Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 42-ta tema

QUOTE(jurmarta @ 2016 08 26, 18:12)
As nepanikuoju-tiesiog konstatuoju fakta ir tiek ..Siandien 5DPI

Eik tu durna boba biggrin.gif gi dar anksti, gali ir nerodyt, as galvojau kokia 7 jau..dar laukiam, turi but viskas gerai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 26, 18:56)
Man nepavyko-testas neigiamas

Man ta diena, kai reikejo darytis krauja jau, NT rode tik labai labai nerysku vaiduokli ir toki rode nepilnai iki menesio nestumo mazdaug! Bet ir tai teko ziureti labai isiviepus... lotuliukas.gif Taip, kad prasom dar truputi palaukti, ir tik nuleidus kraujuka, isitikinsi. Laikom uz tave visus kumscius, kiek tik turim!!! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux1984: 26 rugpjūčio 2016 - 20:30
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 26, 20:56)
Man nepavyko-testas neigiamas

Pritariu visoms mergaitėms - per anksti dar,man irgi 11 dpi buvo tokia blanki juostelė,jog tikrai jau galvojome,kad nepavyko...aukščiau nosį mergaite ir saugok savo pilvą ;)

Ailima,kaip tau sekasi? Tikiuosi,nustojai kraujuoti ?
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 26, 21:12)

Oij mieloji, kam tu save kankini su tais testais rolleyes.gif kantrybes! Geriau pasirupink savim ir pasilepink! Laikykis! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 26, 20:12)

Nu tai gudruolė blink.gif hcg matyt kokių 10 turbūt rodytų, o ji nori teste kokių ten stebuklų pamatyt rolleyes.gif antradienį kraują nuleisi, va tada ir pakalbėsim blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aukso_pieva @ 2016 08 26, 14:37)
Merginos, o gal kurią prižiūrėjo gyd. Yucel Sahin? Kokie atsiliepimai? Ir iš vis čia moteris ar vyras?  g.gif  per pirmą konsultacijaą bendravau su Emre Turgut, tai kažkaip jau ir buvau nusiteikusi pas jį vaikščioti. O dabar Mastura parašė kad paskyrė susitikimui Yucel. Galvoju ar čia gerai ar prašytis atgal pas Emre?  g.gif

Pas sita gyd buvau ir pirmoj konsultacijoj ir per abu IVF. Beveik visa laika jis ir priziuredavo stimuluacijas. Jis ir operavo mane kartu su Semra. Esu juo patenkinta ne tik del rezultato, bet ir del to, kad turedavo tvirta nuomone kas negerai, ko reiktu, o po to dar ja ir Semra patvirtindavo. Kazkaip jauciausi gerose rankose. Man vienintelus jo trukumas kad prastai sneka angliskai, tai sudetingesniais klausimais reik su koordinatore buti, kad verstu. O noretusi tiesiogiai.
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2016 08 27, 09:14)
Pas sita gyd buvau ir pirmoj konsultacijoj ir per abu IVF.

Dėkui, Murke. Šiandien buvau pas jį ir man taip pat visai puikus pasirodė. Bent jau labai konkretus. Nors kitą konsultaciją jau pas Emre vėl eisiu, tai matyt jie vienas kitą vis pavaduos.
Atsakyti
QUOTE(aukso_pieva @ 2016 08 27, 16:41)
Dėkui, Murke. Šiandien buvau pas jį ir man taip pat visai puikus pasirodė. Bent jau labai konkretus. Nors kitą konsultaciją jau pas Emre vėl eisiu, tai matyt jie vienas kitą vis pavaduos.

Tai jau sveikinti su startu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 08 27, 15:45)
Tai jau sveikinti su startu?  bigsmile.gif

Šiandien pirmas akolas numatytas lotuliukas.gif Už pusvalandžio teks pasibadyti blink.gif
Taip baisu buvo laukt Masturos atsakymo ar pradedam starta, nes jau buvau spėjusi prisigalvoti visokių baisybių... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aukso_pieva @ 2016 08 27, 17:08)
Šiandien pirmas akolas numatytas  lotuliukas.gif  Už pusvalandžio teks pasibadyti  blink.gif
Taip baisu buvo laukt Masturos atsakymo ar pradedam starta, nes jau buvau spėjusi prisigalvoti visokių baisybių...  lotuliukas.gif

Tai tu startuoji? Reikia pinkinti?
Atsakyti
QUOTE(aukso_pieva @ 2016 08 27, 17:08)
Šiandien pirmas akolas numatytas  lotuliukas.gif  Už pusvalandžio teks pasibadyti  blink.gif
Taip baisu buvo laukt Masturos atsakymo ar pradedam starta, nes jau buvau spėjusi prisigalvoti visokių baisybių...  lotuliukas.gif

Su startu! bigsmile.gif sekmes didziausios? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aukso_pieva @ 2016 08 27, 15:41)

Sekmes :) esi gerose rankose, visi jie dirba kaip komanda :)
Atsakyti