Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 42-ta tema

QUOTE(nefifi @ 2016 08 26, 13:35)
Panos, o jūs pačios nusprendėt prieš IVF Ovaboostą vartot? Nes po to, kai parašiau, jog pradėjau vartot, o vyras - Motility boost,  Mastura atrašė, kad jie su dr. pasitarė, kad nerekomenduoja vartoti moksliškai neįrodytų preparatų. Ką rekomenduotų -Coenzyme Q10 200mg (3x/d) ir Fish oil 2000mg Daily. Ir folio rūgštį. Tai susibalamutinau.
Ir dar, prašau priminkit labiausiai rekomenduojamus apartamentus? Atsimenu Holas ir Lodos lyg.

Ir kelintą cd daugmaž būna įsodinimas?  Svarstau, kiek atostogas reiktų imti, nes būti TR planuojam 1 cd. Čiuju į tuos pačius klausimus senbuvės atsakinėjat kokią 15 kartą. Nu jau atleiskit  blush2.gif  biggrin.gif

Taip visos mes tą ovaboost naudojom savo nuožiūra. Pati asmeniškai patyriau ir iš kai kurių merginų esu girdėjusi, kad jis gali įtakoti cistų atsiradimą. Man taip pačiai buvo, todėl ir sugrąžino turkai namo.
Dėl šių preparatų naudos/žalos niekas per daug kokių nors rezultatų neskelbia.
Dėl apartamentų, tai mes nuomojomės Cimen apart, tai mums irgi tiko ir kaina normali buvo. Tik imkite ne apatiniame aukšte, o kokiame 3-5.
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 08 26, 13:35)
Deja, aš iš medžiotojo pirkau džiovintus ir užpylėm degtine (nors geriausia samagonu).

Panos, o jūs pačios nusprendėt prieš IVF Ovaboostą vartot? Nes po to, kai parašiau, jog pradėjau vartot, o vyras - Motility boost,  Mastura atrašė, kad jie su dr. pasitarė, kad nerekomenduoja vartoti moksliškai neįrodytų preparatų. Ką rekomenduotų -Coenzyme Q10 200mg (3x/d) ir Fish oil 2000mg Daily. Ir folio rūgštį. Tai susibalamutinau.
Ir dar, prašau priminkit labiausiai rekomenduojamus apartamentus? Atsimenu Holas ir Lodos lyg.

Ir kelintą cd daugmaž būna įsodinimas?  Svarstau, kiek atostogas reiktų imti, nes būti TR planuojam 1 cd. Čiuju į tuos pačius klausimus senbuvės atsakinėjat kokią 15 kartą. Nu jau atleiskit  blush2.gif  biggrin.gif

Nu bet kokie idomus tie turkai! Kai per pirma konsultacija suvardinau, ka vartoju, tai sake nieko nevartoti, nieko nereikia, tik folio rugsti palikti. Nors be visu kitu vartojau Q10 (ubiquinol). Bet as dauguma papildu visvien iki punkcijos vartojau.

Kai planavau skristi, skaitinejau senas temas. Anksciausiai punkcija lyg 9-10cd buvo, o veliausiai turbut 16cd. Tai skaiciavau, kad veliausiai isodinimas 21cd + dar pora dienu iki skrydzio (galima ir maziau).
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 08 26, 13:09)
Taip visos mes tą ovaboost naudojom savo nuožiūra. Pati asmeniškai patyriau ir iš kai kurių merginų esu girdėjusi, kad jis gali įtakoti cistų atsiradimą. Man taip pačiai buvo, todėl ir sugrąžino turkai namo.

Nu tu matai.... keista, nei viena iš sudedamųjų dalių neturėtų skatinti cistų susidarymo. Na, nebent apskritai yra polinkis į jas. Tai gal ir nevartoti to Ovaboosto. Aišku, vyrui papildas nepaamaišys tikrai.
Papildyta:
QUOTE(gummy bear @ 2016 08 26, 13:37)
Nu bet kokie idomus tie turkai! Kai per pirma konsultacija suvardinau, ka vartoju, tai sake nieko nevartoti, nieko nereikia, tik folio rugsti palikti. Nors be visu kitu vartojau Q10 (ubiquinol). Bet as dauguma papildu visvien iki punkcijos vartojau.

Gal kažkaip reikia bandyti į sveikesnę visavertiškesnę mitybą įnikti, kad gauti kuo daugiau omega ir pan.

Jaučiu, kad likus tam 1,5 mėn jau mintimis gyvenu TR.
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 08 26, 11:36)
4u.gif aciu.

