Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų meniu

Sekmadienis

Pusryciai - kava, tinginiu varskeciai kepti orkaiteje su saldytomis vysniomis
Pietus- burokeliu su lapeliais sriuba, virtos bulves su pakepintu vyniotiniu ir svogunais, man virtos lauzdeles, burokeliai- raug.kopustai aliejus, vysniu kompotas
Vakariene- as dar sriubos pakartojau, o MB kepinto vyniotinio su bulvemis valge, mandarinai
Atsakyti
Sekmadienis

Pusryčiai sumuštiniai su dešra, fermentinis sūris, kava, arbata, kakava.
Pietūs: pas mamą cepelinai, spirgučių padažas, saldumynai, arbata.
Vakarienė: kartojom mamos įdėtų cepelinų, šniceliai, virtos bulvės, burokėlių mišrainė.
Atsakyti
Pirmadienis

Pusryciai - kava, batonas su vyniotiniu
Pietus- man virtos blauzdeles, MB plovo likuciai su kiaulienos kepsniukais, burokeliai su raug. kopustais
Vakariene- vakarykste sriuba, kepta juros lydeka, surelis , mandarinai, vysniu kompotas
Atsakyti
Pirmadienis

Pusryčiai sumuštiniai su dešra, fermentinis sūris, kava, arbata, kakava.
Pietūs: šniceliai, virtos bulvės, burokėlių mišrainė, vaikai- ugdymo įstaigose.
Vakarienė: pabaigėm grybų sriubą, dukros- jogurto.
Atsakyti
Antradienis

Pusryciai- kava, MB surelis, man grudeta varske
Pietus- MB kiaulienos kepsniukai troskinti su morkomis ir zirneliais 4 suriu padaze, bulves, man vistienos kepsniukai su tais paciais zirneliais ir morkomis, aviziniu dribsiniu kose, valgem su mar. agurkais
Pavakariai- darbe- sumustiniai- batonas su vyniotiniu ir arbata
Vakariene- zuvies kepsniukai su suriu, valgem su pomidoru padazu -majonezo-krienu padazu ir konservuotais zirneliais, j.duona
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 14 vasario 2017 - 20:06
Antradienis

Pusryčiai sumuštiniai su dešra, fermentinis sūris, naminis jogurtas su chia sėklom ir uogiene, kava, arbata.
Pietūs: šniceliai, virtos bulvės, burokėlių mišrainė vyrui, aš- pakepintų su kiaušiniu bulvių ir burokėlių mišrainės , vaikai- ugdymo įstaigose.
Vakarienė: kalakutienos kepsniai su daržovėm ir sūriu orkaitėj, virtos bulvės, morkų salotos su česnaku, nedidelis tortas.
Atsakyti
treciadienis

Pusryciai- kava, MB surelis, man grudeta varske
Pietus - pabaigem vistienos ir kiaulienos kepsniukus su darzovemis,
Pavakariai- sriubos likuciai
Vakariene- marinuota silke su kepintomis bulvemis, vakaryksciu zuvies kepsniuku likuciai,arbata, sausainiai, mandarinai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 15 vasario 2017 - 17:53
Trečiadienis

Pusryčiai sumuštiniai su dešra, naminis jogurtas su chia sėklom ir uogiene, kava, arbata.
Pietūs: kalakutienos kepsniai su daržovėm ir sūriu orkaitėj, virtos bulvės, morkų salotos su česnaku, vaikai- ugdymo įstaigose.
Vakarienė: sūnus pabaigė kepsnius, bulves, vyras lašinių su duona, mes su dukrom ilgai mieste buvom, tai parduotuvėj po eklerą pirkom.
Atsakyti
Trečiadienis

Pusryčiai sumuštiniai su silke, kibinai, kava, arbata.
Pietūs: dukros gimtadienis žaidimų kambary- tortas, kibinai su mėsa, kibinai su varške ir špinatais, sumuštiniai su duona ir silke, su skrudintu batonu ir dešra, špinatų suktinukai su lašiša, šaukšteliai su tunu, šaukšteliai su pikantiška mišraine, šulinėliai su tepamu sūriu ir lašiša, krepšeliai su krevetėmis, sūris su vynuoge, vaisiai, arbata, kava.
Vakarienė: gimtadienio likučiai.
Atsakyti
ketvirtadienis

Pusryciai- kava, surelis
Pietus- man virtos blauzdeles su koses likuciais, Mb pakepintas vyniotinis, mar. agurkas
Vakariene- pabaigem kepta zuvi, mar. silke su bulvemis ir grietine, sv.kopustu salotos
Atsakyti
Penktadienis

Pusryciai - kava, kepti kiausiniai su sv.kopustu salotomis ir duona
Pietus - kiaulienos kepsniukai su majonezu ir suriu, vakarykscios bulves, tie patys kopustai
Vakariene- kepti koldunai
Atsakyti
Penktadienis

Pusryčiai sumuštiniai su dešra, lašiša, kava, arbata.
Pietūs: kibinai su mėsa, kibinai su varške ir špinatais, sultinys, dukros- daržely.
Vakarienė: špinatų suktinukas su lašiša, pabaigėm kibinus, sausainiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grucė: 18 vasario 2017 - 08:31