Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 42-ta tema

QUOTE(nefifi @ 2016 08 24, 10:35)
rneringa, o kaip jūs darėt?
Aš Klaipėdoj ir net šeštadienį atlikus tyrimą, rezultatas bus tik pirmadienį (jau anksčiau esu domėjusis). Jei teisingai suprantu, šiuo nurodymu jie nori "pataupyti kliento pinigus", kad jei rezai blogi, neverta skristi? Nes kitu atveju, gi galėtų pas save pasidaryti.
Bet net atmetant tuos tyrimus, kokiais būdais planuojatės skrydį prieš 3 sav? Ypač, kai ciklas durniuoja. Ar tiesiog per Turkish airlines perkat tuos "economy flexible" bilietus, kad galėtumėt pakeisti?
Na, kaina jau atskira kalba. Vakar įdomumo dėlei pažiūrėjau, jei skrisčiau "ant rytojaus", porai -  500 eur į vieną pusę. Žiauru unsure30x30.png

Mes irgi iš KLP tai kiek su vyru svarstėm, 1 cd pasidaryt tyrimus ir 2cd pas juos būt niekaip neišeina. Tiek iš Vilniausi, tiek iš Rygos, jei rinktis tiesioginį skrydį, lėktuvas leidžiasi vėlai vakare, tai klinikoj būsi tik 3cd. Mes darėm taip: pasižiūrėjau paskutinių 1 metų ciklų trukmę, ir bilietą pirkau pagal trumpiausią ciklą (t.y. pasiskaičiavau taip, kad jei būtų trumpiausias ciklas, susirgčiau skrydžio dieną, o sekančią galėčiau eiti į kliniką atlikti tyrimų ir žiūrėti ar leis startuoti). Man šis metodas pasiteisino, atskridom ketvirtadienį vėlai vakare, o susirgau šeštadienį ryte. Jei būtų neleidę startuoti, būtume savaitėlę paatostogavę ir grįžę namo.

p.s. iš Rygos bilietai kartais būna pigesni nei iš Vilniaus.
Atsakyti
QUOTE(gvatemala @ 2016 08 24, 12:14)
Mes irgi iš KLP tai kiek su vyru svarstėm, 1 cd pasidaryt tyrimus ir 2cd pas juos būt niekaip neišeina. Tiek iš Vilniausi, tiek iš Rygos, jei rinktis tiesioginį skrydį, lėktuvas leidžiasi vėlai vakare, tai klinikoj būsi tik 3cd. Mes darėm taip: pasižiūrėjau paskutinių 1 metų ciklų trukmę, ir bilietą pirkau pagal trumpiausią ciklą (t.y. pasiskaičiavau taip, kad jei būtų trumpiausias ciklas, susirgčiau skrydžio dieną, o sekančią galėčiau eiti į kliniką atlikti tyrimų ir žiūrėti ar leis startuoti). Man šis metodas pasiteisino, atskridom ketvirtadienį vėlai vakare, o susirgau šeštadienį ryte. Jei būtų neleidę startuoti, būtume savaitėlę paatostogavę ir grįžę namo.

p.s. iš Rygos bilietai kartais būna pigesni nei iš Vilniaus.

Jetau kaip sudėtinga. Parašiau Masturai visą situaciją ir kaip geriausia planuotis. O jie, beje, dirba ir sekmadieniais ir vyksta procedūros kaip priklauso?
Parašiau dėl spalio vidurio, bet turbūt dar ankstoka, nelabai leisis į kalbas.
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 08 24, 12:33)
Jetau kaip sudėtinga. Parašiau Masturai visą situaciją ir kaip geriausia planuotis. O jie, beje, dirba ir sekmadieniais ir vyksta procedūros kaip priklauso?
Parašiau dėl spalio vidurio, bet turbūt dar ankstoka, nelabai leisis į kalbas.

