Sveikos, mergaitės, buvau dingusi iš eterio,nors ir taip kaip jaunas mėnulis pasirodydavau.
Sveikinimai didžiausi supuojančioms savo stebuklelius - gražių akimirkų, ramių naktelių, daug pienelio.
Mergaites, kurioms pavyko - saugokit ir auginkit stiprius žirniukus visus 9 mėn.
Kurioms nepavyko, linkiu, kad galimybės leistų, atsitiestumėt ir rastumėt stiprybės bei jėgų siekti savo svajonės
Na, o mes iš to gausaus būrio, kuris buvo liepos mėnesį. Jei trumpai, šįkart stimuliuojant folikulai augo netolygiai, matė 4-5 potencialius, 4 galbūt spėsiančius daaugti...ir mažiukų, kurie visai nerodė iniciatyvos judėti iš vietos
Mūsų nuostabai - išpunktavo 18, subrendusių buvo 11, apsivaisino 8. Penktai dienai turėjome 6 blastutes, 2 įsodino, 4 užšaldė. HCG 8 dpi-178, 10 dpi-312, 14 dpi-1615, 17 dpi-4686.
Penktadienį pradėjau kraujuoti, ne gausiai, panašiai kaip mmm, bet taip išsigandau
.atrodo akyse tempti pradėjo... Sesė nuvežė i Santariškes, apžiūrėjus gydytoja pasakė, kad yra hematoma, dėl kurios ir pakraujuoju bei parodė žirniuką jau su plakančia širdute. Ir išleido namo.
Ilgąjį savaitgalį gulimas režimas, nuo šiandien biuletenyje. Kraujavimas penktadienį liovėsi, tik karts nuo karto patepa rudai.
Aš esu be galo dėkinga kiekvienai iš Jūsų. Be šitos temutes, be Jūsų asmeninės patirties, patarimų, palaikymo - tikrai nebūtume tiek toli nuėję. Stipriai, stipriai apkabinu
Jurmarta, kumštukai už jus
Ailima, kaip jūs? Tikiuosi jau geryn