Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 42-ta tema

QUOTE(jurmarta @ 2016 08 22, 14:15)
rneringa 4u.png ...bet nesuprantu...kodel man visa laika taip maudzia pilva...cia gal isodinimo proceduros pasekmes  unsure30x30.png

Man irgi kai praeitais metais laukiausi vis pamaudendavo pilvą. Vis galvodavau, kad mėnesinės ateina, bet HCG buvo teigiamas. Taip kad į pilvo maudimą nereiktų kreipti dėmesio smile30x30.png.
Papildyta:
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 08 23, 08:16)
Siandien skrydis i turkija wub30x30.png Ryt pasiimsiu savo tirpuka wub30x30.png
Ar Atsildytu embrionuku ikelimas irgi vyksta po pietu?galvoju ar dar turesiu galimybe is ryto biski pralekt per koki taxima wub30x30.png

Nekantrioji, sklandžios jums kelionės ir parsivežkit stebuklą iš Stambulo, kuris jus džiugins visą gyvenimą 4u.png
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2016 08 22, 07:31)
O nuo kada pradejai leistis prg? kartu su crinone po punkcijos ar jau po isodinimo? umn .png

A asmeniskai susileidau siandien 2ampl. Prg.o ryt isodinimas
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 23, 05:45)
Linkiu dideliausios sėkmės Jums abiems su Tirpuku!! wub30x30.png

Aciu mergaite,kumstukai ir uz jusu trijule wub30x30.png
Papildyta:
QUOTE(rneringa @ 2016 08 23, 07:22)
Man irgi kai praeitais metais laukiausi vis pamaudendavo pilvą. Vis galvodavau, kad mėnesinės ateina, bet HCG buvo teigiamas. Taip kad į pilvo maudimą nereiktų kreipti dėmesio smile30x30.png.
Papildyta:

Nekantrioji, sklandžios jums kelionės ir parsivežkit stebuklą iš Stambulo, kuris jus džiugins visą gyvenimą 4u.png

Aciu mazyt 4u.png nekantrauju susitikti su savo tirpuku wub30x30.png
Atsakyti
Merginos visom linkiu patapti nestuke.png nestuke.png ir patirti si neapsakoma jausma smile30x30.png.
Tvarkiausi vaistinele ir radau dar viena turkisko crinone dezute, jei kuriai prireiks kreipkites smile30x30.png
Atsakyti
As jau stambule, blyn oras ne ka vesesnis nei Egipte verysad.png
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 08 23, 22:53)
As jau stambule, blyn oras ne ka vesesnis  nei Egipte verysad.png

Aciu uz patikslinima del prg ir didziausios sekmes ryt! 4u.png
Atsakyti
Merginos, Reikia jūsų minčių. Pagaliau gavau laišką iš Memorial, kad leidžia startuoti (happy! smile30x30.png ), tik parašė, kad jei yra galimybė, 1 cd pasidaryti FSH ir E2, o 2cd jau būti TR. Kaip įmanoma techniškai? Visų pirma, nesu tikra, kada ateis mmm (pvz, paskutinis ciklas buvo tik 24d, 4d. trumpesnis nei įprasta). Jau ir taip nežinau, kaip ir kada planuoti vizitą, o kaip pasidaryt tyrimus 1 cd ir dar sulaukti rezų, nes reikia pažiūrėti, kad FSH nebūtų aukščiau 15iU ir E2 mažiau 80pg, ir, jei viskas normose, ant rytojaus jau būti TR? Dėl tyrimų rezultatų nebijau, bet jei 1cd išpuls savaitgalis? Arba, jei ir darbadienis gautųsi, ar rasiu skrydžių, kad kitos dienos ryte jau būčiau Stambule?
Kaip jums sekės suderinti visus tuos dalykus?
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 08 24, 10:46)
Merginos, Reikia jūsų minčių. Pagaliau gavau  laišką iš Memorial, kad leidžia startuoti (happy!  smile30x30.png ), tik parašė, kad jei yra galimybė, 1 cd pasidaryti FSH ir E2, o 2cd jau būti TR. Kaip įmanoma techniškai? Visų pirma, nesu tikra, kada ateis mmm (pvz, paskutinis ciklas buvo tik 24d, 4d. trumpesnis nei įprasta). Jau ir taip nežinau, kaip ir kada planuoti vizitą, o kaip pasidaryt tyrimus 1 cd ir dar sulaukti rezų, nes reikia pažiūrėti, kad FSH nebūtų aukščiau 15iU ir E2 mažiau 80pg, ir, jei viskas normose, ant rytojaus jau būti TR?  Dėl tyrimų rezultatų nebijau, bet jei 1cd išpuls savaitgalis? Arba, jei ir darbadienis gautųsi, ar rasiu skrydžių, kad kitos dienos ryte jau būčiau Stambule?

