Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 42-ta tema

QUOTE(Jautruolė @ 2016 08 20, 08:27)
Merginos, senokai čia buvau gal parašysire kaip DruiDei sekasi. Ar jau sūpuoja lelių? Esu iš senų bendrakeleivių,vis prisimenu mergaites 4u.png
Sėkmės visoms ir scajonių išsipildymo!

QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 08 20, 09:53)
DruiDe kokie 6 mėn dar bus 4u.png dar puškuoja, manau ax.png

Kaip nujausdama nosi ikisau 4u.png
Puskuoja ir rieda DruiDe dar, dar pora menesiuku tikrai zadu but 2in1, niekur laiko neskubinu smile30x30.png Smagus, neapibudinamas, nepalyginamas jausmas - jausti ta maza, bet jau tokia stipria, gyvybe savyje wub30x30.png

Tikekit, nenuleiskyt ranku, bandykit viska (ir kuom tikit ir kuom ne. Cia as apie K metodus. Kaip zinoma 50 procentu ir placebo efektas gydo.)

Jurmarta, pirmyn!!! Tiek praeita, liko sunkiausia islaukti tas 5 dienas. Koks kam mokykloj skirtumas kokio amziaus vaiko mama- svarbiausia ji jo Mama!!!!! mirksiukas.png

Ailima, saugoki tokia uzsispyrusia kruopa!!! Kuo didziausios sekmes jums!!!

Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 20, 12:19)
Bernadeta wub30x30.png ..taigi dvynukems mano..dar du puikiai vare..iki sio ryto verysad.png

Papasakokit,tos,kurioms Memorialas leido sodinti du-kaip jums pavyko juos ikalbeti??Kokius prievartos,kankinimu metodus panaudojot,kad privertet?Nepasiduoda ne pro kur..Aisku as bijau;kad nebus is vis ka ryt sodint po pgd,bet jei ivyktu stebuklas noreciau dvieju...Svarstau kaip cia tuos turkus vyrus daktarus paveikt,kokiom priemonem biggrin30x30.png

As pasakiau jiems, kad noriu du, embriologe atkalbinejo, sake, gal ne, o atejo gydytojas, as jam pasakiau, kad nenoriu ka tik atsilusio embriono vel saldyti (mano buvo po 2 uzsaldyti) nes netikiu, kad toks zaidimas su saldymu ju neveikia. Gyd pasiziurejo mano dokumentus ir leido sodint du. Negaliu sakyti, kad as jau labai ikalbinejau. Lengvai jie kazkaip pasidave.
Papildyta:
QUOTE(ailima @ 2016 08 20, 14:36)
Ketvirtadieni mano zirniuko ligoninej su echo nemate,pasiule abrazija,kadangi atsisakiau israse namo
O vakare nuvaziavau pas Rogalski antrai nuomonei ir jis tarp daugybes hematomu surado zirniuka su plakancia sirdute <3
Pastoviai rudai teplioja, gulimas rezimas,ramybe ir tikejimas,kad viskas bus gerai

Ailima, saunuole, kad nepasidavei abrazijai, *****, gydytojai irgi geruliai.... Rogalskis superinis. Saugok save dabar.
Atsakyti
ailima , koks stipruolis wub30x30.png oi spaudžiam kumštukus už jus mergyt wub30x30.png

jurmarta , pupo wub30x30.png
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 08 21, 13:06)
ailima , koks stipruolis  wub30x30.png oi spaudžiam kumštukus už jus mergyt  wub30x30.png
jurmarta , pupo  wub30x30.png

Tu teisi!Vienintelis mano ..Uzkamantėlis matyt bus..
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 21, 13:49)
Tu teisi!Vienintelis mano ..Uzkamantėlis matyt bus..

