Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 42-ta tema

QUOTE(jurmarta @ 2016 08 29, 10:52)

Na panos, mano trecias IVF ir vel tas pats..-trecias nesivystantis...hcg 19..prg 83.3...sito lyg ir uztenka?

Jurmarta, ar jums darė blastutės PGD?
HCG žemokas, bet gal dar skaičiukai dvigubės ir viskas bus gerai 4u.gif.
Manyčiau tikrai dar nenutraukit vaistukų, o HCH persidarykit trečiadienį 4u.gif.
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 08 29, 07:09)
Merginos, kokie vaistai standartiniam variante būna IVF metu? Na,turiu omeny, ką skiria visoms? Kažkoks stimuliuojantis, ovitrelis ir progestinas koks nors? Nežinau, pradėti gąsdintis ar ne :D
Tokių visokių nežinomųjų daug toj Turkijoj, bet matyt, atskridus ten viskas dėliojas savaime. Dar daugiau nei mėn. liko, o mintyse aš jau ten. Ir kasdien vis kokių kvailų klausimų iškyla.
Toks "И хочется и колется"  unsure.gif  biggrin.gif

jurmarta, kaip tu?

4u.gif nesigazdink be reikalo, nera taip baisu kaip atrodo.be to dar daug laiko tau.nestresuok, o svajok apie rezultatus nestuke.gif , o ne koki vaistai bus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 08 29, 13:19)
Jurmarta, ar jums darė blastutės PGD?
HCG žemokas, bet gal dar skaičiukai dvigubės ir viskas bus gerai 4u.gif.
Manyčiau tikrai dar nenutraukit vaistukų, o HCH persidarykit trečiadienį 4u.gif.

DarePGD..pasak embriologes-blastute tobula.. tik va-sukriosusios senės motinos organizmas netobulas
Atsakyti
Jurmarta,
Lamona prašė tau perduoti (negali dabar parašyti), kad jos 7dpi buvo 16,7 ir paskui dvigubinosi vis kas kartą 4u.gif o dabar jau tūkstančiais 4u.gif
Tai viskas pas tave bus gerai 4u.gif trečiadienį bus trigubai daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 08 29, 13:16)

4u.gif o as manau kad kimba, kumstukai uz tave ir sekmes wub.gif as taip ir pagalvojau kad turetum siandien darytis testuka, nes gi sodino 6d.embrionuka wub.gif
Ir dar klausimukas tau,juk tu lankeisi pas Karpenko,tai negi tau neskyre kazkokios programos pries ivf ir po isodinimo?neliepe leistis imunoglobulino?nes man liepe leistis po isodinimo kas antra diena jį.ir progesterona kas dien po ampole,bet as leidziuos kas antra po dvi blush2.gif biski savivaliauju bet manau poveikis tas pats.ir aisku klexsana i pilva kas dien ir aspirina gerti.
O kaip su tavim?
Tikejimo didziausio,pati sakai kad yra su tokiais rodikliais pagimdziusiu,pagimdysi ir tu wub.gif  wub.gif

Man liepe cikloferona pries ivf nes tipo imuniteto nerasta..o toliau kaip tau-bet tik del to,kad pati norejau turet imunoglobulino del sventos ramybes-jos manymu man jo nereikia,bet isprasiau...bet kai kelios panos parase,kad ji vartojant net nekibo-nesileidau...gal ir gerai,nes uzkibo....bet tingine ryskiai visa i motina blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 29, 10:38)
Man liepe cikloferona pries ivf nes tipo imuniteto nerasta..o toliau kaip tau-bet tik del to,kad pati norejau turet imunoglobulino del sventos ramybes-jos manymu man jo nereikia,bet isprasiau...bet kai kelios panos parase,kad ji vartojant net nekibo-nesileidau...gal ir gerai,nes uzkibo....bet tingine ryskiai visa i motina blink.gif

g.gif nu idomiai...man tai net uzakcentavo kad turiu butinai leistis Img..cikloferona ir as leidausi...
Na bet dabar jau koks skirtumas,pakartok po ryt testuka ir glostyk tinginuke wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 08 29, 12:54)
g.gif nu idomiai...man tai net uzakcentavo kad turiu butinai leistis Img..cikloferona ir as leidausi...
Na bet dabar jau koks skirtumas,pakartok po ryt testuka ir glostyk tinginuke wub.gif

Sveikos merginos, kai Karpenko paskyria Imunoglobulina, is kur jus jo gaunate?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 08 29, 12:20)
4u.gif nesigazdink be reikalo, nera taip baisu kaip atrodo.be to dar daug laiko tau.nestresuok, o svajok apie rezultatus nestuke.gif , o ne koki vaistai bus lotuliukas.gif

Neina galvoti apie rezultatą. Nežinau, kaip paaiškinti, jaučiuosi, kad važiuoju atlikti procedūrą, ko pasekoj bus nėštumas arba ne (kaip prieš IUI). Nėra to kažkokio jausmo.

