Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 42-ta tema

jurmarta, linkiu sėkmės!
Atsakyti
jurmarta, PUPO wub30x30.png Uz kokios savaites lauksim graziu skaiciuku wub30x30.png
Atsakyti
Visoms nuostabioms mano palaikytojoms siunciu po 4u.png 4u.png 4u.png !!!!Jus tikros draugės!!

Kaip manot:gal bakstelt man profilaktiskai leidziamo PRG?2 ivf mano gi baigesi nesivystanciais...bijau tokio vel likimo...
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 22, 06:34)
Visoms nuostabioms mano palaikytojoms siunciu po  4u.png  4u.png  4u.png !!!!Jus tikros draugės!!

Kaip manot:gal bakstelt man profilaktiskai leidziamo PRG?2 ivf mano gi baigesi nesivystanciais...bijau tokio vel likimo...

Leiskis,blogiau tikrai nebus,bent jau iki testuko 4u.png kad uztikrinta butum jog padarei viska mirksiukas.png kad ziurniukas liktu
[
Man Karpenko bent jau liepe leistis kas dien po ampole
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nekantrioji:): 22 rugpjūčio 2016 - 09:18
Jurmarta, nuostabiausios žinios, aš ne kiek neabejojau, kad grysi pupo wub30x30.png
Progesteroną drąsiai leiskis bent jau po ampole kasdien. Aš iki pirmo hcg ir progesterono atsakymo po dvi ampoles leidausi ir crinona dejausi, paskui buvau palikau po viena amp. (LB baisu buvo kad nenukristų, nes pirma syki ir buvo ne kažką).
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 22, 09:34)
Visoms nuostabioms mano palaikytojoms siunciu po  4u.png  4u.png  4u.png !!!!Jus tikros draugės!!

as saudavau kasdien po dvi ampoles, man taip ramiau buvo.
tad laukiam tik teigiamo rezultato, spaudziam kumscius ir skaiciuojam kartu dieneles :-) smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 08 22, 10:17)
Leiskis,blogiau tikrai nebus,bent jau iki testuko 4u.png kad uztikrinta butum jog padarei viska mirksiukas.png kad ziurniukas liktu
[
Man Karpenko bent jau liepe leistis kas dien po ampole

O nuo kada pradejai leistis prg? kartu su crinone po punkcijos ar jau po isodinimo? umn .png
Atsakyti
Laikom kumščius ir mes, Jurmarta! Vis įlendu pažiūrėt, kaip jums sekasi.
Atsakyti
Klausau jusu ir einu badytis!!Gal kuri turi pardavimui jautriu NT? 4u.png ....Dar keista-turkai neskyre man skystinanciu-lt leisdavaus fraxiparine-slykstus reikalas!!Galvoju gal nereikia tada..arba gal parasyt Masturai del sventos ramybes...
Papildyta:
QUOTE(Lock @ 2016 08 22, 10:32)
Laikom kumščius ir mes, Jurmarta! Vis įlendu pažiūrėt, kaip jums sekasi.

Su Tavim,Lock,bus atskira šneka!-lauk svečių! biggrin30x30.png 4u.png
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 22, 10:34)
Klausau jusu ir einu badytis!!Gal kuri turi pardavimui jautriu NT? 4u.png ....Dar keista-turkai neskyre man skystinanciu-lt leisdavaus fraxiparine-slykstus reikalas!!Galvoju gal nereikia tada..arba gal parasyt Masturai del sventos ramybes...

Didziausi sveikinimai smile30x30.png dėl skystinanciu gali uzklaust, blogiau juk nebus, bet nepergyvenk jei pasakys kad nereikia, nevisoms jį skiria - man ji išbraukė iš lapuko kur surašyti vaistai, ir dar pakartojo kad tikrai jų nereik smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 22, 10:34)
Papildyta:

Su Tavim,Lock,bus atskira šneka!-lauk svečių! biggrin30x30.png  4u.png

ir skystinancius pati sau pasiskyriau, nerizikavau
Atsakyti
Merginos, gal galite paaiškinti, kodėl taip daug jūsų vartoja kraują skystinančius vaistus? Ar čia tokia praktika, ar kažkokie kraujo rodikliai turi būti labai nukrypę nuo normos ar diagnozuotas koks sutrikimas?
Atsakyti