Taip taip, pas juos nėra savaitgalių, kurią dieną beatvyktum padarys reikiamus tyrimus, ne taip kaip mūsų kaime unsure30x30.png
Nelabai žinau, ką jie gali patarti jūsų situacijoje. Jie tiesiog pasako kelis variantus, o tu jau renkiesi, kuris tau pagal galimybes/piniginės storį/nervus priimtiniausias. Jei jūs jau buvote pirminėje konsultacijoje, ir jums uždegta žalia šviesa IVF, betrūksta tik 2cd tyrimų ir palaiminimo, tai nelabai ką ten yra su jais kalbėtis. Iki numatomo vizito LT pasidarykite visus reikiamus tyrimus (ŽIV, kraujo grupę ir t.t.) ir kai turėsite bilietus, ar bent jau preliminarią atvykimo datą, parašykite Masturai, kad planuojate atvykti +- tokią dieną ir jei viskas bus ok, startuoti. Jei ji matys, kad tai datai yra kažkokių trukdžių, manau tikrai jus informuos.
Atsakyti
QUOTE(gvatemala @ 2016 08 24, 12:45)
Nelabai žinau, ką jie gali patarti jūsų situacijoje. Jie tiesiog pasako kelis variantus, o tu jau renkiesi, kuris tau pagal galimybes/piniginės storį/nervus priimtiniausias. Jei jūs jau buvote pirminėje konsultacijoje, ir jums uždegta žalia šviesa IVF, betrūksta tik 2cd tyrimų ir palaiminimo, tai nelabai ką ten yra su jais kalbėtis. Iki numatomo vizito LT pasidarykite visus reikiamus tyrimus (ŽIV, kraujo grupę ir t.t.) ir kai turėsite bilietus, ar bent jau preliminarią atvykimo datą, parašykite Masturai, kad planuojate atvykti +- tokią dieną ir jei viskas bus ok, startuoti. Jei ji matys, kad tai datai yra kažkokių trukdžių, manau tikrai jus informuos.

Neprireikė mums 1 konsultacijos, viską susiuntėm. Mastura atsakė paprastai dėl tų tyrimų:
Normally these tests are done here on the 2nd day of cycle. The reason doctor asked to do them before you arrive is that if the hormones wouldn't be suitable to start when you arrive, we will need to postpone the IVF, and you will have to go back.

Tai viskas aišku, siūlo namie darytis, kad nereiktų grįžti nieko nepešus:) Manau, kad mūsų atveju taip ir bus, kad LT net nesidarysim, rizikuosim vietoj (paskutiniai mano FSH iki 9, E2 - išvis koks 15, gal nešoktels...).
Tiesa, užklausiau dėl Semros. Ar gerai suprantu, kad jinai bet kokiu atveju prižiūri tą IVF? Nes Mastura rašo taip - šiaip galiu atvykti 2CD, bet jei noriu konsultacijos su Semra, tada turiu atvykti 2-3d. prieš mmm. Kitu atveju, susitikimas su Semra bus jei ne 2 cd, tai kažkurią kitą proceso dieną. Kaip supratau iš visų temų, verta važiuoti anksčiau?

p.s. kaip lengva su Mastura bendrauti, kaip draugė kokia, viską atsako.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 24 rugpjūčio 2016 - 13:31
QUOTE(nefifi @ 2016 08 24, 14:30)

p.s. kaip lengva su Mastura bendrauti, kaip draugė kokia, viską atsako.

Mastura nereali!As be jos buciau prazuvus! biggrin30x30.png Norejau jai kazkaip atsidekot,geliu bent nunest,bet sudvejojau,gal ten moterys jomis nesidziaugia ir joms ju nedovanoja biggrin30x30.png