Ziuriu cia ne as viena su tuo progestan leidimu melynom dupcem biggrin.gif pirma kart vyras kai suleido tai net ant to sono miegot negalejau.o vat vakar pamokinau kaip durti kaip suleisti, tai zinokit siandien net nejauciu kurioj vietoj ta progesterona suvare biggrin.gif

Man tai paskutiniu metu po kiekvieno leidimosi guzas issoka... verysad.gif Gal kad paskubom leidziam, nes dazniausiai vyras parlekia is darbo trumpam, kad suleistu... doctor.gif hmm.gif
Atsakyti
Merginos, o gal kurią prižiūrėjo gyd. Yucel Sahin? Kokie atsiliepimai? Ir iš vis čia moteris ar vyras? g.gif per pirmą konsultacijaą bendravau su Emre Turgut, tai kažkaip jau ir buvau nusiteikusi pas jį vaikščioti. O dabar Mastura parašė kad paskyrė susitikimui Yucel. Galvoju ar čia gerai ar prašytis atgal pas Emre? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aukso_pieva @ 2016 08 26, 13:37)
Merginos, o gal kurią prižiūrėjo gyd. Yucel Sahin? Kokie atsiliepimai? Ir iš vis čia moteris ar vyras?  g.gif  per pirmą konsultacijaą bendravau su Emre Turgut, tai kažkaip jau ir buvau nusiteikusi pas jį vaikščioti. O dabar Mastura parašė kad paskyrė susitikimui Yucel. Galvoju ar čia gerai ar prašytis atgal pas Emre?  g.gif

O yra skirtumas pas ka?? hmm.gif Mums tai pas ka paskirdavo, pas ta ir eidavom, tik 1karta buvo kita daktare
Atsakyti
QUOTE(aukso_pieva @ 2016 08 26, 14:37)
Merginos, o gal kurią prižiūrėjo gyd. Yucel Sahin? Kokie atsiliepimai? Ir iš vis čia moteris ar vyras?  g.gif  per pirmą konsultacijaą bendravau su Emre Turgut, tai kažkaip jau ir buvau nusiteikusi pas jį vaikščioti. O dabar Mastura parašė kad paskyrė susitikimui Yucel. Galvoju ar čia gerai ar prašytis atgal pas Emre?  g.gif

Mums asmeniškai labai nepatiko šis gydytojas, teko pas jį lankytis porą kartų, kai Emre buvo išeiginės. Toks jausmas, kad viską daro paskubomis ir šiek tiek atmestinai. Abu tuos kartus jis net nepalaukė, kol nusiropšiu nuo kėdės ir apsirengsiu, kad aptartume apžiūros rezultatus. Tiesiog padarydavo echo ir nerdavo lauk iš kabineto, o folių dydžius paskui jau susakydavo seselė ar Mastura. Jei reikėtų ten lankytis dar kartą ir papultų šis gydytojas, tikrai griežtai reikalautume, kad perrašytų pas kitą... Bet čia tik mūsų nuomonė. Gal kas iš mergaičių turi ir geros patirties pas jį.
Atsakyti
QUOTE(aukso_pieva @ 2016 08 26, 15:37)

Vyriskis. Per FET man isodino, su kauke buvo, tai tik akis maciau ir keliais zodziais persimetem ax.gif Ale ranka tai jo gera lotuliukas.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 08 26, 14:53)
Vyriskis. Per FET man isodino, su kauke buvo, tai tik akis maciau ir keliais zodziais persimetem  ax.gif Ale ranka tai jo gera lotuliukas.gif  nestuke.gif

Ta jo ranka matyt įvairi, nes tuo metu kai mes buvome viena lietuvaičių pora pas jį stimuliavosi (tiesa, nežinau, kas sodino) ir jiems nepavyko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 08 26, 12:30)
Man tai paskutiniu metu po kiekvieno leidimosi guzas issoka...  verysad.gif  Gal kad paskubom leidziam, nes dazniausiai vyras parlekia is darbo trumpam, kad suleistu...  doctor.gif  hmm.gif

O su kokiu svirkstu tau leidzia?ir ar tikrai i raumeni?
Man leidzia su 5ml svirkstu,galymga adata biggrin.gif net vyras pakraupes buvo lotuliukas.gif sako kaip man tokia adata tau suvaryt dabar biggrin.gif bet nieko pradure senoles oda lotuliukas.gif deptelejau pirstu i kuria vieta leisti, nes pirma kart suleido man lyg per daug zemai, ir liepiau visa adata sukist ir laabai is leto leisti.ir aisku palaukt kokias 5sek.na ir woulia...neskauda, nejauciu nieko.o su pirmuoju leidimu tai dar lig siol kankinuosi, kokcioju ir kocioju ta guza verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(gummy bear @ 2016 08 26, 12:53)
Vyriskis. Per FET man isodino, su kauke buvo, tai tik akis maciau ir keliais zodziais persimetem  ax.gif Ale ranka tai jo gera lotuliukas.gif  nestuke.gif

4u.gif man irgi sitas padare isodinima bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 08 26, 16:18)
4u.gif man irgi sitas padare isodinima bigsmile.gif

Tikiuosi, kad ir tau bus laiminga jo ranka biggrin.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(gvatemala @ 2016 08 26, 16:01)
Ta jo ranka matyt įvairi, nes tuo metu kai mes buvome viena lietuvaičių pora pas jį stimuliavosi (tiesa, nežinau, kas sodino) ir jiems nepavyko  verysad.gif

Vat vat, reiketu dar sekmingu stimuliaciju ir geru ranku statistikos hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 08 26, 16:31)
Tikiuosi, kad ir tau bus laiminga jo ranka biggrin.gif  wub.gif
Papildyta:
Vat vat, reiketu dar sekmingu stimuliaciju ir geru ranku statistikos  hihihi.gif

As tai meldziau Dieva,kad tik per isodinima nebutu Emre,nes galvojau jai bogu apsisiosiu savo grazuoliuka blink.gif .nes jau buvo ir akis apsėmę..Kur tau!-Helo,ziuriu kur buves kur nebuves jis ir vel cia!
Atsakyti