Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 42-ta tema

QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 08 26, 14:18)
O su kokiu svirkstu tau leidzia?ir ar tikrai i raumeni?
Man leidzia su 5ml svirkstu,galymga adata biggrin.gif net vyras pakraupes buvo lotuliukas.gif sako kaip man tokia adata tau suvaryt dabar biggrin.gif bet nieko pradure senoles oda lotuliukas.gif deptelejau pirstu i kuria vieta leisti, nes pirma kart suleido man lyg per daug zemai, ir liepiau visa adata sukist ir laabai is leto leisti.ir aisku palaukt kokias 5sek.na ir woulia...neskauda, nejauciu nieko.o su pirmuoju leidimu tai dar lig siol kankinuosi, kokcioju ir kocioju ta guza verysad.gif

Papildyta:

4u.gif man irgi sitas padare isodinima bigsmile.gif

Leidzia tikrai i raumeni, kadangi leidziames iskart nuo isodinimo datos, tai jau praktikos gerai igijes lotuliukas.gif Ir su didele adata, ta pirkta is Turkijos. Bet as manau, kad gal per greit tiesiog suleidzia... hmm.gif
Biskuti apsiskaiciavom, 17svirkstu kazkaip per mazai nusipirkom, tai teks dabar kaa antra diena pasileist su mazesniais svirkstais ir adatom... unsure.gif Cia gi pas mus vaistinese svirkstu nieks neparduoda taip paprastai, cia ju gaut gali nebent jei tau daktaras israso kokiu leidziamu vaistu, tada gausi su jais ir svirkstu... Gerai, kad vaistinelej turejom is seniau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 08 26, 14:18)
O su kokiu svirkstu tau leidzia?ir ar tikrai i raumeni?
Man leidzia su 5ml svirkstu,galymga adata biggrin.gif net vyras pakraupes buvo lotuliukas.gif sako kaip man tokia adata tau suvaryt dabar biggrin.gif bet nieko pradure senoles oda lotuliukas.gif deptelejau pirstu i kuria vieta leisti, nes pirma kart suleido man lyg per daug zemai, ir liepiau visa adata sukist ir laabai is leto leisti.ir aisku palaukt kokias 5sek.na ir woulia...neskauda, nejauciu nieko.o su pirmuoju leidimu tai dar lig siol kankinuosi, kokcioju ir kocioju ta guza verysad.gif

Papildyta:

4u.gif man irgi sitas padare isodinima bigsmile.gif

O man si karta dare isodinima daktaryte, kuri mus priziurejo per stimuliacijas - daktare Sevinc thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aukso_pieva @ 2016 08 26, 15:37)
Merginos, o gal kurią prižiūrėjo gyd. Yucel Sahin? Kokie atsiliepimai? Ir iš vis čia moteris ar vyras?  g.gif  per pirmą konsultacijaą bendravau su Emre Turgut, tai kažkaip jau ir buvau nusiteikusi pas jį vaikščioti. O dabar Mastura parašė kad paskyrė susitikimui Yucel. Galvoju ar čia gerai ar prašytis atgal pas Emre?  g.gif

http://www.memorial....ar/yucel-sahin/

Man isodinima dare ir dalinai priziurejo. Normalus 4u.gif
Atsakyti
Dėkui merginos už nuomones. Ryt žiūrėsiu ar randu kalbą su juo ir jei nepatiks - prašysiuos atgal pas Emre wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O tai kada su Semra vyksta koks pokalbis? Ar ji tiesiogiai nedalyvauja niekur, o tik užkulisiuos reguliuoja viską?
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 08 26, 19:04)
O tai kada su Semra vyksta koks pokalbis? Ar ji tiesiogiai nedalyvauja niekur, o tik užkulisiuos reguliuoja viską?