O Semros nera reikalo kviest i konsultacija-be jos patikros ten ne viena ligos istorija nepraeina-vis tiek gi jie ten visi sprendimus priimineja
Atsakyti
Priminsiu savo važiavimą.
Turkai liepė pirmą dieną pasidaryti fsh ir e2 ir kitą d. skristi.
Visaip svarsčiau, kelis mėn. stebėjau ovuliaciją ir kada po jos prasideda mmm ir vis dėlto pirkau bilietus anksčiau, bet po paskutinės ovuliacijos ir su galimybe keisti.
Bilietus turėjau antradieniui 11.30, paskaičiavau, jei mm prasideda pirmad. irgi spėju į konsultaciją iš karto po skrydžio, nors prognozavau trečiadieniui mmm.
Ir ką - mmm parėjo naktį į pirmad. Pirmadienį ryte nulėkiau pasidaryt fsh ir e2, užsirašiau po pietų pas ginę ir po to masturai, kad suorganizuotų vizitą antrad.po pietų. Važiuoju iš santariškių kokią 11 val., skambina mastura, kad pas juos šventė - ramadano pabaiga ir klinika dirbs iki 12 val. - prašome atvykti ryt iki 12 smile30x30.png
Žinoma baisiai sustresavau, bet paskui išjungiau emocijas ir besidarydama pedikiūrą (negalėjau gi skrist baisiom kojom), pasikeičiau bilietą į pirmad.vakarą 19.30 su TA, apartamentus, pervežimą iš oro uosto, sutarėm vizitą su mastura rytui ir vakare jau buvau stambule smile30x30.png visa laimė, kad tą dieną buvo vakarinis skrydis rolleyes.png
Tiesa, tyrimų atsakymai parėjo gal 15-16 val. Fsh žemas, e2 užkilęs nuo climaros, bet masturai nebesiunčiau... vis tiek jau sprendimas skristi buvo padarytas.
Ai o kokią 16 val. rašo vėl mastura - sako, pamiršau pasakyt - vaistinės iki penktadienio nedirbs bigsmile.png dar vienas dušas ir didelis ačiū Januari, kuri man pripirko vaistų mirksiukas.png
Na o paskui perversmas ir kiti nuotykiai su liūdna pabaiga, kurią pasakojau mirksiukas.png
Mano siūlymas būtų kelis mėn. pasekti ovuliaciją ir mmm po jos ir po paskutinės O pirkti bilietus, atsižvelgiant į tai. 4u.png
Sėkmės mergaitės!
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 08 24, 14:06)
Priminsiu savo važiavimą.
--
Mano siūlymas būtų kelis mėn. pasekti ovuliaciją ir mmm po jos ir po paskutinės O pirkti bilietus, atsižvelgiant į tai. 4u.png
Sėkmės mergaitės!

Labai ačiū už tokį pasidalinimą, visi variantai verčia apgalvoti, kaip geriausia planuoti. Na, bet šiai dienai manau tiesiog rizikuoti ir nesidaryti LT nieko.
---
Be šansųbiggrin30x30.png Mano O visad vėlyva, apie 19-20 cd standartas, po 5-7d. ateina mmm.

Tiesa, ar teisingai suprantu, kad su Turkish linijom, tas variantas ir yra "economy flexible" vadinas, kad jis brangesnis, bet esant reikalui imsim ir pasikeisim datas be problemų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 24 rugpjūčio 2016 - 14:18
QUOTE(nefifi @ 2016 08 24, 14:17)
Labai ačiū už tokį pasidalinimą, visi variantai verčia apgalvoti, kaip geriausia planuoti. Na, bet šiai dienai manau tiesiog rizikuoti ir nesidaryti LT nieko.

As irgi is Klaipedos, tai mano planas toks (jei ne savaitgalis, nes niekas nedaro savaitgali), kad vieninteliai per 1 diena Klaipedoje tyrimus atlieka ligonineje ryte 8 priduodu krauja ir meldziu seseliu kuo anksciau, kad padarytu, bet sake iki 12 dazniausiai turi atsakymus, tada perku bilieta i TR per ukrainos avialinijas, lektuvas yra 22 val. is Vilniaus, o TR leidziasi 04:30. arba kitos dienos ankstyvu skrydziu, kuris leidziasi 14:40 TR.(pvz rytojui perkant i viena puse 82 eur www.momondo.com) jokiu lagaminu nesitempsiu, tik rankini bagaza, o vyras paskui atskirs su dviem lagaminais, tai vaistai turetu tilpti parsivezti.
siaip klaipedoje lyg ir savicko klinikoj dar ryte padaro, bet atsakymas tik vakare pries darbo pabaiga.

