Ketvirtadienis
Pusryciai - kava, duona su lydytu sureliu
Pietus- kukuliu likuciai, paprika
Pavakariai- kepti grybai su plakta kiausiniene , rauginti kopustai, krienai, duona
Vakariene- jogurtas,pirktines bandeles, baronkytes
Sestadienis
Pusryciai - kava, grudeta varske, bandeles
Pietus- orkaiteje kepta vistienos krutinele, uzkepta su majonezu , paprikomis, troskintomis morkomis, suriu, bulves keptos, raug.kopustai, kompotas
Pavakariai- orkaiteje keptos sv.desreles su bulvemis, raug.agurkai,
Vakariene- kompotas, balta kava, sausainiai, obuoliai
Sekmadienis
Pusryciai - kava, jogurtine zele
Pietus- virta karka su bulvemis, raug.kopustai, krienai, kompotas
Pavakariai- silke su troskintomis morkomis ir grybais pomidoru padaze
Vakariene- arbata, zele
Pirmadienis
Pusryciai - kava, ta pati vis dar zele
Pietus- saltiena,raug.kopustai
Vakariene- desreliu likuciai su bulvemis, pekino salota-pomidoras-obuolys su majonezu, kompotas