Bet tai kokios dilemos dabar.... vyro 30 ant nosies, (2 sav prieš IVF), jau paranoja, kad žmogus realiai negali švęsti gi. Laabai saugojot vyrus prieš važiuojant, vardan geresnės spermos? Mums per visus planavimus neikart nepasiteisino nei alkoholio atsisakymas, nei pirtys. Kai buvo blogai, taip tebėra - nei papildai, nei mityba neveikia.

jurmarta, kumščiai už tave. Tu gi toks pozityvas šioj temoj.
Atsakyti
QUOTE(Glue @ 2016 08 29, 10:57)
g.gif

4u.gif biggrin.gif as pas ja pacia ir pirkau.bet as manau jeigu uzklausus pas prekybininkus kurie prekiauja rusiskais vaistais, gal jie galetu parvesti, ir ne taip butu brangu.pas K. uz dezute mokejau 30€
Papildyta:
QUOTE(nefifi @ 2016 08 29, 10:58)
Neina galvoti apie rezultatą. Nežinau, kaip paaiškinti, jaučiuosi, kad važiuoju atlikti procedūrą, ko pasekoj bus nėštumas arba ne (kaip prieš IUI). Nėra to kažkokio jausmo.

Bet tai kokios dilemos dabar.... vyro 30 ant nosies, (2 sav prieš IVF), jau paranoja, kad žmogus realiai negali švęsti gi. Laabai saugojot vyrus prieš važiuojant, vardan geresnės spermos? Mums per visus planavimus neikart nepasiteisino nei alkoholio atsisakymas,  nei pirtys. Kai buvo blogai, taip tebėra - nei papildai, nei mityba neveikia.

jurmarta, kumščiai už tave. Tu gi toks pozityvas šioj temoj.

Svarbiausia yra jokio streso!nu o vat del gimtad.nu pagalvokit kas svarbiau ar vaiko gaminimas ar gimtad.bus tu gimtadieniu.dar labai jauni wub.gif atbaliavosit su gerom naujienom kartu 4u.gif
Papildyta:
lotuliukas.gif toks kvailas juokas suieme...visas raminu o pati siku i rinkę lotuliukas.gif penktad.tureciau nusileist kraujuka, bet kadangi sitoj bananu saly laisva tai varysiu ketrvirt.bus 8dpį wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 29, 13:33)
DarePGD..pasak embriologes-blastute tobula.. tik va-sukriosusios senės motinos organizmas netobulas

Manyčiau, reikia suimti save į rankas ir tikrai dar nepradėti panikuoti. Žinom ne vieną atvejį, kai HCG buvo žemas, bet rezulatatas nestuke.gif. Taip kad, ramiai išlaukit trečiadienio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 29, 09:52)
Na panos, mano trecias IVF ir vel tas pats..-trecias nesivystantis...hcg 19..prg 83.3...sito lyg ir uztenka?

Vyk tokias mintis salyn ir tikek savo kleckiuku, jis juk kabinasi. Pirmam psl yra puikiausiu pavydžių, kaip is mažų skaiciuku užaugo nuostabiausi stebukleliai wub.gif To ir linkiu, glostyk ir snekink pilvinuka 4u.gif wub.gif trečiadienį tave nustebins wub.gif

QUOTE(Glue @ 2016 08 29, 12:57)
g.gif

Pirkdavome iš tarpininkės, bet šiuo metu ji kiek suprantu jo neturi ir neaišku ar turės išvis. Taip pat K parduodavo.

QUOTE(nefifi @ 2016 08 29, 12:58)
Mums per visus planavimus neikart nepasiteisino nei alkoholio atsisakymas,  nei pirtys. Kai buvo blogai, taip tebėra - nei papildai, nei mityba neveikia.

Čia turbūt kaip kas nori ... Man asmeniskai buvo labai svarbu, kad nevartotumem alkoholio, neitų pirtyn ir pan. - tiesiog psichologiškai geriau jaučiaus, kad iš savo puses padarėme viską. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Januari: 29 rugpjūčio 2016 - 13:23
QUOTE(Januari @ 2016 08 29, 13:22)
Čia turbūt kaip kas nori ... Man asmeniskai buvo labai svarbu, kad nevartotumem alkoholio, neitų pirtyn ir pan. - tiesiog psichologiškai geriau jaučiaus, kad iš savo puses padarėme viską.  rolleyes.gif

Ačiū už nuomonę 4u.gif
Atsakyti