Pusryčiai sumuštiniai su medum, rūkyta dešra; obuoliai, kava, arbata, dukros- daržely.
Pietūs: kotletai, duona, pomidorai, vaikai- ugdymo įstaigose.
Vakarienė: po gabalėlį torto, sausainiai, pienas, pakepinta virta dešra.
Pusryčiai sumuštiniai su medum, rūkyta dešra; obuoliai, kava, arbata,kakava.
Pietūs: keptos mėsinės dešrelės, virtos bulvės, pomidorai.
Vakarienė: po gabalėlį torto, sausainiai, pieniška ryžių sriuba.
Penktadienis
Pusryciai - kava, grudeta varske
Pietus- plovas, agurkai-pomidorai
Vakariene- vakaryksciai koldunai, sumustiniai- batonas-majonezas, sonine, pomidorai
Sestadienis
Pusryciai - kava, lietiniai su varske, valgem su grietine ir trintomis braskemis
Pietus- plovas, agurkai
Pavakariai- vynuoges, kriauses
Vakariene- grybai su morkomis ir pomidoru padazu
Pusryčiai sumuštiniai su medum, rūkyta dešra; tortas, obuoliai, kava, arbata,kakava.
Pietūs: virtos mėsinės dešrelės, virtos bulvės, pomidorai.
Vakarienė: pabaigėm tortą, sausainiai, pieniška ryžių sriuba, kam trūko- guliašo.
Sekmadienis
Pusryciai - kava, bandeles
Pietus- orkaiteje uzkepta su suriu vistienos krutinele su obuoliais ir bulvemis, pomidorai su grietine, kompotas
Pavakariai- burokeliu sriuba su vistiena ir grybais
Vakariene- guliasas, makaronai, tie patys pomidorai
Pirmadienis
Pusryciai - kava, grudeta varske
Pietus- vakarykstis guliasas, makaronai, agurkai-pomidorai
Pavakariai- vakarykste burokeliu sriuba
Vakariene- vistienos likuciai, pomidorai su grietine,
Pusryčiai sumuštiniai su medum, rūkyta dešra, varškės sūriu; obuoliai, kava, arbata, dukros- daržely.
Pietūs: guliašas, virtos bulvės, pomidorai, vaikai- ugdymo įstaigose.
Vakarienė: bulvių košė, silkė, kepti kiaušiniai su dešra, jogurtas su uogiene (pageidavimų koncertas )
Antradienis
Pusryciai - kava, grudeta varske
Pietus- guliaso likuciai, makaronus pabaigem, agurkas
Pavakariai- kepta zuvis su svogunais pomidoru padaze, duona, persikai, bananai
Vakariene- grybai kepti su kiausiniais, pomidorai - agurkai su grietine , kompotas
Pusryčiai sumuštiniai su medum, rūkyta dešra, varškės sūriu; obuoliai, kava, arbata, dukros- daržely.
Pietūs: virtos mėsinės dešrelės, virtos bulvės, pomidorai, vaikai- ugdymo įstaigose.
Vakarienė: varškės keksiukai, varškės apkepas, pienas.
Treciadienis
Pusryciai - kava, sumustinis - batonas, varskes uztepele, pomidoras
Pietus- virta kiauliena, raudona misraine duona, kompotas
Pavakariai- barsciu likuciai, persikai
vakariene- ta pat virta kiauliena pakepinta su kiausiniais, pomidorai, krienai
Ketvirtadienis
Pusryciai- kava, ryziu paplotelis su varskes uztepele, slapenka
Pietus- kijevo kotletas, troskintas su vermiseliais, agurkai
Vakariene- pabaigem kepta zuvi,kiaulienos likuciai, pomidorai su grietine