Nežinau, kur jūs gyvenate. Jei Vilniuje, tai jei 1 c. d. bus šeštadienis, tai Santariškėse iki pietų lyg tais daro tyrimus. Kiek visur kitur skambinau ir klausiau dėl sekmadienio, tai niekas nesutiko padaryti.
Iš tiesų labai sudėtinga šiuo atveju visur suspėti, bet iš patirties žinau, kad įmanoma. Aišku, lėktuvo bilietai tikrai nebus pigūs.
Atsakyti
Nekantrioji, sėkmės ir malonaus susitikimo su savo tirpuku wub30x30.png

Nefifi, thumbup2.png, su žalia šviesa smile30x30.png jo, jie siūlo taip, bet man tai buvo fiziškai nesuderinama-tuo labiau jei sutaptų su savaitgaliu. Šįkart dariaus pabraizyma, tai sekančią diena po jo ir skridau ( ir mmm atėjo anksčiau,neprasoviau). O pirmą sykį laukiai visą savaite dar smile30x30.png Bet buvi mergaičių, kurios skrido atėjus mmm, zaviuosi jomis smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 08 24, 09:57)
Nežinau, kur jūs gyvenate. Jei Vilniuje, tai jei 1 c. d. bus šeštadienis, tai Santariškėse iki pietų lyg tais daro tyrimus. Kiek visur kitur skambinau ir klausiau dėl sekmadienio, tai niekas nesutiko padaryti.
Iš tiesų labai sudėtinga šiuo atveju visur suspėti, bet iš patirties žinau, kad įmanoma. Aišku, lėktuvo bilietai tikrai nebus pigūs.

rneringa, o kaip jūs darėt?
Aš Klaipėdoj ir net šeštadienį atlikus tyrimą, rezultatas bus tik pirmadienį (jau anksčiau esu domėjusis). Jei teisingai suprantu, šiuo nurodymu jie nori "pataupyti kliento pinigus", kad jei rezai blogi, neverta skristi? Nes kitu atveju, gi galėtų pas save pasidaryti.
Bet net atmetant tuos tyrimus, kokiais būdais planuojatės skrydį prieš 3 sav? Ypač, kai ciklas durniuoja. Ar tiesiog per Turkish airlines perkat tuos "economy flexible" bilietus, kad galėtumėt pakeisti?

Na, kaina jau atskira kalba. Vakar įdomumo dėlei pažiūrėjau, jei skrisčiau "ant rytojaus", porai - 500 eur į vieną pusę. Žiauru unsure30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 24 rugpjūčio 2016 - 10:37
QUOTE(nefifi @ 2016 08 24, 10:46)
Merginos, Reikia jūsų minčių. Pagaliau gavau  laišką iš Memorial, kad leidžia startuoti (happy!  smile30x30.png ), tik parašė, kad jei yra galimybė, 1 cd pasidaryti FSH ir E2, o 2cd jau būti TR. Kaip įmanoma techniškai? Visų pirma, nesu tikra, kada ateis mmm (pvz, paskutinis ciklas buvo tik 24d, 4d. trumpesnis nei įprasta). Jau ir taip nežinau, kaip ir kada planuoti vizitą, o kaip pasidaryt tyrimus 1 cd ir dar sulaukti rezų, nes reikia pažiūrėti, kad FSH nebūtų aukščiau 15iU ir E2 mažiau 80pg, ir, jei viskas normose, ant rytojaus jau būti TR?  Dėl tyrimų rezultatų nebijau, bet jei 1cd išpuls savaitgalis? Arba, jei ir darbadienis gautųsi, ar rasiu skrydžių, kad kitos dienos ryte jau būčiau Stambule?

Man irgi tai opus klausimas, bet as planuoju pirkti tiesioginius bilietus su TR avialinijom, kad esant reikalui galeciau pakeisti data. Manau, kad pirksiu bilietus po priespaskutiniu mm pirmos dienos, likus nepilnam menesiui, kad bent jau tiksliau zinoti sekanciu mm diena. Taip pat galvoju, kad jei nespesiu pasidaryti tu tyrimu LT, padarys TR ir gal net keliom dienom anksciau nuvykti ten, nei planuojamos mm.
Planas B butu parasyti Masturai ir paklasuti del KT, gal verta juos pavartoti menesi pries pas juos vaziuojant, kad tiksliai zinoti del mm datos, nors pries LP man ji nieko nesake. Taciau po LP pasikeite mano ciklas (viena kart trumpiau, kita ilgiau), nors visada budavo tikslu kaip laikrodukas.
o kada jus planuojate vaziuoti?
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2016 08 24, 10:37)
Planas B butu parasyti Masturai ir paklasuti del KT, gal verta juos pavartoti menesi pries pas juos vaziuojant, kad tiksliai zinoti del mm datos, nors pries LP man ji nieko nesake. Taciau po LP pasikeite mano ciklas (viena kart trumpiau, kita ilgiau), nors visada budavo tikslu kaip laikrodukas.
o kada jus planuojate vaziuoti?

Man KT nebesiūlė, kai gavo visus tyrimus, o aš ir nebeklausiau. O ir nenorėčiau, nes vartojus nesu, nežinau, kaip sureaguotų, juk ir šioj temoj yra buvę visokių kliurkų.
Kadangi dabar man mmm, į rugsėjo ciklą nebespėčiau, tai planas spalio viduriui.
Atsakyti
[quote=Januari,2016 08 24, 08:14]
Nekantrioji, sėkmės ir malonaus susitikimo su savo tirpuku wub30x30.png

4u.png aciu.. 4u.png laukiu nesulaukiu kad pakvies. wub30x30.png
Atsakyti