Jurmarta, tai kaip tau viskas? Pasakok mirksiukas.png
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 08 21, 14:55)
Jurmarta, tai kaip tau viskas? Pasakok mirksiukas.png

Zodziu...buvo taip:per punkcija iseme sesias,nors galvojo,kad bus tik dvi,nes kitos tingines sunkiai vijosi...hormonai leido pratest stimuliacija dar viena diena,kai pirmunai jau buvo 19,5..ir Emre dziaugesi,kad planas pasiteisino.Is 6 keturios buvo subrendusios ir visos apsivaisino..Ir geros kokybes puksejo iki sestadienio..Deja ivyko luzis-2 sustojo,kitoms dviems blastocistoms padare pgd,viena buvo sveika ir isodino.6AA Nakti skrendu namo!
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 21, 14:22)
Zodziu...buvo taip:per punkcija iseme sesias,nors galvojo,kad bus tik dvi,nes kitos tingines sunkiai vijosi...hormonai leido pratest stimuliacija dar viena diena,kai pirmunai jau buvo 19,5..ir Emre dziaugesi,kad planas pasiteisino.Is 6 keturios buvo subrendusios ir visos apsivaisino..Ir geros kokybes puksejo iki sestadienio..Deja ivyko luzis-2 sustojo,kitoms dviems blastocistoms padare pgd,viena buvo sveika ir isodino.6AA  Nakti skrendu namo!

Fantastika! Sveikinu! Žiūrėk, gal dar sugalvos pasidalyt į dvi mergičkas 4u.png
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 21, 14:22)
viena buvo sveika ir isodino.6AA  Nakti skrendu namo!

Jurmarta, puikios žinios - 6AA! Linkiu kad Užkamantas augtų stiprus tongue30x30.png wub30x30.png
Ir gero kelio namo!
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 21, 12:22)
Zodziu...buvo taip:per punkcija iseme sesias,nors galvojo,kad bus tik dvi,nes kitos tingines sunkiai vijosi...hormonai leido pratest stimuliacija dar viena diena,kai pirmunai jau buvo 19,5..ir Emre dziaugesi,kad planas pasiteisino.Is 6 keturios buvo subrendusios ir visos apsivaisino..Ir geros kokybes puksejo iki sestadienio..Deja ivyko luzis-2 sustojo,kitoms dviems blastocistoms padare pgd,viena buvo sveika ir isodino.6AA  Nakti skrendu namo!

Brangioji 4u.png kaip dziugu wub30x30.png linkiu kad tas vienas pasidalintu i 2 grazuoles dukrytes wub30x30.png sekmes motera, saugok save!!!!
Atsakyti
Mergaitės - kumštukai už Jus visas - nepasiduodančias, einančias svajonių išsipildymo link. Labai labai tikiu, kad visoms pasiseks - anksčiau ar vėliau - bet BŪTINAI pasiseks.
Tvarkau savo vaistinėlę ir visokio gėrio randu: jei tik kuriai prireiktų, kreipkitės ir atleiskit už lindima į temute...
1) Folbiol 5 mg - 2 dėžutės po 50 tablečių (galiojimas 2017 01);
2) Rulid 300 mg - 3 tabletės (galiojimas 2016 10) ir pilna dėžutė - 7 tabletės (galiojimas 2017 06)
3) Prednol 16 mg - 16 tablečių (galiojimas 2017 11)
4) Utrogestan 200 mg - 7 kapsulės (galiojimas 2016 10)
5) Fraxiparine 2850 anti-Xa TV/0,3 ml - 10 švirkštiklių, t.y. pilna dėžutė (galiojimas 2017 11)
6) Climara pleistrai 3,8 mg - 2 dėžutės po 4 pleistrus (galiojimai 2017 05)
7) Climara forte pleistrai 7,6 mg - 6 pleistrai (galiojimas 2017 04)
8) Estrofem 2 mg - 2 pilnos dėžutės po 28 tab (galiojimai 2019 03).
Visi vaistukai turkiški, išskyrus Fraxiparine.
Atsakyti
Jurmarta,sėkmės tau dideliausios ir kantrybės kantrybės išlaukti smile30x30.png Dieve,kai pagalvoju kiek moteris gali ištverti...man streso buvo nuo pat pastojimo iki gimdymo-prabėgo tas laikas,laksto dvi pupos pas mus-dičkei tuoj 9m.,o mažoji tiek laukta išmelsta su savo trečių metų krize kankina dabar tongue30x30.png Ji paturbinta pas mumi,nuo pat gimimo kai klausdavo žmonės ko ji tokia nerami sakydavau dantys kalasi bigsmile.png
DruiDe,lengvo tau nešiojimo! mirksiukas.png
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 21, 15:22)

Sveikinu, sulaukus savo stebuklingojo blastuko! 4u.png wub30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pagre: 21 rugpjūčio 2016 - 21:54