bet jeigu nefifi tu neturi bedu del sokinejancio FSH ir E2, tai nemanau kad tau reikalingas toks ekstra atvejis.
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 08 24, 11:35)
rneringa, o kaip jūs darėt?
Aš Klaipėdoj ir net šeštadienį atlikus tyrimą, rezultatas bus tik pirmadienį (jau anksčiau esu domėjusis). Jei teisingai suprantu, šiuo nurodymu jie nori "pataupyti kliento pinigus", kad jei rezai blogi, neverta skristi? Nes kitu atveju, gi galėtų pas save pasidaryti.
Bet net atmetant tuos tyrimus, kokiais būdais planuojatės skrydį prieš 3 sav? Ypač, kai ciklas durniuoja. Ar tiesiog per Turkish airlines perkat tuos "economy flexible" bilietus, kad galėtumėt pakeisti?
Na, kaina jau atskira kalba. Vakar įdomumo dėlei pažiūrėjau, jei skrisčiau "ant rytojaus", porai -  500 eur į vieną pusę. Žiauru unsure30x30.png

Kai darėme pirmą IVF, tai prieš tai turėjau pora vizitų į Stambulą (vienas - konsultacijai, kitas - laparoskopijai). Tada po trijų mėnesių skridau IVF be jokių E2 ir FSH tyrimų. Tiesiog pasiskaičiavau pagal mėnesines ir labai šauniai pataikiau. Skrydžio dieną prasidėjo mėmės, o kitą dieną vizitas pas gydytojus.
Kai ruošėmės daryti antrą IVF, nuskridau kovo mėnesį paskaičiavusi savo mėnesinių dienas, bet mane sugrąžino turkai atgal nes rado cistas. Bet tas ciklas man iš karto kėlė įtarimų, nes pradėjau teplioti kažkaip anksčiau laiko ir viskas buvo ne taip kaip visada. Po šito mano įvykio dabar jie visas perspėja, kad reiktų pasidaryti 1 c. d. E2 ir FSH tyrimus. Paskui jau ruošėmės gegužę, tai 2 ciklo dieną pasidariau tyrimus ir dar spėjau nulėkti pas ginę, nes 1 c. d. buvo sekmadienis. Atskridau į Stambulą antradienį, t. y. 3 c. d. ir tiesiai lėkiau į kliniką. Žodžiu, buvo nemažai lakstymo ir įtampos.
Papildyta:
QUOTE(nefifi @ 2016 08 24, 15:17)
---
Be šansųbiggrin30x30.png  Mano O visad vėlyva, apie 19-20 cd standartas, po 5-7d. ateina mmm.

Tiesa, ar teisingai suprantu, kad su Turkish linijom, tas variantas ir yra "economy flexible" vadinas, kad jis brangesnis, bet esant reikalui imsim ir pasikeisim datas be problemų?

Aš kažkaip irgi galvoju, jei tyrimai geri ir nėra buvę problemų, tai gal tų tyrimų ir nereikia. Mano atveju, suveikė visokių papildų efektas - išaugo cistos, kurios ir sujaukė mano planus kovo mėnesį verysad.png
Atsakyti
Kąąąąą aš be jūsų!?!! 4u.png
Atsakyti
Dar KLP tą pačią dieną rezultatus atsiunčia Baltic Medics tik reikia paskambinti į laboratoriją ir pašnekėti, kad laaabai reikia šiandienai. Nes visos kitos laboratorijos kraują siunčia į Vilnių, vietoje nedaro, todėl ir atsakymas būna sekančią dieną.
Atsakyti
Kokios jus saunios visos!!! wub30x30.png

Kol kas man sis etapas baisiausias atrodo...kad tik speti, kad tik viskas ten suveiktu ir jokie tyrimai nepavestu... blush-anim-cl.png
Atsakyti