Aš Semrą mačiau tik pirmos konsultacijos pabaigoje - peržiūrėjo Enre surinktą info ir nurodė kuo būsiu stimuliuojama. Užtruko kokia 15 min.
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 08 26, 13:55)
Leidzia tikrai i raumeni, kadangi leidziames iskart nuo isodinimo datos, tai jau praktikos gerai igijes  lotuliukas.gif  Ir su didele adata, ta pirkta is Turkijos. Bet as manau, kad gal per greit tiesiog suleidzia...  hmm.gif
Biskuti apsiskaiciavom, 17svirkstu kazkaip per mazai nusipirkom, tai teks dabar kaa antra diena pasileist su mazesniais svirkstais ir adatom...  unsure.gif  Cia gi pas mus vaistinese svirkstu nieks neparduoda taip paprastai, cia ju gaut gali nebent jei tau daktaras israso kokiu leidziamu vaistu, tada gausi su jais ir svirkstu... Gerai, kad vaistinelej turejom is seniau  smile.gif
Papildyta:

O man si karta dare isodinima daktaryte, kuri mus priziurejo per stimuliacijas - daktare Sevinc  thumbup.gif

Tai gal tada per greit suleidzia g.gif
Praejusi kart ir moteris isodino verysad.gif
JURMARTA,kaip jauties?kada tavo testukas?o gal koki testa apsysiojai ax.gif wub.gif labai laukiam teigismo rezulto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 08 26, 18:09)
JURMARTA,kaip jauties?kada tavo testukas?o gal koki testa apsysiojai ax.gif  wub.gif labai laukiam teigismo rezulto bigsmile.gif

Gali but... Siandien grieztai liepiau po siltu vandeniu gerai susildyti, leisti letai ir neskubeti po to istraukti adatos, siandien dar leidom su mazesne ir trumpesne, atrodo nieko, kolkas viskas gerai, gal pavyko sikart be pasekmiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 08 26, 20:09)
JURMARTA,kaip jauties?kada tavo testukas?o gal koki testa apsysiojai ax.gif  wub.gif labai laukiam teigismo rezulto bigsmile.gif

Man nepavyko-testas neigiamas
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 26, 20:56)

Tu tik del testo rezultatu nepradek panikuoti. Kelinta siandien dpi? Tikek savo zirniuku ir myluok ji. Laikau kumscius uz tave suspaudus stipriai stipriai! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2016 08 26, 21:07)
Tu tik del testo rezultatu nepradek panikuoti. Kelinta siandien dpi? Tikek savo zirniuku ir myluok ji. Laikau kumscius uz tave suspaudus stipriai stipriai!  wub.gif

As nepanikuoju-tiesiog konstatuoju fakta ir tiek ..Siandien 5DPI
Atsakyti
QUOTE(aukso_pieva @ 2016 08 26, 14:37)
Merginos, o gal kurią prižiūrėjo gyd. Yucel Sahin? Kokie atsiliepimai?

Man teko pas jį tik vieną sykį lankytis, bet nieko blogo negaliu pasakyti. Išmatavo, suskaičiavo, papasakojo smile.gif

QUOTE(nefifi @ 2016 08 26, 19:04)

Per pati stimuliacijos procesą Masturos pasiprasykite, kad suorganizuotu su profesore vizitą.

QUOTE(jurmarta @ 2016 08 26, 19:56)

Jurmarta, paimsiu diržą, nu nereikia žaist ir tiket tais testais... wub.gif
Dar 5 dpi dieną... Juk ne visom vaiduokliuoja taip anksti, kantrybės, ramybės ir tikėjimo wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Januari: 26 rugpjūčio 2016 - 20:20
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 26, 20:56)

Pala, pala... 5 dpi testai nerode man NIEKO! Gadinau min 2, 6 DPI is 3 parode tik 1 vos vos iziurima vaiduokli, galima buvo net nepastebeti. Tau HCG dar i slapima nespejo normaliai nueiti. Suprasciau, jei pasidarytum kraujo tyrima, o kad testas nerodo, tai cia tu dar nepanikuok.
Atsakyti