Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 42-ta tema

QUOTE(siaures meskute @ 2016 08 27, 16:39)
Tai tu startuoji? Reikia pinkinti?

Startavau nuo šiandien 4u.gif ax.gif

QUOTE(Pagre @ 2016 08 27, 17:39)
Su startu!  bigsmile.gif sekmes didziausios?  wub.gif

QUOTE(-Murke- @ 2016 08 27, 18:17)
Sekmes :) esi gerose rankose, visi jie dirba kaip komanda :)

Ačiū merginos wub.gif wub.gif Reikės palaikymo, nes ko tais baisu, kad jau viskas - vyksta. O tai atrodydavo dar toli, dar tik bus.... o dabar šats ir jau, ir po mėnesio klausimas bus išspręstas... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(aukso_pieva @ 2016 08 27, 18:33)
Startavau nuo šiandien  4u.gif  ax.gif
Ačiū merginos  wub.gif  wub.gif  Reikės palaikymo, nes ko tais baisu, kad jau viskas - vyksta. O tai atrodydavo dar toli, dar tik bus.... o dabar šats ir jau, ir po mėnesio klausimas bus išspręstas...  blink.gif

4u.gif sveikinu su startu 4u.gif kumstukai uz sekme nestuke.gif

O man tai pilvo spacia maudzia kaip per mmm verysad.gif taip bijau.tai kur sona nuskauda, tai nugara.krutine isriebejo skaudanti g.gif bet va kazkoki ciudai su crinonu, vos kartais ruzavas, net neimanoma iziuret, o seip baltas.pradzioj tik buvo toks gerokai ruzavas tai oranzinis.cia taip normalu su tuo crinonu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nekantrioji:): 28 rugpjūčio 2016 - 14:15
QUOTE(aukso_pieva @ 2016 08 27, 21:33)
Startavau nuo šiandien  4u.gif  ax.gif

Kad daug ir graziu foliuku uzaugintum 4u.gif Kada vel i klinika?

QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 08 28, 15:11)
4u.gif sveikinu su startu 4u.gif kumstukai uz sekme nestuke.gif
O man tai pilvo spacia maudzia kaip per mmm verysad.gif taip bijau.tai kur sona nuskauda, tai nugara.krutine isriebejo skaudanti g.gif bet va kazkoki ciudai su crinonu, vos kartais ruzavas, net neimanoma iziuret, o seip baltas.pradzioj tik buvo toks gerokai ruzavas tai oranzinis.cia taip normalu su tuo crinonu?

Krutine nuo progesterono pilnesne ir skausminga. Jei Progestan leidies, tai dar labiau jauciasi ;)

O Crinone ivairiausiu spalvu gali kirsti. Baltas gi gerai! Vadinasi, nedirgina tau nei gimdos kaklelio, nei maksties gleivines. Jei kazkiek dirgina, tai ruzavas buna.

Ilsekis, saugok save ir kita savaite laukiam aukstu skaiciuku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 08 28, 13:01)
Kad daug ir graziu foliuku uzaugintum 4u.gif Kada vel i klinika?
Krutine nuo progesterono pilnesne ir skausminga. Jei Progestan leidies, tai dar labiau jauciasi ;)

O Crinone ivairiausiu spalvu gali kirsti. Baltas gi gerai! Vadinasi, nedirgina tau nei gimdos kaklelio, nei maksties gleivines. Jei kazkiek dirgina, tai ruzavas buna.

Ilsekis, saugok save ir kita savaite laukiam aukstu skaiciuku wub.gif

4u.gif ir ka as daryciau be taves wub.gif ramintojele tu mano wub.gif
Atsakyti
Merginos, kokie vaistai standartiniam variante būna IVF metu? Na,turiu omeny, ką skiria visoms? Kažkoks stimuliuojantis, ovitrelis ir progestinas koks nors? Nežinau, pradėti gąsdintis ar ne :D
Tokių visokių nežinomųjų daug toj Turkijoj, bet matyt, atskridus ten viskas dėliojas savaime. Dar daugiau nei mėn. liko, o mintyse aš jau ten. Ir kasdien vis kokių kvailų klausimų iškyla.
Toks "И хочется и колется" unsure.gif biggrin.gif

jurmarta, kaip tu?
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 08 29,

[b)
jurmarta[/b], kaip tu?

