Įkraunama...
Įkraunama...

Juodkalnija

Ačiū ! 

Ar gyvenant Kotoro įlankoje, realu komfortiškai maudytis su vaikais? 

Atsakyti

Taip pat įdomu - ar gyvenant ne prie pat jūros, o pvz kiek tolėliau, ant kalniuko - realu pėstute ar vežimu su trimečiu iki jos nueiti? O kaip keliai tarp pajūrio miestukų, kokia ten situacja? Jei planuotume nemažai pasivažinėti aplinkui - nusiteikti stovėjimui kamščiuose? 

Atsakyti
Sveiki. mes šiemet taip pat lankysime Juodkalniją. Kolkas turime tik datą - birželio pirmoji savaitė. Ir daugiau dėmesio skirsime pažinimui, nei gulinėjimui prie jūros (nors ir tą daryti žadame) smile.gif Norime ir Kotore pailsėti, ir kalnais palaipioti ir konjonu praplaukti ir į Dubrovniką nuvykti.
Noriu paklausti:
1. Pro kur geriausia keliauti? Ir kur realiausia planuotis pirmą nakvynę? Maps meta kelią pro Čekiją,-Austriją-Kroatiją. Čekijoje ir Austrijoje esame buvę. Norime gražių vaizdų pakeliui smile.gif
2. Kiek kainuoja savaitė pagyventi Juodkalnijoje? Gal turite rekomenduojamų nakvynių su terasomis ir netoli jūros, nebūtina pagr.kurortuose.


Vėliau turėsiu daugiau konkretesnių klausimų, nes dar skaitinėjame atsiliepimus ir pasakojimus, tad galvoj kolkas makalynė smile.gif)

Atsakyti
Albanijoj tikrai pigiausia, nors ir ten kasmet daugeja turistu ir kainos kyla.
Kelias nei per Cekija, nei per Vengrija ner alabai jau ypatingas, graziausiu vaizdu prisiziuresit per Bosnija vaziuodami. Ypac nuo Sarajevo link Juodkalnijos.
Be abejo nebuvau visur, bet ir Kotore, ir Herceg Novyje ar Ulcinj man pasirode patogu prieit prie vandens, nors palinkui irgi kalnai, i papludimi nereikia leistis nuo kalniuku kaip Kroatijoje.
Atsakyti

O man mapsai meta maršrutą per Vengriją-Serbiją, Bosniją palieka nuošaly.. Ar šitas maršrutas nėra teisingas? 

Atsakyti

O man mapsai meta maršrutą per Vengriją-Serbiją, Bosniją palieka nuošaly.. Ar šitas maršrutas nėra teisingas? 

 

 

 

 

mes visada tokiu maršrutu grįžtame ;) nes vaziuojam pro Austrija ir Kroatija :)

Atsakyti
QUOTE(FLight @ 2017 02 20, 21:43)
<p>O man mapsai meta maršrutą per Vengriją-Serbiją, Bosniją palieka nuošaly.. Ar šitas maršrutas nėra teisingas? </p>

https://www.viamiche...mp;arrivalDate=


Atsakyti

Ačiū, Roosai ! O kuris kelias greitesnis (mes iš Vilniaus, bet manau, esmės tas nekeičia) - per Serbiją tikriausiai? 

Atsakyti
Marsrutas per Serbija teisingas, bet neypatingas vaizdu prasme, norint pamatyt kazka grazaus patarciau nors i viena puse vaziuot per Bosnija, galima aplankyt Sarajeva, Mostara.
Atsakyti

Mane domina automobilio nuoma vietoje (būsime Petrovac). Internetinėse nuomos įmonėse nerandu, kad būtų galima pasiimti Petrovac. Turbūt, kaip ir visur yra vietinių auto nuomų.

Atsakyti
O mes marsruta susiziurejome per Lenkija, SLovakija Vengrija, stosime Miscolc porai dienu maudynem, tada Bosnija ir Hercogovina ir Juodkalnija...... bandysime sitaip.....

Nakvynei vieta jau susiradome, kazkaip labai neuztikrintai jauciuosi ten vaziuoti. Uzstata sumokejome. Na tikekimes pinigai ne i ora nuvesti, nes ir google maps ju vila yra pazymeta, tai kaip ir viskas ok turetu buti...
Atsakyti

O mes marsruta susiziurejome per Lenkija, SLovakija Vengrija, stosime Miscolc porai dienu maudynem, tada Bosnija ir Hercogovina ir Juodkalnija...... bandysime sitaip..... Nakvynei vieta jau susiradome, kazkaip labai neuztikrintai jauciuosi ten vaziuoti. Uzstata sumokejome. Na tikekimes pinigai ne i ora nuvesti, nes ir google maps ju vila yra pazymeta, tai kaip ir viskas ok turetu buti...

 

 

Kokiome mieste apsistosite?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juritute: 22 vasario 2017 - 10:13