Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 42-ta tema

QUOTE(nefifi @ 2016 08 22, 13:13)
Merginos, gal galite paaiškinti, kodėl taip daug jūsų vartoja kraują skystinančius vaistus? Ar čia tokia praktika, ar kažkokie kraujo rodikliai turi būti labai nukrypę nuo normos ar diagnozuotas koks sutrikimas?

Manau, kad "profilaktiškai" smile30x30.png Aš pati irgi neturiu jokių rodiklių nuokrypių, bet gydyoja patarė Fraxipariną leistis vistiek. Be to, kiek žinau, AFS būna užslėptas ir gali darytis tyrimus kokius 3 kartus, kol atrasi, kad kažkas negerai, o geriausiai pasimato tik per persileidimus.
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2016 08 20, 14:36)
Ketvirtadieni mano zirniuko ligoninej su echo nemate,pasiule abrazija,kadangi atsisakiau israse namo
O vakare nuvaziavau pas Rogalski antrai nuomonei ir jis tarp daugybes hematomu surado zirniuka su plakancia sirdute <3
Pastoviai rudai teplioja, gulimas rezimas,ramybe ir tikejimas,kad viskas bus gerai

Ailima, visos gražiausios mintys ir palaikymas skrieja jūsų žirniukui 4u.png. Bet kaip keistai, nematė gydytojai.. hmmm... juk mums tai visas gyvenimas, o jie nesugeba pamatyti ir dar pasiūlo abraziją.

O kodėl susidaro tos hematomos? Gal kuri galite paaiškinti
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 21, 15:22)
Zodziu...buvo taip:per punkcija iseme sesias,nors galvojo,kad bus tik dvi,nes kitos tingines sunkiai vijosi...hormonai leido pratest stimuliacija dar viena diena,kai pirmunai jau buvo 19,5..ir Emre dziaugesi,kad planas pasiteisino.Is 6 keturios buvo subrendusios ir visos apsivaisino..Ir geros kokybes puksejo iki sestadienio..Deja ivyko luzis-2 sustojo,kitoms dviems blastocistoms padare pgd,viena buvo sveika ir isodino.6AA  Nakti skrendu namo!

Jurmarta, ramaus laukimo ir, žinoma, tik teigiamo atsakymo 4u.png. Saugokit ir tausokit save abu su kruopyte wub30x30.png
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 08 22, 14:02)
Ailima, visos gražiausios mintys ir palaikymas skrieja jūsų žirniukui :4u
Papildyta:

Jurmarta, ramaus laukimo ir, žinoma, tik teigiamo atsakymo 4u.png. Saugokit ir tausokit save abu su kruopyte wub30x30.png

rneringa 4u.png ...bet nesuprantu...kodel man visa laika taip maudzia pilva...cia gal isodinimo proceduros pasekmes unsure30x30.png
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 08 22, 13:13)
Merginos, gal galite paaiškinti, kodėl taip daug jūsų vartoja kraują skystinančius vaistus? Ar čia tokia praktika, ar kažkokie kraujo rodikliai turi būti labai nukrypę nuo normos ar diagnozuotas koks sutrikimas?

Pas mane vienas rodiklis buvo siek tiek nukrypes, tai gyd. K skyre heparino preparatus. Sunkiai apsiprendziau, ar man cia ju reikia rolleyes.png Konsultavausi su hematologe, sake, kad nepakenks. Galutinai apsispresti padejo straipsniai apie heparino preparatu efektyvuma neaiskios kilmes nevaisingumo gydymui (nors yra ir kitokiu straipsniu, kur atlikti tyrimai rodo, kad tik labai nezymiai pagereja statistika).
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 22, 14:15)
rneringa 4u.png ...bet nesuprantu...kodel man visa laika taip maudzia pilva...cia gal isodinimo proceduros pasekmes  unsure30x30.png

Man po IVF irgi tempe ir maude papilve. Kokias 3-4 dienas. Toks jausmas buvo, kad tuoj mmm pramus.
Atsakyti
[quote=jurmarta,2016 08 22, 07:34]
Klausau jusu ir einu badytis!!Gal kuri turi pardavimui jautriu NT? 4u.png ....Dar keista-turkai neskyre man skystinanciu-lt leisdavaus fraxiparine-slykstus reikalas!!Galvoju gal nereikia tada..arba gal parasyt Masturai del sventos ramybes...
Galiu garantuot kad sakys nereikia.man su AFS sake nereikia nieko,bet buvau issiprasius bent aspirina...idomiai ten...karpenko paskyre man ir aspirina ir clexana leistis kas dien
Atsakyti
O clexanas ir fraxiparinas cia is esmes tas pats?Gal ir man leistis savo iniciatyva juos..nzn...net..bet vaistinej as ju turbut be recepto negausiu?

