Sestadienis
Pusryciai- kava, karsti sumustiniai su desra, suriu ir pomidoru
Pietus- kavineje ( turejom metines)
Vakariene- vakaryksciai koldunai, virti kiausiniai
Sekmadienis
Pusryciai - kava, batonas su pomidoru ir uzkeptu suriu mikrobangineje
Pietus- zirniu sriuba su vistiena
Pavakariai- farsas isuktas i vistienos odeles ir keptas orkaiteje, pomidorai su grietine, duona
Vakariene- arbata, skrudintas batonas su lydytu sureliu
Pirmadienis
Pusryciai - kava, grudeta varske
Pietus- ryziai su paruk.sardelemis, tie patys pomidorai su grietine
Pavakariai- makaronai su tusonke, ir vel pomidorai
Vakariene- cirviniai blynai su avieciu uogiene ir pienu ( is vakaro kepiausi blynus i darba nestis)
Antradienis
Pusryciai- kava, grudeta varske, sumustinai - batonas su ferm.suriu
Pietus- uzgavenes darbe- ivairiausi blynai- miltiniai, darzoviu, su krabu lazdelemis, lietiniai su varske, naminiai pyragai ir vafliai , tortai, kava
Vakariene- vistienos krutineles kepsniukas su suriu, virtos bulves, raug.kopustai
Treciadienis
Pusryciai - kava, sumustinis batonas su lydytu sureliu
Pietus- darbe dar tie patys uzgaveniu blynai su uogienemis, pyragai, tortas, kava
Vakariene- troskinta vistienos krutinele su bulvemis, zirneliai- krabu lazdeles-kiausiniai su majonezu misraine, liezuvis su krienais, tortas
Ketvirtadienis
Pusryciai - kava, sumusitniai- batonas su lydytu suriu
Pietus- paruk. desreles, ryziai, pomidorai, pabaigem uzgaveniu blynus ir pyragus
Vakariene- troskinta vistiena, bulves, raug.kopustai
Penktadienis
Pusryciai - kava, grudeta varske
Pietus- orkaiteje kepti kepsniukai, idaryti su farsu ir suriu, bulviu likuciai, raug kopustai
Vakariene- virti kiausiniai, sprotai, vytinta desra