Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 42-ta tema

QUOTE(jurmarta @ 2016 08 31, 09:40)
Sedziu ir žliumbiu...net nežliumbiu o raudu lotuliukas.gif ..

Merginos,čia tik Jūsų visų dėka!! wub.gif Jūsų siunčiama gera energija pasiekė mano Pilvinuką wub.gif Kaip neaugsi,kaip šitiek žmonių tau gero linki wub.gif

Ir dar kiek nezinai kas laiko kumscius... blush2.gif wub.gif
Aukit taip ir toliau!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 31, 10:40)
Sedziu ir žliumbiu...net nežliumbiu o raudu lotuliukas.gif ..

Merginos,čia tik Jūsų visų dėka!! wub.gif Jūsų siunčiama gera energija pasiekė mano Pilvinuką wub.gif Kaip neaugsi,kaip šitiek žmonių tau gero linki wub.gif

Jurmata, jokio zliumbimo dabar!!!!! Geri skaiciukai kokie! thumbup.gif Dabar augink kruopa ir buk rami mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 31, 09:54)
Prisiduodu savo NPK(Nuostabiai palaikymo Komandai): HCG 10 DPI 84.2...8DPI buvo 19

Argi nesakiau: "paniką - šalin, ramybę - pirmyn" wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif.
Viskas super, geriau ir būti negali thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(rneringa @ 2016 08 31, 11:33)
Argi nesakiau: "paniką - šalin, ramybę - pirmyn" wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif.
Viskas super, geriau ir būti negali thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Jurmarta, dabar prašau pasidalinkit kokius papildus, maistą gėrimus valgėt/ gėrėt? Ką darėt, kad pagerinti kiaušialąsčių kokybę? Dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 08 31, 11:35)

Jurmarta, dabar prašau pasidalinkit kokius papildus, maistą gėrimus valgėt/ gėrėt? Ką darėt, kad pagerinti kiaušialąsčių kokybę? Dėkoju 4u.gif

Nebuvo ji gera ta kokybe-gi is 6 liko tik vienas vienintelis mano...Nieko negeriau,nevalgiau specialaus,netgi meciau Ovaboosta,nes intuicija snibzdejo,kad jo man nereikia..Leidaus Karpenko skirta Cikloferona,kad sustiprint organizma ir selena vartojauir turkai skyre cyclo-proginova pries IVF...ir viskas..Vyrui padejo bebro sruogliai,uzkele kieki nuo 70 iki 238..o mano stebukladarys yra Emre wub.gif Be to man padejo minciu vizualizacija,meditacija ir t.t biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 31, 11:00)
Nebuvo ji gera ta kokybe-gi is 6 liko tik vienas vienintelis mano...Nieko negeriau,nevalgiau specialaus,netgi meciau Ovaboosta,nes intuicija snibzdejo,kad jo man nereikia..Leidaus Karpenko skirta Cikloferona,kad sustiprint organizma  ir selena vartojauir turkai skyre cyclo-proginova pries IVF...ir viskas..Vyrui padejo bebro sruogliai,uzkele kieki nuo 70 iki 238..o mano stebukladarys yra Emre wub.gif Be to man padejo minciu vizualizacija,meditacija ir t.t biggrin.gif

Va, aš galvoju, kokio velnio nusipirkau Ovaboost'o 2 pakuotes, pagėriau 3 dienas ir galvoju, kad man jo nereikia. Pasivadovausiu Masturos - Q10 ir žuvų taukų pagert.
Tai jei kam Ovaboost'o pigiau - kreipkitės :)
Atsakyti
Blyn tempa37,2..-cia nieko blogo?..Siaip dar galvoju-per anksti cia as dziaugiuosi....matem daug tragisku pavyzdziu....galesiu nusiramint tik jei dagyvensiu iki plakancios sirdeles...
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 31, 12:12)
Blyn tempa37,2..-cia nieko blogo?..Siaip dar galvoju-per anksti cia as dziaugiuosi....matem daug tragisku pavyzdziu....galesiu nusiramint tik jei dagyvensiu iki plakancios sirdeles...

tu nesijaudink ir nestresuok 4u.gif :) pakilusi bazine temperature yra vienas is nestumo zenklu, jei ji nebuna auksta nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 31, 08:54)
Prisiduodu savo NPK(Nuostabiai palaikymo Komandai): HCG 10 DPI 84.2...8DPI buvo 19

Jėga bigsmile.gif
Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 31, 11:12)

Tikrai nieko blogo, čia nestukiska temp. nestuke.gif 4u.gif reikia džiaugtis, nes yra dėl ko! Ir tiket, kad viskas bus gerai wub.gif wub.gif
Atsakyti

Primink, tau dejo blastocista? bigsmile.gif
Atsakyti

Čia nuo prg tokia gali tau būti
Atsakyti
QUOTE(Glue @ 2016 08 31, 12:51)
Primink, tau dejo blastocista?  bigsmile.gif

Dėjo blastocista po PGD 6AA
Atsakyti