jurmarta, PUPO Uz kokios savaites lauksim graziu skaiciuku
Visoms nuostabioms mano palaikytojoms siunciu po !!!!Jus tikros draugės!!
Kaip manot:gal bakstelt man profilaktiskai leidziamo PRG?2 ivf mano gi baigesi nesivystanciais...bijau tokio vel likimo...
Kaip manot:gal bakstelt man profilaktiskai leidziamo PRG?2 ivf mano gi baigesi nesivystanciais...bijau tokio vel likimo...
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 22, 06:34)
Leiskis,blogiau tikrai nebus,bent jau iki testuko kad uztikrinta butum jog padarei viska kad ziurniukas liktu
[
Man Karpenko bent jau liepe leistis kas dien po ampole
Jurmarta, nuostabiausios žinios, aš ne kiek neabejojau, kad grysi pupo
Progesteroną drąsiai leiskis bent jau po ampole kasdien. Aš iki pirmo hcg ir progesterono atsakymo po dvi ampoles leidausi ir crinona dejausi, paskui buvau palikau po viena amp. (LB baisu buvo kad nenukristų, nes pirma syki ir buvo ne kažką).
Progesteroną drąsiai leiskis bent jau po ampole kasdien. Aš iki pirmo hcg ir progesterono atsakymo po dvi ampoles leidausi ir crinona dejausi, paskui buvau palikau po viena amp. (LB baisu buvo kad nenukristų, nes pirma syki ir buvo ne kažką).
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 22, 09:34)
as saudavau kasdien po dvi ampoles, man taip ramiau buvo.
tad laukiam tik teigiamo rezultato, spaudziam kumscius ir skaiciuojam kartu dieneles :-)
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 08 22, 10:17)
Leiskis,blogiau tikrai nebus,bent jau iki testuko kad uztikrinta butum jog padarei viska kad ziurniukas liktu
[
[
O nuo kada pradejai leistis prg? kartu su crinone po punkcijos ar jau po isodinimo?
Laikom kumščius ir mes, Jurmarta! Vis įlendu pažiūrėt, kaip jums sekasi.
Klausau jusu ir einu badytis!!Gal kuri turi pardavimui jautriu NT? ....Dar keista-turkai neskyre man skystinanciu-lt leisdavaus fraxiparine-slykstus reikalas!!Galvoju gal nereikia tada..arba gal parasyt Masturai del sventos ramybes...
Papildyta:
Su Tavim,Lock,bus atskira šneka!-lauk svečių!
Papildyta:
QUOTE(Lock @ 2016 08 22, 10:32)
Laikom kumščius ir mes, Jurmarta! Vis įlendu pažiūrėt, kaip jums sekasi.
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 22, 10:34)
Klausau jusu ir einu badytis!!Gal kuri turi pardavimui jautriu NT? ....Dar keista-turkai neskyre man skystinanciu-lt leisdavaus fraxiparine-slykstus reikalas!!Galvoju gal nereikia tada..arba gal parasyt Masturai del sventos ramybes...
Didziausi sveikinimai dėl skystinanciu gali uzklaust, blogiau juk nebus, bet nepergyvenk jei pasakys kad nereikia, nevisoms jį skiria - man ji išbraukė iš lapuko kur surašyti vaistai, ir dar pakartojo kad tikrai jų nereik
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 22, 10:34)
Papildyta:
Papildyta:
ir skystinancius pati sau pasiskyriau, nerizikavau