaikymo - tikrai nebūtume tiek toli nuėję. Stipriai, stipriai apkabinu 4u.png

Jurmarta, kumštukai už jus 4u.png

Ailima, kaip jūs? Tikiuosi jau geryn 4u.png
Atsakyti
Januari, kokios naujienos wub30x30.png wub30x30.png Kazkaip vis galvojau, kad ruosiates i Stambula, o jus jau nestuke.png thumbup2.png
Graziai auginkit savo zirniuka 4u.png
Atsakyti
QUOTE(Januari @ 2016 08 16, 12:30)
Sveikos, mergaitės, buvau dingusi iš eterio,nors ir taip kaip jaunas mėnulis pasirodydavau.
Sveikinimai didžiausi  supuojančioms savo stebuklelius - gražių akimirkų, ramių naktelių, daug pienelio.
Mergaites, kurioms pavyko - saugokit ir auginkit stiprius žirniukus visus 9 mėn.  4u.png
Kurioms nepavyko, linkiu, kad galimybės leistų, atsitiestumėt ir rastumėt stiprybės bei jėgų siekti savo svajonės  4u.png
Na, o mes iš to gausaus būrio, kuris buvo liepos mėnesį. Jei trumpai, šįkart stimuliuojant folikulai augo netolygiai, matė 4-5 potencialius, 4 galbūt spėsiančius daaugti...ir mažiukų, kurie visai nerodė iniciatyvos judėti iš vietos … Mūsų nuostabai - išpunktavo 18, subrendusių buvo 11, apsivaisino 8. Penktai dienai turėjome 6 blastutes, 2 įsodino, 4 užšaldė. HCG 8 dpi-178, 10 dpi-312, 14 dpi-1615, 17 dpi-4686.
Penktadienį pradėjau kraujuoti, ne gausiai, panašiai kaip mmm, bet taip išsigandau….atrodo akyse tempti pradėjo... Sesė nuvežė i Santariškes, apžiūrėjus gydytoja pasakė, kad yra hematoma, dėl kurios ir pakraujuoju bei parodė žirniuką jau su plakančia širdute. Ir išleido namo.
Ilgąjį savaitgalį gulimas režimas, nuo šiandien biuletenyje. Kraujavimas penktadienį liovėsi, tik karts nuo karto patepa rudai.
Aš esu be galo dėkinga kiekvienai iš Jūsų. Be šitos temutes, be Jūsų asmeninės patirties, patarimų, palaikymo - tikrai nebūtume tiek toli nuėję. Stipriai, stipriai apkabinu  4u.png 

Jurmarta, kumštukai už jus  4u.png

Ailima, kaip jūs? Tikiuosi jau geryn  4u.png

Sveikinimai jums didžiausi 4u.png
Atsakyti
QUOTE(Januari @ 2016 08 16, 13:30)

Oi kaip smagu kad pavyko!!! Kada įsodinimas buvo? Hcg tai didelis lab.thumbup2.png!!!

Pas mane nežinomybė tęsiasi,kraujuoju mažiau,pūslytė laikosi,kaip ir paaugus,bet va embrioniuko kaip ir nematyti,nieko nedetalizuoja,liepė gulėti
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 08 16, 12:38)
Januari, kokios naujienos wub30x30.png  wub30x30.png Kazkaip vis galvojau, kad ruosiates i Stambula, o jus jau nestuke.png  thumbup2.png
Graziai auginkit savo zirniuka 4u.png

QUOTE(LaMona @ 2016 08 16, 12:48)
Sveikinimai jums didžiausi  4u.png

Ačiū, mergaites wub30x30.png

QUOTE(ailima @ 2016 08 16, 12:56)
Oi kaip smagu kad pavyko!!! Kada įsodinimas buvo? Hcg tai didelis lab.thumbup2.png!!!

Pas mane nežinomybė tęsiasi,kraujuoju mažiau,pūslytė laikosi,kaip ir paaugus,bet va embrioniuko kaip ir nematyti,nieko nedetalizuoja,liepė gulėti

Įsodinimas buvo 07.19. Kumštukai už jus ir teigiamų minčių! Tikiu, kad viskas bus gerai wub30x30.png
Atsakyti
Jurmarta, kaip laikaisi? gal jau punkcija turejai? 4u.png
Atsakyti
Sveikinimai didžiausi  supuojančioms savo stebuklelius - gražių akimirkų, ramių naktelių, daug pienelio.
Mergaites, kurioms pavyko - saugokit ir auginkit stiprius žirniukus visus 9 mėn.  4u.png
Kurioms nepavyko, linkiu, kad galimybės leistų, atsitiestumėt ir rastumėt stiprybės bei jėgų siekti savo svajonės  4u.png
Aš esu be galo dėkinga kiekvienai iš Jūsų. Be šitos temutes, be Jūsų asmeninės patirties, patarimų, palaikymo - tikrai nebūtume tiek toli nuėję. Stipriai, stipriai apkabinu  4u.png 

Jurmarta, kumštukai už jus  4u.png

Nuosirdziausi sveikinimai! wub30x30.png Saugokite save smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2016 08 16, 13:56)

Ailima, visi šilčiausi linkėjimai ir tikėjimas siunčiami Tau su Mažyliu 4u.png 4u.png. Ilsėkis ir neprarask tikėjimo 4u.png
Papildyta:

Januari, ilsėkis ir tik saugok save 4u.png . Tu dabar esi svarbiausia 4u.png.
Atsakyti