Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 42-ta tema

Jumarta, linkiu kaip galima ramiau sulaukti padvigubėjusių trečiadienio skaičiukų.

Mes esam paminėti prie sėkmės istorijų pirmam puslapyje wub.gif . Dabar jau nesisaugom turbūt daugiau nei metus, bet matyt ir antram vaikeliui prisišaukti reikės medikų pagalbos. Temą paskaitydavau tik labai probėgšmom, todėl dabar jaučiuosi stipriai atitolusi tiek nuo ivf, tiek ir nuo Turkijos. Mane širdis kviečia grįžti į Stambulą lapkritį (būtų lygiai trys metai nuo dukrytės pradėjimo), vyrą (o ir mane) neramina padėtis Turkijoje. Kokios dabar nuotaikos Stambule? Ar jaučiasi neramumai? Būčiau labai dėkinga už pasisakymus (tokie klausimai matyt dažnai kartojami). Ar jaučiasi Memoriale užsienio pacientų pamažėjimas? Ir buitiškesnis klausimas - kur Vilniuje pigiausiai daro privalomus ivf tyrimus?
Ir likau apšąlusi nuo Masturos greičio, tegul tai tebuvo laiškelis, kad pasitikslins su gydytojais, bet atsakymo sulaukiau per kelias minutes.
Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2016 08 29, 15:13)
Jumarta, linkiu kaip galima ramiau sulaukti padvigubėjusių trečiadienio skaičiukų.

Kokios dabar nuotaikos Stambule? Ar jaučiasi neramumai?Ar jaučiasi Memoriale užsienio pacientų pamažėjimas? Ir buitiškesnis klausimas - kur Vilniuje pigiausiai daro privalomus ivf tyrimus?
Ir likau apšąlusi nuo Masturos greičio, tegul tai tebuvo laiškelis, kad pasitikslins su gydytojais, bet atsakymo sulaukiau per kelias minutes.

Wiliux 4u.gif
Mastura NUOSTABI!!!Dirba be iseiginiu,net per savo laisvadieni visa ryta man rase ir skambino per transferi ir rupinosi manimi wub.gif wub.gif
As dariausi Sorpo,nes ten daro viska,bet nera pigu-pigu girdejau Gėlių gatvėj prie stoties.
Uzsienieciu pilna-luzta klinika nuo lietuviu,bulgaru,rusu,lenku.Nejauciau jokios baimes,nors slaistemes po Taksima ir naktimis,ir mitinguose ju kas vakara dalyvavom-veliavom mojavom biggrin.gif -galiu pasakyt,kad daug baisiau sedet namie ant sofkes ir ziuret lietuviskas zinias arba delfi skaityt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Glue @ 2016 08 29, 13:57)
Sveikos merginos, kai Karpenko paskyria Imunoglobulina, is kur jus jo gaunate?
g.gif

QUOTE(Januari @ 2016 08 29, 14:22)
Pirkdavome iš tarpininkės, bet šiuo metu ji kiek suprantu jo neturi ir neaišku ar turės išvis. Taip pat K parduodavo.
Čia turbūt kaip kas nori ...

Gavau is tarpininkes! Nezinau, ar pastoviai turi, ar cia pardave man, nes vos ne menesi pastoviai skambinejau. Beje, pakuote nauja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 08 29, 15:45)
Gavau is tarpininkes! Nezinau, ar pastoviai turi, ar cia pardave man, nes vos ne menesi pastoviai skambinejau. Beje, pakuote nauja ax.gif

Iš kaunietės Snieguolės?

Beje,panos,kurios vartojot bromkriptina-pastojus nutrauket iskart?
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 29, 15:55)
Iš kaunietės Snieguolės?

Taip, is Snieguoles.
Atsakyti
QUOTE(aukso_pieva @ 2016 08 27, 20:33)
Startavau nuo šiandien  4u.gif  ax.gif
Ačiū merginos  wub.gif  wub.gif  Reikės palaikymo, nes ko tais baisu, kad jau viskas - vyksta. O tai atrodydavo dar toli, dar tik bus.... o dabar šats ir jau, ir po mėnesio klausimas bus išspręstas...  blink.gif

Su startu 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 29, 14:55)
Iš kaunietės Snieguolės?

Pirmiausiai sveikinu 4u.gif
Tikrai viskas bus gerai. Pasidaryk hcg po dviejų dienų ir jau 40 rodys 4u.gif
Aš gėriau bromą. Emre man liepė jį nutraukti nuo įkėlimo dienos. Prl man užkilo beveik iki tūkstančio, tai prisinervinau. Bet Emre man paaiškino, kad prl kenkia kiaušialąstės kokybei, o implantacijai ir leliuko nešiojimui jis netrukdo.
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 29, 12:33)
DarePGD..pasak embriologes-blastute tobula.. tik va-sukriosusios senės motinos organizmas netobulas

Jurmarta, nu kas čia dabar per negatyvas?? g.gif tu gi pas mus linksmų plaučių motera, tad vyk tokias mintis šalin, aš tau bus senė cool.gif tai ir man jau slėptis po lapais, o tai dar tyliai kreizėju apie trečią wub.gif
Dabar bandau prisiminti kurios merginos, bet Hcg tikrai buvo 8!!! Jaudinosi ar kabinasi, kaip čia bus, ir ką, laksto dabar berniukas sveikutėlis thumbup.gif taip kad nosį aukštyn ir stenkis nestresuoti, nes mano mažei tie nėštuminiai nervai oi kaip paskui atsiliepė blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 29, 14:55)

Paklauskit savo endokrinologo, kad butu "navernika".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Januari: 29 rugpjūčio 2016 - 17:45
Rasiuk, kaip tu?
Tu manęs klausei, kaip aš. Aš, tai gerai - nieko nejaučiu ir todėl net netikiu, kad nėščia biggrin.gif tikiuosi, kad patikėsiu, kai į šoną įspirs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 08 29, 19:02)
Rasiuk, kaip tu?
Tu manęs klausei, kaip aš. Aš, tai gerai - nieko nejaučiu ir todėl net netikiu, kad nėščia  biggrin.gif tikiuosi, kad  patikėsiu, kai į šoną įspirs  ax.gif

Man panasiai, tik va kai daugiau pavalgai ar prigeri ko nors, tai tada pilvuzas isvirsta... lotuliukas.gif
Kaip MB sako 1diena pas tave pilvas matosi, o kita jau nebe - kur jis dingsta, as noriu, kad matytusi sako! lotuliukas.gif
Gavau laiska jau oficialiam pirmajam skanui i ligonine (nes viska, ka daremes jau, tai daremes privaciai), bet aisku tada, kai dirbsiu, reiks paskambint pasikeist, oficialiai priregistruos mane i nesciuju sarasa wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 08 29, 20:27)
Man panasiai, tik va kai daugiau pavalgai ar prigeri ko nors, tai tada pilvuzas isvirsta...  lotuliukas.gif
Kaip MB sako 1diena pas tave pilvas matosi, o kita jau nebe - kur jis dingsta, as noriu, kad matytusi sako!  lotuliukas.gif
Gavau laiska jau oficialiam pirmajam skanui i ligonine (nes viska, ka daremes jau, tai daremes privaciai), bet aisku tada, kai dirbsiu, reiks paskambint pasikeist, oficialiai priregistruos mane i nesciuju sarasa  wub.gif

Smagu wub.gif
Atsakyti
O mūsú mažiukas nustojo vįstytis :( šiandien antras gydytojas tà patvirtino,trečiadienį abrazija :( :(
Atsakyti