Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 42-ta tema

QUOTE(jurmarta @ 2016 08 20, 10:48)
Jautruole!!! wub30x30.png Kaip smagu Tave girdėt!!!Kaip tavo šeimyna auga? 4u.png

Panos...o aš išprotėsiu...ryt žinosiu PGD atsakymus blink30x30.png ..

Jurmarta, keliems pupsikams paėmė Pgd?
Pirmiausia, jau didelis laimėjimas, kad buvo stiprių pupsikų, kuriems Pgd galėjo daryt! 4u.png
Kantrybės ir sėkmės 4u.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bernadeta77: 20 rugpjūčio 2016 - 11:08
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 08 20, 12:07)
Jurmarta, keliems pupsikams paėmė Pgd?
Pirmiausia, jau didelis laimėjimas, kad buvo stiprių pupsikų, kuriems Pgd galėjo daryt! 4u.png
Kantrybės ir sėkmės 4u.png

Bernadeta wub30x30.png ..taigi dvynukems mano..dar du puikiai vare..iki sio ryto verysad.png

Papasakokit,tos,kurioms Memorialas leido sodinti du-kaip jums pavyko juos ikalbeti??Kokius prievartos,kankinimu metodus panaudojot,kad privertet?Nepasiduoda ne pro kur..Aisku as bijau;kad nebus is vis ka ryt sodint po pgd,bet jei ivyktu stebuklas noreciau dvieju...Svarstau kaip cia tuos turkus vyrus daktarus paveikt,kokiom priemonem biggrin30x30.png
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 20, 11:19)
Bernadeta wub30x30.png ..taigi dvynukems mano..dar du puikiai vare..iki sio ryto verysad.png

Papasakokit,tos,kurioms Memorialas leido sodinti du-kaip jums pavyko juos ikalbeti??Kokius prievartos,kankinimu metodus panaudojot,kad privertet?Nepasiduoda ne pro kur..Aisku as bijau;kad nebus is vis ka ryt sodint po pgd,bet jei ivyktu stebuklas noreciau dvieju...Svarstau kaip cia tuos turkus vyrus daktarus paveikt,kokiom priemonem biggrin30x30.png

Jei vienas bus stipresnis, kitas silpnesnis, tada patys du dės, nes to silpnesnio nenorės šaldyt. Jei bus abu stiprūs- dės vieną.
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 08 20, 12:29)
Jei vienas bus stipresnis, kitas silpnesnis, tada patys du dės,  nes to silpnesnio nenorės šaldyt. Jei bus abu stiprūs- dės vieną.

Tai,kad jau aišku kad abu stiprūs nes paėmė jiems pgd smile30x30.png

Jurmarta,pasitikėk jais,jeigu nesiulo dvieju tai ir nesispardyk wink.png nes rizikú su dvynukais daug daugiau
Nuvažiuosi vėliau kito pasiimti wink.png
Atsakyti
Bent jau man toks ispudis susidare, kad tik per pirma konsultacija sako, kad tik viena sodins, o kai ateina laikas sodinti, tai ir pries du nesispardo arba net patys pasiulo. Nors gal po PGD kitaip unsure30x30.png

ailima, kaip tu? Kaip tavo zirniukas? wub30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gummy bear: 20 rugpjūčio 2016 - 13:00
QUOTE(gummy bear @ 2016 08 20, 13:58)

ailima, kaip tu? Kaip tavo zirniukas? wub30x30.png

Ketvirtadieni mano zirniuko ligoninej su echo nemate,pasiule abrazija,kadangi atsisakiau israse namo
O vakare nuvaziavau pas Rogalski antrai nuomonei ir jis tarp daugybes hematomu surado zirniuka su plakancia sirdute <3
Pastoviai rudai teplioja, gulimas rezimas,ramybe ir tikejimas,kad viskas bus gerai
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2016 08 20, 14:36)
Ketvirtadieni mano zirniuko ligoninej su echo nemate,pasiule abrazija,kadangi atsisakiau israse namo
O vakare nuvaziavau pas Rogalski antrai nuomonei ir jis tarp daugybes hematomu surado zirniuka su plakancia sirdute <3
Pastoviai rudai teplioja, gulimas rezimas,ramybe ir tikejimas,kad viskas bus gerai

Laikykis,mergaite,viskas bus gerai.Svarbiausia,jog surado plakančią širdutę,dabar tik gulėk ir saugok. 4u.png
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 20, 11:19)

thumbup2.png, kumstukai už stipruoles wub30x30.png Man neteko įkalbinėti - pirmą sykį du teturėjom, vieną geros kokybės, kt.silpnesnį-tai abu ir sodino.
O šįkart jie patys irgi buvo nusprendę, jau du buvo paruošti 4u.png
Atsakyti
surado zirniuka su plakancia sirdute <3

Ailima!!!!Turi buti gerai!!!!Labai labai to linkiu!!! 4u.png

O del dvynuku...matot as jau neturiu laiko keliems gimdymams-esu per sena-ir taip kai reiks eit i mokyklos tevu susirinkimus-galvos,kad mano vaika mociutė augina
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 20, 14:20)

O del dvynuku...matot as jau neturiu laiko keliems gimdymams-esu per sena-ir taip kai reiks eit i mokyklos tevu susirinkimus-galvos,kad mano vaika mociutė augina

Stipriai sutirštini, Jurmarta! Puikiai žinai, kaip gerai atrodai, ant kaktos juk neparašyti gimimo metai !!! Tikrai daug sudetingiau isnešioti ir auginti dvynukus... Ir laiko mes dar truputį (nedaug;), bet turim... wink.png
Atsakyti

Kokios geros naujienos wub30x30.png Kovotojas tavo zirniukas wub30x30.png

O nuo ko hematomos atsiranda?
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 20, 15:20)

Jurmala, prajuokinai su mociute bigsmile.png biggrin30x30.png
Zinai, jog siuolaikines mociutes geriau atrodo uz pacias mamas ,taigi laiko antram gimdymui tikrai turi tongue30x30.png
Viskas bus gerai, tikek ir savjone issipildys 4u.png 4u.png
Atsakyti