QUOTE(nefifi @ 2016 08 24, 10:35)
rneringa, o kaip jūs darėt?
Aš Klaipėdoj ir net šeštadienį atlikus tyrimą, rezultatas bus tik pirmadienį (jau anksčiau esu domėjusis). Jei teisingai suprantu, šiuo nurodymu jie nori "pataupyti kliento pinigus", kad jei rezai blogi, neverta skristi? Nes kitu atveju, gi galėtų pas save pasidaryti.
Bet net atmetant tuos tyrimus, kokiais būdais planuojatės skrydį prieš 3 sav? Ypač, kai ciklas durniuoja. Ar tiesiog per Turkish airlines perkat tuos "economy flexible" bilietus, kad galėtumėt pakeisti?
Na, kaina jau atskira kalba. Vakar įdomumo dėlei pažiūrėjau, jei skrisčiau "ant rytojaus", porai - 500 eur į vieną pusę. Žiauru
Aš Klaipėdoj ir net šeštadienį atlikus tyrimą, rezultatas bus tik pirmadienį (jau anksčiau esu domėjusis). Jei teisingai suprantu, šiuo nurodymu jie nori "pataupyti kliento pinigus", kad jei rezai blogi, neverta skristi? Nes kitu atveju, gi galėtų pas save pasidaryti.
Bet net atmetant tuos tyrimus, kokiais būdais planuojatės skrydį prieš 3 sav? Ypač, kai ciklas durniuoja. Ar tiesiog per Turkish airlines perkat tuos "economy flexible" bilietus, kad galėtumėt pakeisti?
Na, kaina jau atskira kalba. Vakar įdomumo dėlei pažiūrėjau, jei skrisčiau "ant rytojaus", porai - 500 eur į vieną pusę. Žiauru
Mes irgi iš KLP tai kiek su vyru svarstėm, 1 cd pasidaryt tyrimus ir 2cd pas juos būt niekaip neišeina. Tiek iš Vilniausi, tiek iš Rygos, jei rinktis tiesioginį skrydį, lėktuvas leidžiasi vėlai vakare, tai klinikoj būsi tik 3cd. Mes darėm taip: pasižiūrėjau paskutinių 1 metų ciklų trukmę, ir bilietą pirkau pagal trumpiausią ciklą (t.y. pasiskaičiavau taip, kad jei būtų trumpiausias ciklas, susirgčiau skrydžio dieną, o sekančią galėčiau eiti į kliniką atlikti tyrimų ir žiūrėti ar leis startuoti). Man šis metodas pasiteisino, atskridom ketvirtadienį vėlai vakare, o susirgau šeštadienį ryte. Jei būtų neleidę startuoti, būtume savaitėlę paatostogavę ir grįžę namo.
p.s. iš Rygos bilietai kartais būna pigesni nei iš Vilniaus.