Mastura atrase,kad nereikia..zinok dabar zmogau.. biggrin30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurmarta: 22 rugpjūčio 2016 - 15:32
Leidziuosi ir aš clexane, asprina geriau (db jau negeriu) K paskyre. Pirmą karta nesileidau. Tr kai klausiau tai ir sake,kad nieko nereikia ( turiu Mthr gena ir lupus antikoaguliantai buvo truputi virs normos). Tai ir suprask juos ax.png
Ir pilvą, ir šonus pamaudendavo... mirksiukas.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Januari: 22 rugpjūčio 2016 - 15:48
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 22, 16:21)
O clexanas ir fraxiparinas cia is esmes tas pats?Gal ir man leistis savo iniciatyva juos..nzn...net..bet vaistinej as ju turbut be recepto negausiu?

Kai kurios IVF klinikos visoms pacientems skiria heparino preparatus. Turkai kazkaip pries ir, anot ju, nieko nereikia. Gi ir Progestan nereikia! O nemazai mergaiciu leidziasi. Progesteronas suminkstina gleivine ir leidzia embrioniukams lengviau isikuisti.

Clexane ir Fraxiparinas tas pats. Tik dozes reikia zinoti. Siaip paprasinejus galima ir be recepto nusipirkti. Skridau i kita sali, susikroviau visus vaistus, visus receptus (muitinei) ir palikau Clexane recepta. Issikaulinau vaistinej, nes tingejau pas seimos gydytoja vaziuoti, kad israsytu cool30x30.png

Gyd. K. skiria ir apirina, nes jis truputi kitaip veikia, negu heparino preparatai.
Atsakyti
aš kai pradėjau kraujuoti tai nustojau leistis clexane,man hematologė sakė nesileisti,bet kai nustodavo kraujuoti du kart po to, keliú d.tarpu susileidau po pusė dozės ir abu kartus po keliú val.po susileidimo kraujoplūdis,pradedu galvoti,kad man skystinančiú nereikia,bet turiu protrombino vienà genà ir mthfr vienà, bet pvz protrombinas,tai tik tikimybė,polinkis į trombozes,bet vistiek nutraukti nedràsu
Pernai kai įvyko persileidimas,žiauriai nukraujavau ir hematologė sakė bijos man skirti skystinančius,bet per Fet aš vistiek leidausi,jai nieko nesakydama, Tr man pritarė ir leido juos leistis,o va dabar po tokios patirties bijau leistis sad.png

Pirmà vaikà prieš 9metus po Ivf išnešiojau be skystinančiú,o tuos genus turiu nuo gimimo,taigi dabar dilema,leistis ar nesileisti,juk tas kraujoplūdis tai negerai,gali mažiukà išplauti
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 22, 10:34)

Su Tavim,Lock,bus atskira šneka!-lauk svečių! biggrin30x30.png  4u.png

Nu tai laukiu laukiu:)
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 22, 13:21)

Ka ir sakiau biggrin30x30.png

O as turiu kvaila klausyma.gal kuri daugiau ismanot apie aspirina....nezinau kaip tai susiję,bet kai pradejau naudot aspirina,nebeskauda galvos jau kelios sav.gal ten man praskystino smegenyse krauja?nes kresumas tai pas mane labai net virs normos.turi but 15, pas mane 23 unsure30x30.png

Siandien skrydis i turkija wub30x30.png Ryt pasiimsiu savo tirpuka wub30x30.png
Ar Atsildytu embrionuku ikelimas irgi vyksta po pietu?galvoju ar dar turesiu galimybe is ryto biski pralekt per koki taxima wub30x30.png
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 08 23, 08:16)

Siandien skrydis i turkija wub30x30.png Ryt pasiimsiu savo tirpuka wub30x30.png

Linkiu dideliausios sėkmės Jums abiems su Tirpuku!! wub30x30.png
Atsakyti