Na panos, mano trecias IVF ir vel tas pats..-trecias nesivystantis...hcg 19..prg 83.3...sito lyg ir uztenka?
Atsakyti
[quote=jurmarta,2016 08 29, 10:52]
<!--QuoteBegin-nefifi+2016 08 29,

[b--><div class='quotetop'>QUOTE(nefifi @ 2016 08 29,

[b)</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin-->jurmarta[/b], kaip tu?
[/quote]
Na panos, mano trecias IVF ir vel tas pats..-trecias nesivystantis...hcg 19..prg 83.3...sito lyg ir uztenka?
[/quote]
Kelinta šnd dpi?
Atsakyti
[quote=siaures meskute,2016 08 29, 10:53]
[/quote]
Kelinta šnd dpi?
[/quote]
8DPI...kaip visada blyn..ir kas tam organizme blogai...
Atsakyti
[quote=jurmarta,2016 08 29, 10:01]
Kelinta šnd dpi?
[/quote]
[/quote]
Bet tik 8dpi, nu nestresuok anksčiau laiko, būk gera 4u.gif tau dar ne šiandien gi daryt reikėjo hcg g.gif
Atsakyti
[quote=Bernadeta77,2016 08 29, 11:09]
[/quote]
Bet tik 8dpi, nu nestresuok anksčiau laiko, būk gera 4u.gif tau dar ne šiandien gi daryt reikėjo hcg g.gif
[/quote]
Siandien.Mastura net priminima parase smile.gif ...sako zemas...perziurejau statistika-radau kelias su panasiu rezultatu kaip mano,kurios pagimde..duok dieve...gal bestelt imunoglobulino del sventos ramybes galvoju...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurmarta: 29 rugpjūčio 2016 - 10:14
[quote=jurmarta,2016 08 29, 11:13]
[/quote]
Siandien.Mastura net priminima parase smile.gif ...sako zemas...perziurejau statistika-radau kelias su panasiu rezultatu kaip mano,kurios pagimde..duok dieve...gal bestelt imunoglobulino del sventos ramybes galvoju...
[/quote]

Jurmarta, laikykis ir nenurasyk zirniuko, gi dar tik 8 dpi, jei jis dides pagal ta proporcija pagal kuria turi dvigubintis, viskas bus gerai 4u.gif as labai noriu tiketi, kad isitvirtins tavo maziukas.

O del imunoglobulino, pasuk Karpenko ir pasitark su ja, nes mes gi ne gydytojos, ji geriau zinos kas ir kaip ax.gif as turbut susivaryciau viska, ka tik tureciau, bet cia ne argumentuotas mediciniskas patarimas blink.gif
Atsakyti
[quote=jurmarta,2016 08 29, 07:52]
<!--QuoteBegin-nefifi+2016 08 29,

[b--><div class='quotetop'>QUOTE(nefifi @ 2016 08 29,

[b)</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin-->jurmarta[/b], kaip tu?
[/quote]
[/quote]
4u.gif o as manau kad kimba, kumstukai uz tave ir sekmes wub.gif as taip ir pagalvojau kad turetum siandien darytis testuka, nes gi sodino 6d.embrionuka wub.gif
Ir dar klausimukas tau,juk tu lankeisi pas Karpenko,tai negi tau neskyre kazkokios programos pries ivf ir po isodinimo?neliepe leistis imunoglobulino?nes man liepe leistis po isodinimo kas antra diena jį.ir progesterona kas dien po ampole,bet as leidziuos kas antra po dvi blush2.gif biski savivaliauju bet manau poveikis tas pats.ir aisku klexsana i pilva kas dien ir aspirina gerti.
O kaip su tavim?
Tikejimo didziausio,pati sakai kad yra su tokiais rodikliais pagimdziusiu,pagimdysi ir tu wub.gif wub.gif
Atsakyti