Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 42-ta tema

QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 08 24, 19:51)
Ir as jau PUPIENE :nestuke2:
Kylant su Mastura pasiruosti isodinimui,i lifta iejo moyeriske su naujagimiu... wub.gif Mastura sako, laikyk tai geru zenklu wub.gif

Sveikinu!!!! thumbup.gif graziu ir dideliu skaiciuku!!!! wub.gif
Atsakyti
Mergaitės, atsiprašau, kad lendu, bet noriu paklaust, gal kažkas turit atlikusio nebereikalingo Utrogestano? smile.gif
Beje, kumštukai už visas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 25, 09:25)
Nededu cool.gif ....ir adata kuo trumpesne ziuriu ir mano leidejas ziuri kuo greiciau kad tik viska subesti.. doh.gif ...Zodz viskas man dabar aisku,dekui,panos 4u.gif

tai pries leidziant kaisk virduli, is krano nebuna reikiamos temp. schmoll.gif kitos zinau net ir i verdanti vandeni imeta ampule. o adata didele reikalinga, kad kuo giliau patektu vaistai ir nebutu tu guzu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magute: 25 rugpjūčio 2016 - 10:32
Sveikos,

as cia ne gal ne i tema, bet lyg cia mergaite kazkuri apie bebro sruoglius minejo 4u.gif
atsiliepk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2016 08 25, 12:54)
Sveikos,

as cia ne gal ne i tema, bet lyg cia mergaite kazkuri apie bebro sruoglius minejo  4u.gif
atsiliepk  mirksiukas.gif

o kas domina?
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2016 08 25, 13:54)
Sveikos,

as cia ne gal ne i tema, bet lyg cia mergaite kazkuri apie bebro sruoglius minejo  4u.gif
atsiliepk  mirksiukas.gif

As! 4u.gif Pas mane bebro kiausai padziauti ant spintos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 25, 13:58)

Jurmarta, ir po kiek pas tave kiaušai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 08 25, 15:27)
Jurmarta, ir po kiek pas tave kiaušai? biggrin.gif

Ai,ziuriu vienas belikes-dovanoju-samagonu teks pacioms pasirupinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 25, 09:25)
Nededu cool.gif ....ir adata kuo trumpesne ziuriu ir mano leidejas ziuri kuo greiciau kad tik viska subesti.. doh.gif ...Zodz viskas man dabar aisku,dekui,panos 4u.gif

Prieš leidžiant bent jau rankose pašildyk švirkstą su progesteronu. O paskui po suleidimo dar dupciką patrink švelniai, kad šiltesnis būtų :) ir adata geriausiai nuo 2ml švirkšto, žiūrėk, kad nebūtų ta insulininė...
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 25, 14:58)

man irgi idomu po kiek? ir kaip ta uzpiltine daret? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 25, 15:42)
Ai,ziuriu vienas belikes-dovanoju-samagonu teks pacioms pasirupinti biggrin.gif

pavelavau blush2.gif ok, ieskosim kitur 4u.gif sekmes visoms mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(nefifi @ 2016 08 25, 13:58)
o kas domina?

as noriu uzpiltines MB grikiukam patobulint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2016 08 26, 11:10)
as noriu uzpiltines MB grikiukam patobulint  ax.gif

Deja, aš iš medžiotojo pirkau džiovintus ir užpylėm degtine (nors geriausia samagonu).

Panos, o jūs pačios nusprendėt prieš IVF Ovaboostą vartot? Nes po to, kai parašiau, jog pradėjau vartot, o vyras - Motility boost, Mastura atrašė, kad jie su dr. pasitarė, kad nerekomenduoja vartoti moksliškai neįrodytų preparatų. Ką rekomenduotų -Coenzyme Q10 200mg (3x/d) ir Fish oil 2000mg Daily. Ir folio rūgštį. Tai susibalamutinau.

Ir dar, prašau priminkit labiausiai rekomenduojamus apartamentus? Atsimenu Holas ir Lodos lyg.

Ir kelintą cd daugmaž būna įsodinimas? Svarstau, kiek atostogas reiktų imti, nes būti TR planuojam 1 cd. Čiuju į tuos pačius klausimus senbuvės atsakinėjat kokią 15 kartą. Nu jau atleiskit blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 26 rugpjūčio 2016 - 12:53
QUOTE(Pagre @ 2016 08 25, 07:40)
Sveikinu!!!! thumbup.gif graziu ir dideliu skaiciuku!!!! wub.gif

4u.gif aciu.

Ziuriu cia ne as viena su tuo progestan leidimu melynom dupcem biggrin.gif pirma kart vyras kai suleido tai net ant to sono miegot negalejau.o vat vakar pamokinau kaip durti kaip suleisti, tai zinokit siandien net nejauciu kurioj vietoj ta progesterona suvare biggrin.gif
Atsakyti